10 000 Bitcoin bányászati ASIC chip van az európai vásárlók felé | Hungarian.lamareschale.org

10 000 Bitcoin bányászati ASIC chip van az európai vásárlók felé

10 000 Bitcoin bányászati ASIC chip van az európai vásárlók felé

Európa végre megkapta az első tétel Avalon ASIC chip, amelyeket szállított Svájcban. Ez 10.000 eszközök, amelyek teljesítménye 282 MH / s szabványos óra és becslések szerint 300 MH / s borítani minden, amelyek része egy nagyobb szállítmány a cég által gyártott, amelyek növelhetik Bitcoin hálózatának hashrate 500 százalék.

Mivel ezek egyedi chipek tervezték, hogy az enyém Bitcoinsrequire van beállítva a NYÁK lapok előtt felhasználó akkor kezdhetik cryptocurency az ASIC kerülnek szállítják az ügyfeleknek. Aztán, hogy lesz állítva a táblák a felhasználók és a cégek, mint a Burnin.

Megrendelése után a chipek áprilisban, a szükséges eszközöket ezután 99 napon belül megérkezik. Szerint Zefir, a Reddit felhasználó, forgalmazó a ASIC, ez az első teljes hét tételektől érkezik 10,000 zsetonnal. A készülék eredetileg egy egyedi ára 0,078 BTC, de Zefir hozzá egy 9,9 százalékos díjat a szolgáltatási és a másik 10 százalék díj adók, amely emeli az árat, 0,1 BTC per chip.

Ha a várakozások által feltárt Zefir teljesültek, a chipek vertek Németországban szállítási és most meg kell az utat, hogy az ügyfelek számára. Boldog bányászati!

Via thegenesisblock.com100,000 Dogecoin Giveaway a láncraLánc Radiowill eltart a rádió ma jelenti be, hogy lesznek kidobnak 100.000 Ðogecoins keresztül egy új giveaway az állomásra 21:00 Eastern tanultunk itt Coin tűz.

Dózse DIG 100K GIVEAWAYis által felöltött Chain Rádió és minden nap 11:00 Eastern (08:00 Pacific, 4pmUTC) részleteket, hogy hogyan adja az adott napon kerül kiosztásra.

A hivatalos giveaway kerül sor augusztus 28-án, miután az összes bejegyzést összegyűjtötték és nyertest véletlenszerűen kiválasztott nyerni.

A módjait belépő giveaway lesz véletlenszerűen minden nap néhány napig, hogy olyan egyszerű, mint belépő egy mágikus kulcsszót a lánc Rádió honlapján és a többi napon figyel egy különleges tweet keresztül @ChainRadioaccount.

Ez a lépés, ami biztos, hogy fellebbezni a Dózse közösségben mondták lesz egyedi szempontjait a Dózse közösség, beleértve nyújtó módon adja át a Dózse subreddit, néhány különböző Doge kapcsolódó helyszínek és via bejegyzéseket át néhány Dózse kapcsolódó IRC csatornák.

Bár részleteket ritkák ebben az időben már megerősítette, hogy a menetrend a Lánchídon Rádió honlapján mutat egy bejelentést, hogy sor 21:00 EDT.

A legutóbbi árcsökkenés Ðogecoin ez nem sokkoló az állomás képes elárulni egy ilyen nagy számú érme, de ez a szám még mindig semmi bagózni egy közösség, amely hajtja lerakása kis mértékű a valuta mások szabadon.


Az amerikaiak 13% -a preferálja a Bitcoinot az Aranyért, miközben az árak lecsapják a Heti HírfrissítéstAz IRS tette döntést Bitcoin, és néhány biztos, hogy csalódni. Az IRS úgy határozott, hogy a Bitcoin kell tekinteni ingatlan, nem egy valuta, ami azt jelenti, hogy a Bitcoin jövedelem lesz kitéve a magasabb adók. Az IRS megjegyzi, hogy a Bitcoin nem rendelkezik jogi státusszal bármely joghatóság, és így nem minősül valuta. Ettől függetlenül, az IRS minősítette Bitcoin, mint tulajdon tehetik Bitcoin felhasználók bizonyos jogi védelmet a jövőben a valuta, legalább van hivatalosan elismert.


Szinte 150 BTC-t ellopták a kanadai csere miatt, a megjegyzendő segítő munkának köszönhetőenCsaknem 150 BTC loptak el az Ottawa-alapú bitcoin kanadai Bitcoinsin nagyon low-tech rablás. Az eset történt 2013. Október és jelenleg vizsgálat alatt.

Az Ottawa Citizen, a tolvaj kezdeményezett hosszú csevegést Gránit Networks, a cég hosting kanadai Bitcoin szerver, amikor azt állítja, hogy a csere tulajdonosa, James Grant. Azt mondta a kísérő volt tapasztalható problémák a szolgáltatás használata közben, és kérte az újraindítást a rendszer helyreállítási módba, amely lehetővé tette számára, hogy könnyen leküzdeni a csere biztonsági korlátokat.

A kísérője, aki soha nem kérte a csaló, hogy igazolja személyazonosságát, hozzáférést kell biztosítani, Grant zárva szerver toll, dugva a laptop, majd kézzel „kinyitotta az ajtót”, hogy a csere szerverein. Odabent, a gyanúsított került 149,94 BTC digitális pénztárca, körülbelül $ 89,000 szerint a jelenlegi árfolyam.

„Ez teljesen nevetséges. Minden csináltak volt megy a csevegés, és azt mondják,»Szia, én vagyok James Grant, és van egy szerver veled«, és az adatközpont mondta:„Igen, igen, mit tehetünk az Ön számára ?”, mondta a valódi tulajdonosa a kanadai bitcoin.

Rogers Communications, a cég tulajdonosa Gránit Networks kiadott egy nyilatkozatot az incidenst követően. „A helyzet körülvevő ügyfél egyedi az ügyfél számára, és nem vonatkozik a más ügyfél Rogers adatközpontok. Rogers már teljesen együttműködő a hatóságokkal a vizsgálat”, a cég magyarázható.

A nyilatkozat azt is mondja, hogy Rogers adatközpontok minősített biztonsági folyamatok után ellentmondásos rablás.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben

Post ICO

Az Erik Voorhees Bitcoin vállalkozót, amelyet az Értékpapír- és Tőzsdebizottság terhel

Post ICO

A Bitcoin Core verziója 0.11.0 lett kiadva

Post ICO

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirált játékokat kell játszani

Post ICO

Az amerikaiak betegek a pénz manipulálásában: a Bitcoin lehet a válasz

Post ICO

Bitcoin utazáshoz: A mennyben készült mérkőzés

Post ICO

Hogyan 7.9 millió ember veszi át a Bitcoint a Közel-Keleten?

Post ICO

10 darab bitcoin mítoszok

Post ICO

Bitcoin 2015 ár - A Bitcoin értékének előrejelzése a tömeg bölcsességén keresztül

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók?