1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra | Hungarian.lamareschale.org

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Ha azt hitted, Bitcoin Black Friday nagy volt 2013-ban, az idei online esemény valószínűleg robbantani a fejedben. Mintegy 1200 kereskedők része lesz a következő Bitcoin Black Friday, melynek házigazdája a helyszínen BitcoinBlackFriday.com, ahol az összes értékesítési fog szerepelni.

Bár az esemény csak létre két évvel ezelőtt, ez gyorsan ment csupán 50 1200 kereskedők. És szerint az esemény alapítója, vannak meglepetések várnak a vevők november 28-án. „Van két dolgot tervezik. Az első az a képesség, hogy azonnal vásárolni Bitcoin hitelkártyával: egy kisebb összeget, mint 25 $ értékben. A legtöbb ember számára, ez nem túl sok a kockázat. És mi is lesz egy rész [a helyszínen], ahol megvásárolhatja valamit egy kis pénzt”, Jon Holmquist mondta a CNBC.

Különben is, ebben az évben Holmquist nem lesz egyedül. Az alapító bejelentette, hogy 2014-ben az esemény fogja kezelni egy kis csapat, köszönhetően a csodálatos növekedése vásárlók.

A fizetési processzor BitPay kiderült, hogy a tavalyi Bitcoin Black Friday gyűjtött több mint 100.000 látogató, aki töltött közel $ 6 millió BTC. Mivel a folyamatos növekedés az elmúlt két évben, az előrejelzés a 2014-es esemény jelentősen magasabb, különösen most, hogy több mainstream kiskereskedők, mint Lépcsőorsó és Overstock csatlakozott a Bitcoin ökoszisztémát.

Tulajdonképpen Lépcsőorsó egyik kereskedőnél, része lesz az idei Bitcoin Black Friday, valamint más jól ismert nevek, mint Amagi Metails, Gyft vagy NameCheap.

És szerint Holmquist, a valódi kereskedők száma meghaladhatja a becsült 1200. Mivel a lista szabadon minden vállalat, amely elfogadja a Bitcoin fizetési módként, a szám nőhet péntekig.

A nagy probléma számunkra az, hogy a legtöbb kereskedők nem akarnak előre tervezni. Ez egy csomó kisebb kereskedők, így tedd le napjáig, vagy a nap előtt.

Túl magas az egyik vállalat, amely nem csatlakozik az esemény. Nos, legalábbis nem via BitcoinBlackFriday.com. A cég szóvivője azt mondta, Overstock Black Friday ajánlatokat elérhető lesz a kiskereskedő saját honlapján. A jó hír az, hogy továbbra is fizetni a digitális valuta.

Kiemelt kép: BitcoinBlackFriday.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin és annak szerepe, amit a B2B közösségben játszhat

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint

Post ICO

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcákon a felhasználóknak meg kell tenniük a lépéseket a biztonsági rések elkerülése érdekében

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

A kezdő útmutató a Monero-nak (Vásárlás, kereskedelem, bányászat)

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

A Bitcoin elfogadása a MovieTickets.com számára nyújtott előny

Post ICO

Bill-splitting eszköz BillPin már működik a Bitcoin és a sörrel

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban

Post ICO

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország