1911 Az Egyesült PAC az első, amely támogatja a cryptocurrency és a Bitcoin-barát jelölteket | Hungarian.lamareschale.org

1911 Az Egyesült PAC az első, amely támogatja a cryptocurrency és a Bitcoin-barát jelölteket

1911 Az Egyesült PAC az első, amely támogatja a cryptocurrency és a Bitcoin-barát jelölteket

A 1911 Unitedsuper PAC, az első afro-amerikai politikai cselekvés bizottság (PAC), hogy támogassák Obama elnök 2012-ben úgy döntött, hogy lépéssel, és légy az első csoport a maga nemében a betakarítás támogatást, amit a bizottság kéri „Bitcoin jelöltek”. Más szóval, a demokratikus politikai jelöltek, akik támogatják cryptocurrency.

Emellett biztonsági mentését Bitcoin, az 1911-es Egyesült ugyancsak elfogadja Bitcoin egy „egyedi program”. A rendszer lehetővé teszi a támogatókat, hogy segítsen egy Bitcoin jelöltet támogatja a PAC keresztül Bitcoin-barát crowdfunding honlapján. Ebben az esetben a bizottság együttműködik Coinfunder.

„A program demokratizálja jóváhagyási folyamata”, jelentette be a PAC szóvivője, Frederick Butler, a nyilatkozatot.

„A cél a szervezet, hogy támogassa a jelöltek, akik elősegítik a társadalmi és gazdasági jogokkal és a polgárok, és ez a program csak egy kiterjesztése erre. Mi nem csak próbál változtatni a politika, meg akarjuk változtatni a kultúra politikai elkötelezettség ", hozzátette.

1911 United oldalt Coinfunder jött létre december 23-án, és azt akarja, hogy összegyűjtse 77,26 BTC. A projekt az oldal középpontjában a közelgő választási ciklus: „szeretnénk dobni a támogatása mögött haladó jelöltnek, aki támogatja Bitcoin (...). Szeretnénk felajánlani hétköznapi emberek számára, hogy egyesítse, és befolyásolják a politikai táj oly módon, hogy lehetővé teszi, hogy a Bitcoin kell nézni annak, ami - valuta szabadság”.3 millió dollár mindössze négy nap alatt: az ügyfelek a Bitcoin bányászati berendezéseket a KnCMinertől kapjákIndítás után kezdi meg első Jupiter bányászati ​​rigsin október elején, KnCMiner tette hatalmas mennyiségű pénz mindössze négy nap alatt a múlt héten, az értékesítés 3 millió $ értékű Bitcoin bányászati ​​berendezések.

Ez nagyon aktív időszak értékesítési között történt 7. És november 10. Szerint Coindesk. Ez volt ezekben a napokban, hogy a Bitcoin ára az egekbe szökött, ami a svédországi székhelyű gyártó, hogy eladják a Szaturnusz és a Jupiter tornyokban. A cég azt is figyelembe a maximális számú előrendelések lehetséges.

„Bár láttuk jelentős növekedése a kereslet a gépcsaládot az utolsó negyedévben ez, mi történt [az időszakban] nem volt példa számunkra, talán soha nem látott sehol a Bitcoin bányászat”, Andreas Kennemar, KnCMiner a vezérigazgató elmondta Coindesk.

A vállalkozó hozzátette, hogy „a megnövekedett aktivitás körülbelül Bitcoin mindössze fél hét kétségtelenül jelentősen befolyásolta az értékesítési”. Kennemar biztosítja a cég most összpontosít találkozó az ügyfelek igényeinek, ami valószínűleg tovább növekszik »különösen a Bitcoin népszerűsége továbbra is szárnyalni«.


Több mint 3000 Bitcoin-barát kereskedő már regisztrálva van a CoinMap-banAz online térkép segítségével kiskereskedők egyszer regisztrálhat kezdik elfogadó BTC és a tagok száma már exponenciálisan növekszik. Miután az ár csúcs novemberében bejegyzett 2013 CoinMap ment majdnem 1000 2004 kereskedők.

És most a platform még egy nagy ugrás, jelenleg felsorolja 3.003 fizikai kiskereskedők. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozások száma regisztrált CoinMap nőtt mintegy 50 százalékkal kevesebb, mint két hónap.

A hely a legnagyobb számú kiskereskedő továbbra is a United States-és 1294 cégek -, de Európa ad Amerika futni a pénz több mint 1200 vállalat és tárolja, hogy a már elfogadja Bitcoin.

Cryptocurrency még jelen félreeső helyeken, mint Izland vagy Szibériában, mint látható a honlapon.

A számítások szerint, amelyeket a Reddit „LiveBeef” CoinMap következő nagy ugrás történjen márciusban, amikor a platform elérheti 4000 kereskedők.

Képek CoinMap.org


A 3dcart kereskedők a BitPay-vel való partneri kapcsolatuknak köszönhetően a Bitcoin-t egy flashben fogadják elA vezető fizetési processzor a cryptocurrency ökoszisztéma, BitPay nemrég aláírt 3dcart, a platform 1997-ben alapított, amely az online kereskedők minden szükséges eszközöket, hogy interneten keresztül is értékesíti, és hogy növeljék a növekedés a vállalkozások számára. Hasonlóan az e-bolti amely támogatja ügyfelei 24/7.

Az együttműködés révén, 3dcart lehetővé teszi a kereskedők telepítését és konfigurálását BitPay directlyfrom 3dcart üzletvezetők, megkönnyítve számukra, hogy elfogadják a Bitcoin.

„Látom hihetetlen potenciált Bitcoin egy önszabályzó, peer-to-peer digitális valuta. Továbbá, az egyszerű tény, hogy a Bitcoin átvihető szerte a világon anélkül, hogy a közbenső pénzügyi intézmény egyik aspektusa találom nagyon érdekes” mondja 3dcart alapítója és vezérigazgatója, Gonzalo Gil.

De mi késztette erre a lépésre? „Abban 3dcart, mindannyian segítünk a kereskedők az üzleti növekedést. Ha ők sikeresek vagyunk sikeresek. Ezt szem előtt tartva, úgy érzem, hogy azáltal, hogy az online kereskedők a lehetőséget, hogy fogadja el a Bitcoin a fizetési az áruk és szolgáltatások lehetővé teszi számukra, hogy vonzzák az új vásárlók akik használni Bitcoinsto termékeket vásárolni online”, tette hozzá.

Szerint a vállalkozó, a kereskedők, akik a 3dcart most két lehetőség van. Először is, vannak a kifizetések dollárban és BitPay biztosítja „az árfolyam és kezelheti a pénzváltás, ha szükséges.” Ezután ők is „opt tartani a Bitcoin kapnak, és kezeli őket közvetlenül a Bitcoin pénztárca. Azáltal, hogy a kereskedők a lehetőséget, célunk, hogy vonzza a tömegeket, nem csak azok ismerik a Bitcoin / Bitcoin kezelése”.

Via bitcoinmagazine.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók?

Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben

Post ICO

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

Post ICO

A Bitcoin evangélista Jason King 3,237 mérföldet indít a kriptokalenciában

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

Crypto Printing: a két világ legjobbja

Post ICO

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

Post ICO

Az ausztrálok szeretik a Bitcoin Bill Payot

Post ICO

5 csodálatos Bitcoin történetek, amelyeket a Redditors oszt meg

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Post ICO

5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására