Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz | Hungarian.lamareschale.org

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

A szervezők a Cryptolina Bitcoin Expoannounced ma, hogy a tisztelt Edmund C. Moy lesz a vitaindító szónok a szombat esti vacsorát augusztus 16-án. Ed Moy szolgált a 38. Igazgatója Egyesült Államok Pénzverde 2006-2011, és az egyik legmagasabb rangú egykori kormánytisztviselők mérlegelni kedvezően Bitcoin.

„Ez egy játék-váltó”, mondta Faruk Okcetin, egy rendezvényszervező és a vállalkozó. „Ed Moy széles körben tiszteletben között a pénzügyi és csere ipar, és az egyik legmagasabb rangú tisztviselők még felismerni mind a jövőben, és elkerülhetetlen cryptocurrency. Karolina örülünk, hogy hosting Mr. Moy első megjelenése a Bitcoin konferencián.”

Edmund C. Moy nevezte ki George W. Bush elnök a 38. Igazgatója az Egyesült Államok Pénzverde 2006 Megerősítette egyhangúlag az amerikai szenátus, igazgató Moy hivatalosan esküt az öt évre szeptember 5-én, 2006. A pénzverde igazgatója szolgál főtisztje, az Egyesült Államok menta és azt tanácsolja az amerikai külügyminiszter a Pénzügyminisztérium, partnerek a Federal Reserve előrejelzési kereslet, szorosan együttműködik kongresszus, és elemzi a fizetési rendszerek és a trendek kiadások.

„Bitcoin, és a gondolatok mögött, majd egy disruptor a hagyományos fogalmát valuta,” mondta Ed Moy. „A végén, valuta lesz jobb is.”
2001-2006-os, Moy volt különleges asszisztense az elnök a Fehér Házban. Mielőtt a közszolgálati, Moy töltött nyolc éve dolgozik a magánszektor kockázatitőke-társaságok és a vállalkozók. Ő is a táblák több vállalat és a non-profit szervezetek.

Raleigh játszik fogadó a Carolina első Bitcoin Expo augusztus 15-én és 16-án, 2014. A hétvégi esemény kerül kiszámlázásra a „Cryptolina”, és kerül megrendezésre a Raleigh Convention Center. A cél az expo célja felhívni a figyelmet, és szolgálhat a Bitcoin kapuja száz új érdekelt vállalkozások, crowdfunders, a befektetők, a diákok és a rajongók.

Több mint 500 új arcok a feltörekvő Bitcoin közösség várnak, hálózati és megvitassák a növekvő ipar mögött a digitális valuta.

További információt a menetrendi, jegy árak, diák árképzés, szponzorálás és demo lehetőségek címen: http://www.cryptolina.com/

Kép jóvoltából Brad fordulókezelő

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t

Post ICO

A kanadaiak 61% -a várhatóan 2019-ig digitális pénztárcát használ

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcákon a felhasználóknak meg kell tenniük a lépéseket a biztonsági rések elkerülése érdekében

Post ICO

Bill azt akarja, hogy a kriptográfiai pénznemeket teljes mértékben jogszerűvé tegyék Kaliforniában

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

Fogja meg a digitális érméit az új online kaszinóban, a Bitoomba-ban

Post ICO

60 másodperces videóhírek összefoglalása - 2018. január 22

Post ICO

Bitcoin és annak szerepe, amit a B2B közösségben játszhat

Post ICO

A Toolkit a Bitcoin nyereség maximalizálására

Post ICO

Bitcoin csere Kraken új díjstruktúrát hirdet

Post ICO

7 ok, amiért a Bitcoin üzlet elvesztette az ügyfeleket