2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez | Hungarian.lamareschale.org

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

Ez Bitcoin előzmények: nemcsak a világ leghíresebb cryptocurrency most szponzorok különleges sportesemény - a 2014-es Bitcoin St. Petersburg Bowl-, de a Bitcoiners már az első csoport, hogy hozzáférjen az előre jegyárusítás a versenyre.

A Bowl, a rájátszás egyetemi futball játék megfeleltetett fel a ACC Konferencia ellen az amerikai Athletic Conference, a tervek szerint december 26-án. A jegyek megvásárolhatók keresztül az esemény hivatalos honlapján, amely szintén tartalmaz információt a rajongók utazás St. Petersburg, és hírek a játék, és a csapatok, amelyek részt fog venni.

A fizetési processzor BitPay bejelentette szerdán (15), hogy a jegy értékesítés előtti „kizárólagos Bitcoin vásárlások, így a Bitcoin közösség két hét fej-start, hogy a legjobb helyet a housebefore járatot talált más fizetési módok”. A cég szerint, nagy csoport, amely 16 fős vagy annál nagyobb lehet foglalni lakosztályok jelenleg elérhető a stadionon belül a teljes körű kiszolgálás.

„Bízunk benne, hogy a csomagolás a lelátókon a Bitcoin Bowl a Bitcoiners akik emelt digitális valuta tudatosság és hajtott Bitcoin elfogadását”, a cég írta egy nyilatkozatot közzé a hivatalos blog.

BitPay összeállt a leányvállalat ESPN Események vissza júniusban, leszállás jelentős szponzori Bitcoin, és ezért változó a cím az éves egyetemi futball utószezon játékot játszott Szentpéterváron. Az akció érvényes végéig a 2016-os szezonban.

De ez még nem minden. BitPay fejlődik a partnerség az utazási iroda utazás Coin bejelenteni a dob BitcoinBowlPackages.com, „az egyetlen hivatalos Bitcoin Bowl utazási oldal, ahol az összes csomagot lehet megvásárolni Bitcoin”.

A labdarúgás és digitális valuta látogató közönség számára a Bowl lehet választani a különböző területen szállodák, játék jegyek, szállítás és eseményeket a helyszínen, amelyet elfogadva hitelkártyák együtt Bitcoin kifizetéseket. A felhasználók választhatnak kész utazási csomagokat, vagy hozhat létre, és fizetni a saját egyéni útvonalak percben.

Továbbá, a Bitcoin St. Petersburg Bowl lesz egy rajongó zóna teljesen szentelt Bitcoin. „Rajongók a játék használhatja Bitcoin játszani, és vásárlási árut, cserébe dollárt digitális valuta Bitcoin ATM, és megismerhetik az új, innovatív termékek és technológiák által épített BitPay, szponzoraink, partnereink a Bitcoin tér”, a cég azt is bejelentette. Az új rajongók, hogy szeretne többet megtudni a Bitcoin lehet beszélni az egyik Bitcoin pénztárca szolgáltatók, hogy jelen lesz az eseményen.

Időközben BitPay létrehozott előnyüket kapcsolatos sportesemény: regisztrálnia 100 helyi vállalkozások St. Petersburg (Florida), mielőtt a játék napján.

Kép forrása: 2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl weboldalára 

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt

Post ICO

Az amerikaiak betegek a pénz manipulálásában: a Bitcoin lehet a válasz

Post ICO

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

Post ICO

Bitcoin Blackmail Letters

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország

Post ICO

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Post ICO

Andersen egy másik javaslatot tesz a blokkméret növelésére

Post ICO

A Bitcoin cég Coinsilium elindítja az Egyesült Királyság első blockchain IPO-ját

Post ICO

Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban

Post ICO

Bitcoin, mint valuta a Bitcoin mint technológia ellen