1-800-Virágok, akik elfogadják a Bitcoint | Hungarian.lamareschale.org

1-800-Virágok, akik elfogadják a Bitcoint

1-800-Virágok, akik elfogadják a Bitcoint

Coin Tűz kapott tájékoztatást a forrás 1-800-Flowers, hogy kezdi elfogadni Bitcoin hamarosan.

1-800-Flowers.com, Inc. Egy virág és ajándék kiskereskedő és forgalmazó cég az Egyesült Államokban. Ez volt az egyik első kiskereskedők használni 24 x 7 ingyenesen hívható telefonszámot, valamint az internet közvetlen fogyasztói értékesítés.

Coin Tűz megtanulta azt is, hogy más forrásból 1-800 virágok fogják használni Coinbase fogadni és feldolgozni kifizetések az internetes értékesítés oldalán az üzleti és érme Tűz megtanulta, hogy Chris McCann elnöke és testvére alapító James McCann (az egyik a a reklámok) már személyesen felügyeli közötti tárgyalások 1-800 Virág és Coinbase.

Ők csatlakoznak CheapFlowers.com olyan cég, amely része a Teleflora hálózat és működteti Impulse Communications, Inc. Elfogadása Bitcoin az interneten a virágok és egyéb ajándékokat. Más nagy virágos fogadó vállalatok bitcoinokat közé BloomNation és néhány Teleflora szerek.

Bár részleteket ebben az időben kevés lesz szemmel tartani a helyzetet, és további jelentések, ahogy jönnek.1-800-Flowers jelentései Bitcoin elfogadásaKözel két héttel ezelőtt Coin Tűz kizárólag számolt be, hogy a 1-800-Virág lenne indít a fizetőképesség a Bitcoin.

Ma, 1-800-Virág és Coinbase bejelentették, hogy hivatalosan elfogadja Bitcoin.

Elején az ősszel, a Bitcoin csatlakoznak ismerős fizetési lehetőségeket, beleértve a Visa, MasterCard, American Express és a PayPal, hogy rendelkezésre állnak a cég ügyfelei az egész kiterjedt család ajándékozás helyek, beleértve 1-800-FLOWERS.COM, FannieMay.com, Cheryls.com, ThePopcornFactory.com, 1-800-Baskets.com, FruitBouquets.com és Stockyards.com.

„Mint egy ügyfél centrikus cég vagyunk, mindig keresi az új utakat, hogy vegyenek részt az ügyfeleink, és fokozzák a vásárlási élményt, akik minden ünnepi alkalmakkor,” mondta Jim McCann, 1-800-FLOWERS.COM vezérigazgatója és alapítója. „Bitcoin, együtt a többi fizetési lehetőségek kínál ügyfeleinknek további nagyon kényelmes módja, hogy segítsen nekik szállítani mosolyog a fontos emberek az életükben.”

1-800-FLOWERS.COM választott vezető Bitcoin platform Coinbase feldolgozni a Bitcoin kifizetéseket. „Örülünk, hogy partnere 1-800-FLOWERS.COM”, mondta Fred Ehrsam, társalapítója Coinbase. „Bitcoin is egyre népszerűbb módszer, hogy e-kereskedelmi vásárlások és örülünk, hogy segít 1-800-FLOWERS.COM vásárlónak, hogy ezek a vásárlások egy egyszerű és biztonságos módon.”

Ők most csatlakozott CheapFlowers.com olyan cég, amely része a Teleflora hálózat és működteti Impulse Communications, Inc. Elfogadása Bitcoin az interneten a virágok és egyéb ajándékokat. Más nagy virágos fogadó vállalatok bitcoinokat közé BloomNation és néhány Teleflora szerek.


10 hónap elteltével a Moolah csődöt jelentAz egykor ígéretes sok a Dogecoin közösség mullah már bejelentette, hogy be fog zárni a boltot.

A cég a közelmúltban vette át az irányítást a MintPalexchange amely sújtja hibákat és problémákat, mivel az átállás, és most úgy tűnik, hogy a csere is zsaluzó legalábbis ideiglenesen, mint a webhely átalakult, az új csapat. Mivel az idő ezt a cikket kiadói Mintpal tűnt offline:

Alex Zöld ostromlott vezérigazgató Moolah kijelentette, a következő kapcsolatos mullah,

10 hónap elteltével a magas kockázatú indítási volatilis környezetben, Moolah elérte azt a szintet, ahol nem tudja folytatni tevékenységét a mai piacon. A növekvő költségek és csökken a bevételt és a veszteség számos kulcsfontosságú ügyfelek létfontosságú a folyamatos működését a cég, már nem vagyunk képesek folytatni működését.

Ennek hatására az Moopay LTD lesz csődöt és oldódását követően az adminisztrációs folyamat; és megszűnik műveleteket. Minden ügyfél pénzeszközeinek a fogyasztói számlák biztonságos, és vissza lehet vonni, mint egy normális ebben a pillanatban. Ha nem, hogy vonja vissza a források, mielőtt a platform leállt október 31-én, akkor kap egy e-mailt, hogy hol szeretné alapok menni.

Ő volt idő, hogy megvitassák a záró mullah a cég hivatalos blogja, ahol megismételte, hogy minden fogyasztói pénzeszközök biztonságos, és minden vállalkozás lesz szükség, hogy a sorban alapvetően más hitelezők és hogy azok, akik fektetett a társaság kaphat a fizetési egyszer minden eszköz felszámolták, és a hitelezőknek fizetett ki.

A cég idézett kérdéseket havi költségek a támogatás, jogi és működési költségek és egyéb platform költségek meghaladva a pénzforgalom és a vállalat már nem mûködött ebben a minőségében a működési veszteséggel.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az ausztrálok szeretik a Bitcoin Bill Payot

Post ICO

Bitcoin cserék

Post ICO

Az Állítólagos Coindesk szinte megijedt

Post ICO

A Bitcoin alapítvány válaszolt Manchin levelére: Ha a Bitcoin nem virágzik az Egyesült Államokban, máshol virágzik

Post ICO

Az új Bitcoin alkalmazásnak köszönhetően az Android készülékek a Zeroblock hajó fedélzetén vannak

Post ICO

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban

Post ICO

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

Post ICO

Az Atlas elindítja a kampányt egy új bitcoin-csere létrehozására

Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcákon a felhasználóknak meg kell tenniük a lépéseket a biztonsági rések elkerülése érdekében

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

Bill Egan, eGifter: olyan márkákat keresünk, amelyek valóban izgalmasak lesznek a Bitcoin közösség számára