4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on | Hungarian.lamareschale.org

4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on

4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on

Azon gondolkodtam, mi a legnézettebb és tárgyalt menetek voltak BitcoinTalk. Szóval odamentem a fórum és szűrjük a fő „Bitcoin Vita” részben „nézetek” és a „Válaszok”. Az eredmény néhány epikus történetet Bitcoin evolúció.

# 4 - A Hal Finney története

Hal Finney, talán az első, aki amellett, hogy valóban Satoshi dobja a tömeg mögött Bitcoin. Ő is egyike azon kevés szerencsés emberek, akik szenvednek ALS, vagy mint ez több ismert, Lou Gehrig-kór. Az ő története Bitcoin, mivel lehet, hogy kitalálta, az egyik a két tragédia és a diadal.

Mr. Finney egy titkosírás, és bár sokan az ő társaik elutasítják Bitcoin amikor először kezdett köröznek az interneten, ő hamar izgatott. Sőt, úgy gondoljuk, hogy Hal volt az első, aki részt vesz a Bitcoin tranzakciót, amikor Satoshi küldte tíz bitcoinokat kipróbálni a rendszert.

Érdekes, Hal csak futott Bitcoin egy pár napra, felhasználva a számítógépet enyém őket. Azt találta, hogy a bányászati ​​folyamat volt, hogy a számítógépen fut túl forró, ezért leállította a programot, és többé-kevésbé megfeledkezett az érméket. Nem dobja az érméket, hanem hagyja, hogy ül a merevlemezen.

2009 Hal, majd évek közepén volt a legjobb formában az életét. Ő Bitcoin arra porosodik a merevlemezen, de Hal készül egy maratoni futó húsz plusz mérföld per nap. És ez az, amikor rájött, hogy az állapota. Lou Gehrig-betegség okozza az emberek lényegében elveszíti az irányítást, hogy az izmok és teljesen megbénítja őket.

Hal nem hiszem sokat a Bitcoin 2010 végéig, amikor megtudta, hogy a Bitcoin érdemes volt pénzt húzta érmét egy offline pénztárca, és úgy döntött, hogy ragaszkodni őket, hogy örökösei egy nap.

Sajnos, Hal most megbénult, egy motorizált kerekes szék és a szem-vezérelt eszközök, hogy kb. Azt is, hogy egy hang szintetizátor. De hol sokan talán feltörni, Hal maradt pozitív életszemlélet. Még mindig kapaszkodott a Bitcoin, és ő még mindig részt vesz a programozási és egyéb dolgok.

BitcoinTalk olvasók valóban ihlette a történetet, és néhány még úgy gondolja, hogy Hal lehet Satoshi magát. Olvassa el a teljes szál.

# 3 - A fickó, aki megvette 250,000BTC 3000 $ (2. Legnézettebb)

Az egyik legnépszerűbb Bitcoin fórum téma, címe: „Én vagyok Kevin, itt az oldalamon.” Ami érdekes, mint a címe, a végén tag line még jobb lehet: „* láng öltönyt *”. Ahogy valószínűleg már sejtette, hogy ez egy nagyon érdekes és ellentmondásos téma.

Fogsz viselik velünk, mert a történet maga is elég bonyolult. Tehát csat! A menet indult egyfajta nyilvános kibocsátás megmagyarázni egy adott esemény Mt. Gox amelyben egy ember, Kevin, képes volt, hogy több millió dollár értékű bitcoin egy töredéke az ár.

Vissza június 20thof 2011 valaki ismeretlen okból úgy döntött, hogy eladja több mint 250.000 Bitcoin a Mt. Gox, és nem állapít meg minimális eladni. Úgy véljük, hogy a Bitcoin értékesített loptak egy hacker, aki halmozott fel őket, majd eladta őket tömegesen. Miért és milyen célból továbbra is rejtély marad, hogy ezen a napon.

Ha valaki feltöltött eladási megbízás Mt. Gox, a rendszer menne keresztül minden megvásárolható érdekében, és eleget tesznek meg, kezdve a legmagasabb ajánlatot, lefelé haladva, amíg a minimális árat el nem éri. Ebben az esetben az eladási megbízás volt, hogy a több százezer Bitcoin, és nem volt megállapított minimális áron.

Tekintettel az eladási megbízás hatalmas méretű, gyorsan teljesítették az összes kereslet magasabb végén vételi megbízás. Jelentés mindenkinek, aki meg akarta venni a Bitcoin vagy annak közelében a piaci árfolyam már a megrendeléseket teljesíteni. Egy okos kereskedő, „Kevin”, észrevette, hogy hatalmas mennyiségű Bitcoin vásárolni megrendelések 1 cent. Tehát alapvetően ajánlatot 1,1 cent, és felajánlotta, hogy megvásárolja annyi bitcoin lehetséges.

Amikor az eladási megbízás elérte Kevin ajánlati ár, képes volt vásárolni közel 260.000 Bitcoin, mindezt kevesebb, mint $ 3000 dollárt. Ez csak egy apró töredéke a piaci árat, mielőtt a hatalmas eladási megbízás került és Kevin biztosított több millió dollár értékű Bitcoin csak néhány ezer dollár.

