A 13 legígéretesebb titkosítási pénznem | Hungarian.lamareschale.org

A 13 legígéretesebb titkosítási pénznem

A 13 legígéretesebb titkosítási pénznem

Itt Bitcoin Examiner, célunk, hogy tartsa meg frissíteni a cryptocurrency világon. Szóval, ma úgy döntöttünk, hogy közzé egy listát a főbb szereplők ebben az új és bátor digitális pénzügyi világban. Néhány széles körben ismert, mint a mi drága Bitcoin vagy „relatív” litecoin, míg mások nem olyan híres. Azonban a legújabb, hogy a legidősebb, egy dolog biztos: ezek mind fontos, hogy a világ cryptocurrency.

1. Bitcoin

Született 2009-ben, köszönhetően a zseni a névtelen Satoshi Nakamoto, decentralizált digitális valuta az egyik legnagyobb áttörést a világon a technológia az elmúlt években. Bitcoin lehetővé teszi az azonnali kifizetések bárki, bárhol a világon, a peer-to-peer technológia nélkül működik egy központi hatóságot. Bitcoin volt az egyik első implementációja a cryptocurrency koncepció és folyamatosan virágzó, négy évvel a létrehozása után.

2. Litecoin

Litecoinis gyakran tagjaként a Bitcoin család. Hasonlóan a kedvenc digitális érme, ez a peer-to-peer valuta is lehetővé teszi az azonnali kifizetések bárki a bolygón. Készült 2011-ben, litecoin alapul Bitcoin protokoll, de ez más bizonyos szempontból, mert hatékonyan lehet bányásznak a fogyasztói minőségű hardver. Litecoin tranzakciós visszaigazolások is gyorsabb, és a cryptocurrency használ „memória-kemény, scrypt alapú bányászat proof-of-work algoritmus a cél a rendszeres számítógép és GPU a legtöbb ember már”, a hivatalos honlapján magyarázza.

3. Namecoin

Namecoinis másik decentralizált elnevezési rendszer alapján is Bitcoin technológia. Ez az alternatív elosztott Domain Name System (DNS), amely kiterjeszti az eredeti szoftvert, hogy támogatja a tranzakciókat a regisztráció, frissítése, és át tartományok. „Mint Bitcoin, Namecoin egy peer-to-peer rendszer, amely feltételezve becsületes résztvevők többsége, nem szabályozható egyetlen állami vagy vállalati”, elolvashatja itt.

4. PPCoin

PPCoin- is nevezik Peercoin vagy Peer-to-Peer érme - volt az első ismert cryptocurrency végrehajtása alapján a kombinált proof-of-tét és proof-of-work rendszer. Úgy vezették be augusztusban 2012, és tartják a harmadik legnagyobb virtuális valuta, valamint Namecoin.

5. PhenixCoin

Phenixcoin „alapján le litecoin segítségével scrypt bizonyítékaként munka program”, magyarázza a hivatalos érme honlapján. Ez cryptocurrency más volt a kezdete a többi virtuális érméket, mert jött létre egy belső vizsgálat érme egyes weboldalakon. Phenixcoin a jelenleg használt, a póker oldal PhenixPoker.com, de van néhány projekt áll fejlesztés alatt, a cél ezzel érme, mint fő pénznem.

6. Feathercoin

Feathercoinis alapján a második érme ezen a listán, litecoin. A cryptocurrency lesz összesen 336 millió érmék és van egy blokk jutalmat 200 érmét, megvédve azt a hatását Bitcoin ASIC bányászat. Az érme honlapján, Feathercoin „nem versenyeznek Bitcoin vagy litecoin, kiegészíti azokat.”

7. Worldcoin

„Az érme a világ” vagy „az érme a jövő”: ez hogyan Worldcoin azt akarja, hogy ismert. Ez cryptocurrency „fut le a népszerű scrypt protokoll, amely lehetővé teszi, hogy a stabilitást a korai alkalmazók és felhasználók üzemel rendszeres meglévő számítógépes hardver” állítja a valuta honlapján. Az alkotók a érme állítják ez szuper gyors, a visszaigazolást minden tranzakció történik körülbelül 60 másodperc vagy annál kevesebb. „A fő cél az, hogy legyen a cryptocurrency választás kereskedők és a fogyasztók számára a mindennapi ügylet”, teszi hozzá a weboldalt.

8. Devcoin

Szerint Devcoin honlapján, az érme „erkölcsileg inspirált projekt alapján Bitcoin cryptocurrency és létre, hogy segítsen alap nyílt forráskódú projektek által létrehozott programozók, hardver fejlesztők, írók, zenészek, festők, grafikusok és filmesek”. A Bitcoin Wiki írja Devcoin Devcoin, mint „az érme, ahol 90% -os a termelés megy a nyílt forráskódú fejlesztők és 10% a bányászok”.

9. Freicoin

Mint Bitcoin, Freicoinis is egy peer-to-peer deviza alapú számviteli fogalom a proof-of-work blockchain által létrehozott Satoshi Nakamoto. Azonban, ellentétben a legismertebb virtuális valuta, Freicoin egy álláspénzt díj - által javasolt Silvio Gesell, hogy megszüntesse a kiváltságos helyzetben tartott pénz képest tőkejavak -, hogy „biztosítja a vérkeringést és hordozói a valuta fizetni ezt a díjat automatikusan”, magyarázza a érme honlapján.

10. Terrracoin

0

Tovább peer to peer decentralizált digitális pénz és nincs központi kibocsátója, amely a cél, hogy kiszabadítsa a internetes kereskedelem a teher a pénzügyi intézmények. Terracoin lehetővé teszi, hogy „küldeni és fogadni világszerte az elektronikus fizetések szinte azonnal” vevő „előnye, hogy egy erős elosztott tranzakció hitelesítési eljárás” és a csalás megelőzése.

11. BBQcoin mod

1

Le, mint egy még gyorsabb változata litecoin alapján, valamint az eredeti Bitcoin forráskódját, BBQCoin már növekszik az utóbbi hónapokban, hiszen júliusában hozták létre 2012-ben az emberek szerte az interneten azt a cryptocurrency indult, mint egy vicc, de ez most így az utat a virtuális valuta hall of Fame. A beégetett határa érmék sokkal nagyobb, mint a többi valuta esetében: 4,2 milliárd olyan mennyiségben, amely elméletileg soha nem lehet elérni.

12. Mincoin

2

Más néven "az egyperces érme", Mincoin is egy peer-to-peer cryptocurrency alapuló proof-of-work algoritmus. A cryptocurrency - amelynek egyperces blokk célokat, hogy 10-szer gyorsabb, mint a Bitcoin, és 2,5-szer gyorsabb, mint a litecoin - lesz egy összesen 10 millió előállított egységek. Minden Mincoin blokk érdemes két új érmét és a nehéz helyzetben retargetált minden 720 blokkokat.

13. Primecoin

3

Az emberek a világ cryptocurrency hívni, hogy a következő nagy dolog. Primecoinis az első tudományos számítástechnika cryptocurrency, a projekt származó Bitcoin de új nem Hashcash proof-of-munka bányák prímszámok és ez valóban hasznos.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

14 félelmetes Bitcoin induló

Post Dogecoin

A Syndicoin lehetővé teszi, hogy pénzügyi anyagokat töltsön online

Post Dogecoin

A videojáték-fejlesztő Blockchain technológiával növeli a $ 1mm-t

Post Dogecoin

15 Olyan helyek, ahol Bitcoin-ot vásárolhat

Post Dogecoin

Mi a DarkSend?

Post Dogecoin

10 Csodálatos Bitcoin póló és kiegészítő

Post Dogecoin

Üzenetek a drágakövekkel

Post Dogecoin

Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén

Post Dogecoin

11 A népszerű Bitcoin támogatja

Post Dogecoin

A jelenetek mögött a BetMoose-ban

Post Dogecoin

Interjú: hallani kell a Bitcoin Megafonon

Post Dogecoin

13 legaktívabb Bitcoin találkozó csoport