Crushing BTC China Infographic | Hungarian.lamareschale.org

Crushing BTC China Infographic

Crushing BTC China Infographic

BTC Kína élet az elmúlt hónapban nem volt könnyű. Miután a legnagyobb Bitcoin exchangein a világ a platform vett egy kemény találatot decemberben, amikor a kínai kormány bejelentette korlátozó intézkedéseket Bitcoin.

Ez infographic, hozta neked Bitcoin Examiner, részletezi, hogy a BTC China kisiklott a siker számokat.A Bitcoin csak megverte a Paypalot? InfografikaBitcoin már ünnepli számos új mérföldkövet naponta az elmúlt hónapokban, és közben az elején ezen a héten, tanúi voltunk egy új nagy pillanat: ha a Bitcoin „legyőzte” PayPaland vált a világ ötödik legnagyobb fizetési hálózat.

De a számok egyértelmű és egyszerű, mint ez? Talán nem, de ez infographic ajánlója Bitcoin Examiner segít némi fényt ebben a kérdésben.

Add hozzá ezt a infographic a honlapon másolás és beillesztés a következő kódot:

Esetleg Bitcoin csak legyőzni Paypal? [Infografika] által a csapat a Bitcoin Examiner


Dilbert legújabb képregényét a Bitcoin ihletteKezdve a napot egy vicces képregény szerepelt a híres Dilbertcan't rossz. De lehet még betterif ezt a szalagot ihlette Bitcoin!

Ezúttal a szerző Scott Addams úgy döntött, hogy Dogbert néz ki, mint egy kis Satoshi. Mint mindig, az ő „kissé” durva és ellenőrző természet jön fel. De, hé... Ő hozta létre Bertcoin, ezért bocsáss meg neki.

Ha nem tudja, Dilbert eddig, akkor nem tudom, mit hiányoznak. Vessen egy pillantást a hivatalos websiteand egy nevetés a Dilbert a szalagok.


Feathercoin: ez lehet a kripta kis változása? InfografikaAz összesen 336 millió érme és a jutalom 200 érmét blokk, Feathercoin van egy csomó különbség, ha összehasonlítjuk a Bitcoin. Ez cryptocurrency ihlette Litecoinand szerint a honlapon, hogy „nem versenyeznek Bitcoin vagy litecoin, kiegészíti azokat.”


Öt év Bitcoin InfographicMár majdnem egy hónap óta a Bitcoin ötödik születésnapját. A mérföldkő ünnepelték november 1-jén, a nap, amikor Satoshi Nakamoto kiadta az eredeti fehér paperthat volt az eredete cryptocurrency.

2008-ban az alapító Bitcoin megváltozott a világ, és ma szeretnénk ünnepelni ezt a kitüntetést a legjobb bizonyíték a valuta sikeréhez: a számok!


GAW Növekvő tőzsdei árak ismétSzerkesztők Megjegyzés: Leo utáni első itt Coin Tűz eredetileg tartalmazott egy affiliate linket GAW Miners. Én személyesen beszéltem Leo tekintetében ezt a gyakorlatot, hogy a Coin tűz nem vesz részt a használó affiliate linkeket híreket. Ő vállalta, hogy nem ezt halad előre, és én személyesen távolítani ezt affiliate link. Veszünk szerkesztői integritása nagyon fontos a Coin Tűz és ez a fajta gyakorlat nincs jegyében a szerkesztési irányelveket is, ha azt ismertetik, mint affiliate link a történet. - Mike

GAW bányászok is növekedni fog az árak a GAW Hashletonce ismét egy új ára 24,95 $ az 1MH / s $ 19.99 (akár az eredeti ár 15,99 $), annak érdekében, hogy lelassítja a kereslet a vásárlások, így a vállalat időt, hogy lépést tartson az egyre növekvő igényeket látnak a szolgáltatást.

Coin Tűz lesz mélyreható felülvizsgálatát Hashlet szolgáltatás később ezen a héten.


Ez a gigantikus Bitcoin kínai bánya feltárja minden titkátKészülj fel, hogy ritkán látható képeket a Bitcoin bányászati ​​művelet található észak-kínai. A képek által nemrégiben közzétett TheCoinsman.com és mutat egy hatalmas bányászati ​​művelet egy régi, repurposed gyár.

A művelet magában foglalja 2500 gépek tördeljük el 230 Gh / s, mindegyik, ami azt jelenti, 230 milliárd számítás másodpercenként, egységenként. Nyilvánvaló, hogy az a hely, fogyaszt jelentős mennyiségű energiát, hogy a költségek a piaci valami hasonló ¥ 400.000 havonta (körülbelül $ 60,000).

Forrás: A Coinsman


A Google keresési eredményei már megmutatják a Bitcoin árátAz a tény, hogy a Yahoo és a Google - keresztül Pénzügyi szolgáltatás - úgy határozott, hogy a Bitcoin adatokat a finanszírozási oldalt az elmúlt hónapban. Azonban a Google keresési eredmények most mutatja a cryptocurrency árát.

A hír biztosan tesz egy mosollyal az arcán több ezer Bitcoiners elterjedt az egész világon.

A keresési kulcsszavak, mint a „Bitcoin ára” biztosítja a várt eredményt, valamint egy új dobozt, amely megmutatja az ár egy BTC. Az alapértelmezett pénznem dollárt, de meg lehet változtatni anélkül, hogy elhagyná a főoldalon.

Forrás: NewsBTC

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

A jelenetek mögött a BetMoose-ban

Post Dogecoin

Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén

Post Dogecoin

10 legdrágább elem, amit Bitcoin-nal lehet megvásárolni

Post Dogecoin

Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin

Post Dogecoin

10 Tünetei annak, ha egy partner megszállottja a Bitcoin Infographic-ot

Post Dogecoin

Mi a DarkSend?

Post Dogecoin

7 Híres emberek gondolata a Bitcoinnal kapcsolatban

Post Dogecoin

A Bitcoin a CES 2015-ben Las Vegas-ban lenyűgöz

Post Dogecoin

A BitcoinExpo 2014 sajtóközleménye

Post Dogecoin

A videojáték-fejlesztő Blockchain technológiával növeli a $ 1mm-t

Post Dogecoin

A 13 legígéretesebb titkosítási pénznem

Post Dogecoin

Üzenetek a drágakövekkel