Kevin, majd visszalépett mintegy 650 bitcoin és elhagyta a többi az ő Mt. Gox fiókot. Ez azonnal elindult a Firestorm. Egyesek úgy gondolták, Kevin volt a hacker, aki ellopta a Bitcoin az első helyen. Mások azt hitte, csak a megfelelő helyen a megfelelő időben. Most gondoljuk, hogy ártatlan, hanem a birtokában lopott áruk és vissza kell őket.

A végén, Mt. Gox tartotta a legtöbb Bitcoin és megfordította a kereskedelemben. A kárt némileg korlátozott, és a hack kényszerítette a Bitcoin közösség inkább a biztonságot. Olvassa el az eredeti fórum téma.

# 2 - Az első jelentett nagy lopást Bitcoin (1. Legnézettebb)

Még júniusban 2011 Bitcoin fórum felhasználói Allinvain felébredt, hogy felfedezzék, hogy valaki feltörte 25.000 Bitcoin, akkor érdemes kb $ 500.000 dollárt, most érdemes körülbelül 16 millió! Az észbontó része az, hogy Allinvain észrevette, hogy a Slush Pool véve már feltört, és még akkor úgy döntött, nem próbálja mozgatni, vagy biztosítsa a Bitcoin.

Allinvain gyorsan kinyúlt a Bitcoin közösség, de kiderült, amit a legtöbben már tudják: a Bitcoin ellopott egy Bitcoin elveszett, és ott nem sokat tehet, hogy vissza. Allinvain elismerte, hogy az ő saját gondatlanság, amelynek eredményeként a tragikus lopás de a vesztes fél millió dollár egy kemény módon tanulni a leckét.

Úgy tűnik, ez az első eset, hogy a Bitcoin, hogy lopott. Forum felhasználók kezdett ötletroham módon védi a Bitcoin, mint például a titkosítási módszer, tárolására Bitcoin dedikált operációs rendszerek (például Linux egy flash drive), és egyéb dolgok. Sok hasonló elgondolások alapján később talált sok védelmet nyújtott szolgáltatások ezen a napon.

A rablás, míg szörnyű Allinvain, volt néhány pozitív hatása Bitcoin. Az egyik, az emberek kezdtek, hogy a biztonsági komolyan. Igen, ez észbontó, hogy az emberek tárolni ezer dollárt biztonságos számítógépekre, de ők akkor, és sok valószínűleg még nem most. Két, ez nem Garner pénzneme sok figyelmet, és mint mondják, nem a nyilvánosság rossz nyilvánosságot.

Mivel sok commenters a fórumon megjegyezte, a történet kötődik ismétli önmagát újra és újra. És sajnos meg is történt. Valamilyen oknál fogva, az emberek lassú tanulók, és még továbbra is tárolni nagy mennyiségű Bitcoin egyetlen tárca, gyakran számítógép csatlakozik az internethez. Mt. Gox maga is használ laza biztonsági amikor ez van feltörve. Olvassa el a teljes szál.

# 1 - A rejtély, hogy lesz akkor 3.5BTC (1. Leginkább válaszolt)

Meglepően elég a legtöbb válaszolt szál BitcoinTalk volt kifüggesztett mindössze 3 hete (június 22, 2014). A menet egy ARG puzzlewhich tartja ezen belül is a választ a privát kulcs a 3.5BTC díjat (abban az időben a kiküldetés érdemes kb $ 2100). A mindössze 15 nap ez a téma felhalmozott több mint 2200 hozzászólás emberek kétségbeesetten próbálják megoldani a puzzle.

Az elképzelés az, hogy a puzzle kezdődik egy fő kép (küldte alább), majd tippeket terjednek ki a különböző internetes médiumok (Twitter hash címkék, vöröses hozzászólások stb.) Beletelt 2200 hozzászólás, hogy megoldja a puzzle, és a győztes egy BitcoinTalk felhasználó neve „kapuőr”. Az eredeti plakát (OP) közzétette ezt alatt egy hamis felhasználónevét és anonim marad. Itt egy link a teljes megoldás a puzzle (ez 32 oldal terjedelmű).

Olvassa el az eredeti szál

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin alkalmazások

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirált játékokat kell játszani

Post ICO

A Bitcoin Black Friday 2014 az összes rekordot törli: a Gyft, a NewEgg a legjobb eladási nap

Post ICO

A Bitcoin saját háborúból szembesülhet a kihalással

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

A hatóságok leállítják a Silk Road 2.0 és más weboldalakat - letartóztatnak három embert az Egyesült Államokban és Írországban

Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben

Post ICO

Adam Draper a Cryptolina-hoz hozzáadva

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

A BTER hideg pénztárcájával ellopott BTC-ből 770 bounty-t jelentett be a kínai tőzsde

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

11 Szállodák és hostelek, amelyek elfogadják a Bitcoint