Hogyan magyarázható a Bitcoin a nagyszülei Infographic | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan magyarázható a Bitcoin a nagyszülei Infographic

Hogyan magyarázható a Bitcoin a nagyszülei Infographic

Ha Bitcoin adhat fejfájástól a fiatalok próbálják megérteni az alapokat a cryptocurrency, hogy hogyan tudjuk megmagyarázni a titkait a digitális pénz nagyszüleink?

Nem, ez nem lehetetlen feladat... Legalábbis, ha a segítségével ez a félelmetes infographic.

Infografika által közzétett TechFaster.comLitecoin bányászati medencék: ki kicsoda? InfografikaA világ második legnagyobb cryptocurrency folyamatosan növekszik egyenletes ütemben, és azt akarjuk, hogy szánni egy kis időt, hogy litecoin, különösen a csoportokat, hogy az enyém a digitális érme.

Ezért ma Bitcoin elbíráló hozza meg a vizuális elemzés a „Ki kicsoda” a világ LTC bányászat medencék. A tudás lehet szórakoztató... Hanem értékes.


Litecoin a Bitcoin ellen: ki nyeri a kriptográfiai csatát? InfografikaHa ez volt a nyugati film, ez az összehasonlítás lenne egy csomó más: ahelyett, hogy egy infographic, mi lett volna a Bitcoin egyik oldalán litecoin másrészt mind a fegyveres és veszélyes azok cowboy kalapot és zajos csizmák sarkantyút. Melyik lenne a leggyorsabb, hogy nyomja meg a ravaszt?

Nos, nem tudjuk, de van egy szép infographic, hogy mutassa meg, hogy hozza a két legnagyobb cryptocurrencies a worldface szembenézni. Készen áll a leszámolás?


Max Keizer azt állítja, hogy a Bitcoin a valuták VöröskeresztjeMax Keiser nem tud betelni a Bitcoin. A fogadó a show „Keizer Report” tweetelt újra a leghíresebb cryptocurrency szerdán (18).

Miután egy ellentmondásos tweet kapcsolódó Bitcoin, ezúttal Max Keiser beszélt a növekedés Bitcoin letöltések Argentínában, mint egy módja annak, hogy elkerülje a hatalmas infláció és a gazdasági problémák, amelyek hatással vannak az országban.

A pénzügyi szakértő azt mondta, hogy a virtuális valuta „a Vöröskereszt valuták”, főleg azért, mert „ott, ahol a pánik, van Bitcoin”.

Via maxkeiser.com


Max Keizer: Ha a fekete Amerika 100% -os Bitcoinra ment, akkor képesek voltak az amerikai gazdaságot irányítaniA híres házigazdája a "Keizer jelentés" show (sugárzott RT), Max Keiser tweetelt körülbelül Bitcointhis vasárnap (14). Az amerikai műsorszolgáltató, pénzügyi szakértője írta: „Ha a fekete Amerika ment 100% Bitcoin tudták irányítani amerikai gazdaság 10 év. Whitey túl frickin hülye kapni. Ez a mi időnk”. Még csak nem is kicsit afroamerikai, de ez nem számít...

És nem állt meg itt, folytatta terjed elméletét a megjegyzések rovatban: „ha minden fekete-Amerika megvette Bitcoin amikor was.50 -ot (meg!) Ők 'szabályozás több vagyon, mint a fehér Amerika”.


Namecoin: Bitcoin hasznosabb iker? InfografikaA verseny között cryptocurrencies melegszik, mint a világ egyre több és több kíváncsi előnyöket nyújt ez az innováció. Bitcoin lehet elindult a csillagok, de a többi digitális érmék nem fog önként lemarad. Nézd litecoin a exampleand meg fogja érteni, hogy mit beszélünk.

Egyelőre ragaszkodni fog a többértékű Namecoin, vesz néhány percet, és egy szép infographic összehasonlítani azt Bitcoin. Meg fogja találni néhány különbség, de főleg Vonzások és a két digitális valuta esetében. De a híradásokat, mert van egy sokkal infographics az Ön számára!


Az új, interaktív Bitcoin infographic a mulandóság alapjait szórakoztató módon magyarázza megSok infographics volna tenni a Bitcoin, de kevés mint ez mi hamarosan megmutatom. A weboldal FXCM.com nemrég közzétett egy új interaktív Bitcoin infographicthat teljesen megváltoztatja az utat látjuk ezeknek a tájékoztató eszközöket.

A infographic oszlik három részből áll: mi Bitcoin, a történet a Bitcoin és Bitcoin ma. Ellentétben a legtöbb infographics, akkor nem kell görgetni felfelé és lefelé, hogy egy külön szakaszt, akkor csak kattints a ikonra, és a infografikáját megmutatja az információt, amit látni akarnak.

Annak ellenére, hogy meglehetősen teljes, ez infographic elsősorban áll ikonok és rövid mennyiségű szöveget, a folyamat egyszerűsítése megismerése Bitcoin. És a legjobb az egészben, hogy sok ikon, vagy a szavakat mentén infografikáját vannak kötve más weboldalak, például, így még több interaktív.

Ennek ellenőrzéséhez infographic látogatás FXCM.comand szórakozni.


Novacoin: a Peercoin és a Litecoin Infographic ellentmondásos gyermekeA mai infographic szól Novacoin, a második cryptocurrency alapuló végrehajtására kombinált proof-of-tét vagy proof-of-work rendszer. A virtuális érme, úgy a hetedik legnagyobb cryptocurrency a 2013. Augusztus keverékek funkciók Peercoin és Bitcoin. Akkor ez egy hibrid.

Talán a legnagyobb különbség, ha összehasonlítjuk a Bitcoin a korlát hiánya érmék gyártható, többek között részleteket, hogy megtalálja ki a segítségével ezt infographic.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

10 Futurisztikus vagy a szokásos projektektől, amelyek elfogadják a Bitcoint

Post Dogecoin

Apa-nap Ausztráliában: Ajándékötletek minden Bitcoiner apjának

Post Dogecoin

Bevezetés a Myriadcoinhoz és a pénznem rövid története

Post Dogecoin

A Bitcoin a CES 2015-ben Las Vegas-ban lenyűgöz

Post Dogecoin

Crushing BTC China Infographic

Post Dogecoin

A legjobb kilenc: a Bitcoinerek kedvelt gyógyszerei a Silk Road használatával

Post Dogecoin

19 Valódi helyek, ahol a Bitcoinokat töltheti

Post Dogecoin

7 Híres emberek gondolata a Bitcoinnal kapcsolatban

Post Dogecoin

10 legdrágább elem, amit Bitcoin-nal lehet megvásárolni

Post Dogecoin

Bitcoin ATM-láz: 8 különböző gép listája

Post Dogecoin

Mi a DarkSend?

Post Dogecoin

10 Kicsi vagy távoli helyek, amelyek átfogták a Bitcoint