20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren | Hungarian.lamareschale.org

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

A közösségi média egy nagyszerű eszköz, hogy többet tudjon Bitcoin és más cryptocurrencies, de tudnia kell, hol kell keresni. Semmi gond, azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Itt van egy lista a 20 Bitcoin szakértők érdemes követni a Twitteren.

1. Roger Ver

Más néven „Bitcoin Jesus”, Roger Ver egy jól irodalomban leírt Bitcoin angyal befektető és cryptocurrency evangélista. Nem sokkal azután, Bitcoin teremtés Ver befektetett több mint egy millió dollárt az új Bitcoin startup mint Blockchain, hullámosság és BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees főleg ismert, ahogy alapítója és résztulajdonosa a Bitcoin szerencsejáték weboldal Satoshi Dice. Ugyanakkor a panamai vállalkozó sokat tett több, mint alapító a Bitcoin cég Coinapult.

3. Jinyoung Lee Englund

Jinyoung Lee Englund az alelnöke stratégiát a digitális valuta Tanács a kockázatitőke-hátterű cég székhelye New Yorkban. Ő volt korábban a rendező a kommunikáció és az üzleti fejlődés a Bitcoin Foundation.

4. Dan Morehead

Ismerje meg az alapítója és vezérigazgatója a San Francisco-i székhelyű Pantera Capital, befektetési vállalkozás összpontosító Bitcoin és más digitális valuta esetében. Dan Morehead megalapította befektetési társaság 2003-ban, eredetileg összpontosító globális makro fedezeti befektetési alap.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik volt Bitcoin core fejlesztő a BitPay május között 2013 december 2014 De Garzik is foglalkozott a saját projekt: Dunvegan Space Systems, a fizikai, virtuális és a pénzügyi infrastruktúra, amely lehetővé teszi az űrkutatás és a tér rendezése.

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay egy elfoglalt nő. A fiók vezetője BitPay szintén tanácsadója BitGive Alapítvány és elnökségi tagja a Bitcoin Foundation.

7. Bobby Lee

Amellett, hogy tagja a Bitcoin Foundation, Bobby Lee is a vezérigazgató Shanghai-alapú bitcoin BTC Kínában, a világ második legnagyobb cryptocurrency kereskedési platform.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson a vezérigazgató és társalapítója BlockCypher, olyan platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy könnyen épít, nyomon követése és biztosítása valamennyi blockchain alkalmazásokat.

9. Tony Gallippi

Gallippi a társ-alapítója és jelenlegi elnöke Bitcoin fizetési processzor BitPay, a világ legnagyobb cryptocurrency pénztárnál processzor.

10. Perianne Boring

0

Perianne Unalmas az alapítója és elnöke a kamara Digital Kereskedelmi képviselő szakmai szövetség érdekeit a digitális eszköz közösségi alapú Washington, DC. Ő is az alapító a kongresszusi Bitcoin Education Day.

11. Ofir Beigel

1

Bitcoin vállalkozó Ofir Beigel alapítója 99Bitcoins és ő nemrég készült a lista 150 Bitcoin szakértők követni a Twitteren.

12. Victoria van Eyk

2

Victoria van Eyk nemcsak hozzájárul a CoinDesk és Bitcoin Magazine, hanem VP közösségi Fejlesztési ChangeTip.

13. Jon Matonis

3

Matonis nem csak az alapító igazgatója Bitcoin Foundation, hanem egy digitális pénz szakértő, elismert cryptoeconomist és szónok.

14. Connie Gallippi

4

Connie Gallippi, a nővére a BitPay alapító Tony Gallippi, az alapítója a BitGive Alapítvány és a cryptocurrency támogatója, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a non-profit szektorban.

15. Gavin Andresen

5

Ez a „minden-körül stréber” valójában a vezető kutatója a Bitcoin Foundation. A Massachusetts-alapú cryptocurrency szakértő is az ólombetétes Bitcoin fejlesztő a TruCoin.

16. Emily Spaven

6

Spaven egyik legismertebb Bitcoin újságírók odakint. Amellett, hogy CoinDesk ügyvezető szerkesztője, ő is írja a Forbes és a egyszer dolgozott a Google.

17. Andreas M Antonopoulos

7

Antonopoulos vitathatatlanul az egyik legelismertebb Bitcoin szakértő valaha. A kaliforniai székhelyű informatikai biztonsági szakértő, a tech-vállalkozó és szerző utazik szerte a világban ismeretek megosztását Bitcoin és a cryptocurrency világon.

18. Brian Forde

8

Az egykori Fehér Ház vezető tanácsadója a mobil és az adatok innováció napjainkban a rendező a digitális valuta, a MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

9

A társ-alapítója és vezérigazgatója bitcoin Coinbase van tudni megosztás merész jóslatokat a közösségi médiában.

Patrick Byrne

0

A vezérigazgató a globális online kiskereskedő Overstock.com is egy jól ismert személyes szabadság szószólója és támogatója Bitcoin.

Vajon mi elfelejteni valakit fontos? Tudasd velünk!

Kapcsolódó hírek


Post ICO

5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről

Post ICO

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

Post ICO

A Bitcoin az egyre növekvő versenytől az összes többi digitális pénznemtől

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

Hogyan 7.9 millió ember veszi át a Bitcoint a Közel-Keleten?

Post ICO

Bitcoin alapítvány a SIBOS és a BAFT Global Council Fórumban

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Post ICO

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

A Bitcoin fejlesztője, Gavin Andresen azt gyanítja, hogy a legtöbb felhőbányászati művelet Ponzi-rendszer