Az öt legnagyobb amerikai város, a legtöbb Bitcoin-barát kereskedővel | Hungarian.lamareschale.org

Az öt legnagyobb amerikai város, a legtöbb Bitcoin-barát kereskedővel

Az öt legnagyobb amerikai város, a legtöbb Bitcoin-barát kereskedővel

Tudni, amelyek az észak-amerikai nagyvárosokban leginkább vonzza a hatalom cryptocurrency? Szerencsére, itt a válasz: fedezze az öt legnagyobb Bitcoin-barát város az országban.

1. New York

A város, amely sosem alszik tűnik, hogy vonzza minden, ami össze van kötve a pénz, kezdetét és végét a Wall Street és a Bitcoin nem kivétel. NYC a leginkább Bitcoin-barát város az Egyesült Államokban 49 kereskedők és 813 tagok alkotó a Bitcoin Meetup csoport.

2. Los Angeles

A híres és nagyon kaliforniai Los Angeles lett a második pozícióban a listán köszönhetően 35 kripto-kereskedők és a Meetup csoport 300 tagja van.

3. San Francisco

Található Kalifornia állam, San Francisco - vagy Frisco, mint egy ember szereti nevezni, bár nem igazán értem, hogy miért - 27 Bitcoin kereskedők és a Meetup csoport 150 fő. Azonban ha megnézzük a kereskedő népesség arányát, San Francisco a győztes 30.000 1.

4. Philadelphia

  

16 cryptocurrency-barát kereskedők és egy nagy találkozót, csoport 100 rendszeres résztvevői, Philadelphia, a Pennsylvania állam, a negyedik a csapat.

5. Portland

Ez a város az Oregon állam büszkén támogatja annak 14 Bitcoin kereskedők és kicsi, de erős, Meetup csoport tagjai 10 taggal.

Az adatok a Motley Foolvia Coinmap.org

Képek WikimediaVégső karácsonyi bevásárlási lista a valódi Bitcoiners Infographic számáraÖn Bitcoiner virtuális készpénz égő digitális zsebében? Van kreativitás problémák és vásárlás karácsonyi ajándékokat a család nem a csésze teát?

Aztán itt van a válasz minden gondját: a last minute karácsonyi bevásárlás listcomposed a szép és eredeti ajándékokat lehet vásárolni online cryptocurrency és szállított a világ bármely pontján. Nem is kell elhagyni a nappaliba, hogy töltse ki az üres tér alatt a fát.

Itt az ideje, hogy megtudja, ki volt szemtelen és kedves idén... Van egy boldog karácsonyt, sok kripto-ajándéka.


A gazdagság elosztása I. Rész: Fiat valuta a BTC Infographic ellenBár Bitcoin tekinthető egy demokratikus valuta, annak eloszlása ​​most furcsán hasonlít a tisztességtelen felosztása jólét jellemzi fiat currencyacross a világon.

Itt egy vizuális magyarázat ajánlója Bitcoin Examiner amely megmutatja, hogy mindkét típusú valuta többsége manapság.


A vagyonelosztás II. Rész: Fiat valuta a BTC Infographic ellenItt van a második része a vizuális elemzés Bitcoin javak elosztása (ellenőrizze az első rész itt), ha összehasonlítjuk az utat fiat valuta az egész világon elterjedt. Ma meg akarom mutatni az adatok alapján egy másik könnyű.

Vessen egy pillantást a Bitcoin Examiner legújabb infographic.


Tudod mi történik, ha a Bitcoin megjelenik a Happy Tree Friends-ban?Ne feledje: "Happy Tree Friends"? Ha a név nem cseng, gondoljon egy híres amerikai rajzfilm, ahol aranyos lények erőszakos „kalandjait” a valóban grafikus végződések?

Nos, az egyik utolsó epizód volt egy különleges vendég: a Bitcoin! És nem, az eredmény nem volt jó.

Akkor kattintson lép a videót.

Forrás: Mondo Media


Mi a Tacocoin? A lecke a Tacocoinnal és a Merge Bányászattal kapcsolatbanTudsz Tacocoin? Ha tetszik taco és / vagy szórakoztató, akkor valószínűleg.

Tacocoin műszaki szempontok

Tacocoin az egyesítése aknásítható, oly módon, hogy hasonlít a Myriadcoin. Azonban, míg Myriadcoin mininguses Multi-vPOW rendszer Tacocoin egy scrypt valuta, ugyanazt AuxPOW (segéd-Proof of Work) által használt Namecoin, és esetleg Dogecoinin a jövőben. Merge bányászat lehetővé teszi a bányászok, hogy az enyém két érme elvesztése nélkül nyereség sem. Ez incentivizes bányászati ​​kisebb érmék, és segít biztosítani a blockchain egy pénzérme.

A szó a Billy Markus, a társ-alapítója Dogecoin:

Ha Ön scrypt bányász, egy auxpow engedélyezett érme lehetővé teszi, hogy segítsen biztosítani, miközben a bányászat más érme nagyobb nehézséget. A kompenzáció segít biztosítani az érme kapsz néhány zsetont. Ily módon, ha a [érme] volt auxpow engedélyezve van, akkor mondja ezt: Ha segít biztonságossá a hálózatot, akkor kap néhány [érméket]. Ha az enyém scrypt segíthet biztonságossá a hálózaton anélkül, hogy aggódnia vesztes profit.

Ezt a megközelítést bizonyult sikeresnek Tacocoin amely hamarosan már 3-szor a hashrate a Dogecoin miatt a mellett, hogy több igen nagy Dogecoin medencék és litecoin medencék.

Ezen kívül van egy Tacocoin aktív fejlesztőcsapat, a GitHub repository több vállalkozik, mint a legtöbb érmét.

A digitális valuta közösségi Környező Tacocoin

Másik előnye, hogy Tacocoin az aktív közösség. Tacocoin kezdtük reddit, azzal a kizárólagos szándékkal, a szórakozás. Az érme nincs premine és folyamatos növekedés, mert a közösségi értékek bizalom és szórakoztató, nem kapok meggazdagodni.

/ R / tacocoin Reddit az Ön központi hub Tacocoin hírek, és van egy aktív közösség és tipbot.

Azt javasoljuk, hogy nézd meg tacocoin és közösséget, biztos vagyok benne, akkor még rengeteg szórakoztató.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

A jelenetek mögött a BetMoose-ban

Post Dogecoin

12 legfontosabb Bitcoin kiadvány

Post Dogecoin

11 félelmetes Bitcoin hirdetés

Post Dogecoin

A Syndicoin lehetővé teszi, hogy pénzügyi anyagokat töltsön online

Post Dogecoin

Vélemények a 6 bitcoin-barát politikai jelöltek cryptocurrency-járól

Post Dogecoin

Sajtóközlemény: A Trucoin bejelentette partnerkapcsolatának megszüntetését az NCC-vel és a Presto Pénzügyi Tervekkel együtt olyan hivatalos bevezetésre, amely majdnem négyszerezi a régi partnerség amerikai államok lefedettségét

Post Dogecoin

7 + 1 Jelentős, nem nyereséges, amelyek elfogadják a Bitcoint

Post Dogecoin

19 Valódi helyek, ahol a Bitcoinokat töltheti

Post Dogecoin

Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin

Post Dogecoin

Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén

Post Dogecoin

A legjobb kilenc: a Bitcoinerek kedvelt gyógyszerei a Silk Road használatával

Post Dogecoin

Crushing BTC China Infographic