$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint | Hungarian.lamareschale.org

$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint

$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint

Nem titok, hogy a Bitcoin már egy nehezen kapaszkodik ez pénzben kifejezett értéke az utóbbi időben. Úgy esett több mint $ 1100 a 2014 elején a 270 $ 2015 januárjában -, hogy a 75% -os csökkenés.

Ám míg a legtöbb ember megszállottan Bitcoin ára a dollárhoz képest nem érti, hogy ez az igazi értéke abban rejlik, azzal a ténnyel, hogy ez le van „fiat” pénz - amit ma ismerünk, mint a „hagyományos pénz”.

Mivel az Egyesült Államok úgy döntött, hogy elválassza a dollár az arany standard vissza 1971-ben alapvetően azt jelenti, hogy minden dollár, egy szép látszó adóslevél. Ez nem jelent semmit, hogy nem támasztják alá semmit, és éppen ezért az amerikai kormány nem rendelkezik olyan kérdés, nyomtatás, mint sok ilyen, amennyit akarnak - mert nem tartják bármely szabványos.

Az egész világ csak a nyomtatást el papírdarabokat

A globális debtin 2014 elején körül volt 100 $ billió. Itt egy jó módja, hogy szemléltesse, hogy mennyi adósságot minden ország a világ minden tájáról

Most csak azért, hogy a dolgok egyenes, gondolt már arra, hogy magad, mi a különbség egy millió, milliárd és billió?

Mennyit Mit gondol egy millió másodperc? 1 nap? 1 hét? 1 hónap?

1.000.000 másodperc egyenlő 12 nap.

Most mennyit gondol egy milliárd másodperc alatt? 1 év? 10 év? Talán több?

32 éve....

És 1000000000000 második - 32.000 év.

És mi történik, ha egy ország nem tudja fizetni az adósságát? valamint sok minden történhet. Egy példa, ami történt Cipruson 2013-ban vezetett a kormány megragadva civilek bankszámla érdekében »kisegíteni magát«. A másik dolog, ami történhet, hogy egy másik ország kisegíteni ki - pontosan olyan, mint mi történt Russianot olyan régen. Ez persze csak egy adóslevél a mernénk ország tetején a megszűnt IOU kezdődött az egész szanálását folyamatot.

A rendszert úgy tervezték, hiba

Tehát miért nem lehet minimalizálni ezt a globális adósság? miért nem csak fel az adókat, csökkenteni a költségeket, és elkezd vissza tudja fizetni a számlákat?

Egyesek azt mondják, hogy a világ más országaiban is úgy viselkedik, mint a tizenévesek, akik költenek többet, mint amennyit tenni gondolkodás nélkül a következményeket. Egy másik módja, hogy nézd meg, hogy a rendszer csak manipulált elmulasztása miatt. És amikor azt mondom, „manipulált a hiba” azt értem, hogy nincs az az isten, ezek az országok képesek lesznek, hogy még csak közel megtérülnek a tartozást.

Ezen a bejegyzést szeretnék köszönetet mondani Tony Robbins és Iowahawk, hogy nekem az ihletet, hogy megírjam ezt a bejegyzést. A példa fogok adni most jórészt a Iowahawk eredeti bejegyzést 2011 nevű „etetni a családot $ 10 milliárd egy nap”. Megismerkedtem Iowahawk blogja keresztül Tony Robbins kiváló könyv »A pénz: elsajátítsák a játék«, amely beszél pontosan erről a problémáról. Kezdjük azzal a példa:

Lehet Egyesült jelzik Survive 2015 anyagilag?

Mielőtt elkezdem - Habár én adom az USA Itt példaként Hiszem, hogy sok országban akkor összehasonlítani ezt is el fogja érni hasonló számokat.

A teljes költség vagy a „kiadással” futásra Egyesült jelzik az Amerikai 2014-ben $ 3454000000000. Így működik az Egyesült Államokban egy év alatt egyedül költségek $ 3400000000000 - ami, ha elosztjuk a 365 azt jelenti, $ 9460000000 minden nap.

Már most ünnepelte az új évet jobb? Lássuk, hogyan tehetjük át 2015 talán emelése adók és nem is teremt a nyereséget a? Egyesült Államokban, de csak megállás a lyukas vödör pénzt hívott a hiányt.

1 január 2015,

Kezdjük el után megy a nagy ágyú azonnal. Nézzük az összes nyereség Amerika 5 legeredményesebb vállalatai. Arról beszélek, hogy a Wal-Mart, az Exxon, a Chevron, a Berkshire Hathaway és az Apple. Csak adót ezek a vállalatok 100% -os. Nos ez az akarat elérkeztünk összesen $ 126,531 billionand kap ez minket, hogy....

Január 14, 2015,

Huh? Csak 2 hét? hmmm... Azt hiszem, akkor kell ásni mélyebbre. Mit szólnál nyereség Mind a Fortune 500 vállalatok - ez $ 1080000000000! Ezt kéne nekünk egy hosszú út, és ez elvezet minket egészen a...

Május 8., 2015,

Te viccelsz velem, nem vagyunk még a felét végig az év, és ez után már gyakorlatilag megsemmisült az egész üzleti ágazat az Egyesült Államok? Nos, most már elfogyott a vállalati készpénz, de talán tudunk menni után a filmipar is?

Menjünk után a felső 688 Sikerfilmek az 2014- Majd csak hogy minden pénzüket is. Ez ad nekünk egy szamárköhögés $ 9715000000, és most már itt tartunk

Május 9, 2015,

Nos alapvetően elpusztította a filmipar, és szerzett egy nap, elég jó. Azt hiszem, fel kell hívnunk a nagy ágyú. Talán megyünk elvégre a leggazdagabb ember az USA-ban. Nézzük meg kell ragadnia minden felső 400 Forbes listán egyesített nettó értéke - ez körülbelül $ 2000000000000. Ó igen!! Ez az, amit beszélek, most már itt tartunk

December 10, 2015,

Nagy, mindjárt ott vagyunk, de csak 21 napig menni. Nos, mivel ez szinte karácsony szellemében az ünnepek, hogy miért, hogy csak a gazdagok? Nézzük fogyasztanak minden pénzt adott charity- hogy az $ 416.500.000.000, ami időt nyerünk egészen karácsony.

December 25, 2015,

Boldog Karácsonyt mindenkinek! 6 nap, és $ 56760000000 menni. Vajon hol lehet fordulunk most....Why nem szakad le az egész országot is? Azt hiszem, Uruguay is jól illeszkednek. 3,3 millió ember és a GDP $ 57.11billion jutunk jobbra, ahol akarunk lenni, január 1, 2016.

Ez egy elég jó ok arra, hogy vásároljon néhány Bitcoin

Nos, megcsináltuk. Sikerült átjutni egyetlen év történetében az Egyesült Államokban anélkül, hogy növelnék a hiányt. Útközben már lebontották az egész üzleti ágazat, szórakoztatóipar, egy egész ország, karitatív munka, és minden esélye jövőbeli növekedést. Sok szerencsét kezelése 2016.

Tehát mint látható, ez egy lehetetlen játékban nyerni, még a kormány jelentései az évek azt mutatják, hogy bár az éves deficit zsugorodik mi halmozódnak még több adósságot minden évben. Így az adósság folyamatosan emelkedik, amíg ember lesz elég belőle, és aztán... A pokol is elszabadul. Mire ez megtörténik én nem akarom a pénzemet szóló, a bank várja a kormány, így ragadja meg.

Nem azt mondom, meg kell pánikba, és elkezd rejtőzik arany rögök belül a szekrényben. Csak annyit mondok, hogy valami súlyosan baszva a rendszer, és hogy a Bitcoin tűnik, ma is rendkívül jól megépített és bizonyított tartalék.

Amikor az emberek megkérdezik, ha kereskedni Bitcoin azt szoktam mondani, hogy én nem - én vásárolni őket hosszú távon. És ez csak az oka.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirált játékokat kell játszani

Post ICO

A Bank of Canada legfrissebb jelentése szerint a Bitcoin kockázatot jelent az általános pénzügyi stabilitásra

Post ICO

A méhek testvérei: a fiatal kriptográfiai vállalkozók folyamatosan virágoznak és már bontották az első Bitcoint

Post ICO

A Bit4coin 2014-re új híreket jelentett be több mint 1000 BTC ajándékkártya értékesítése után

Post ICO

Bitcoin és annak szerepe, amit a B2B közösségben játszhat

Post ICO

Az ASICMiner USB Block Erupter mindössze 40 perc alatt elárult a BTCGuild-ban

Post ICO

1-800-Virágok, akik elfogadják a Bitcoint

Post ICO

A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange

Post ICO

Ausztrália úgy tekinti, hogy a Bitcoint pénznemként szabályozza

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcákon a felhasználóknak meg kell tenniük a lépéseket a biztonsági rések elkerülése érdekében

Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t

Post ICO

A belga Parti Libertarien tagdíjat a Bitcoin fizetheti