8 Azok az orvosok, akik jobban érzik magukat a Bitcoins cserébe | Hungarian.lamareschale.org

8 Azok az orvosok, akik jobban érzik magukat a Bitcoins cserébe

8 Azok az orvosok, akik jobban érzik magukat a Bitcoins cserébe

Ha egy évvel ezelőtt még alig találni olyan vállalkozás, amely átvette a Bitcoin, hogy teljesen megváltozott. Nem csak akkor élelmet vásárolni, fizetni az italokat a kocsmában, és fullfil a mindennapi igényeket a nagyobb kiskereskedők, mint a Walmart vagy a cél, de akkor is vigyázni az egészségére és cryptocurrency.

Beszélünk kapok egy igazi orvos kinevezését a szakember és a kifizető digitális pénz. Vessen egy pillantást a nyolc innovatív orvosok és klinikák, akik nem félnek a cryptocurrency.

1. Nordorthopaedics Litvánia

Nordorthopaedics, ortopéd sebészeti klinika Vilnius, Litvánia fővárosa, elfogad Bitcoin. Cserébe, akkor kap egy új térd vagy artroszkópos műtét.

2. Vanity Cosmetic Surgery, Florida

Vanity Cosmetic Surgery a neve egy csoport floridai klinikák, amelyek elfogadásáról a Bitcoin fizetési plasztikai sebészet novembere óta.

3. Az orvosom Medical Group San Francisco

Hogy megvédje az ügyfelek adatvédelmi, Dr. Paul Abramson saját gyakorlat, az úgynevezett My doktor Medical Group és San Francisco, ma már lehetővé teszi a betegek fizetni Bitcoin.

4. Profident Lengyelországban

A fogászat és berendezés gyártója Profident található, a lengyel város Kielce, már elfogadja a digitális pénz, és van egy 10 százalékos kedvezményt Bitcoiners.

5. Elite Body Sculpture Beverly Hills

Elite Body Sculpture volt talán az első kozmetikai sebészet közepén, hogy csatlakozzon a Bitcoin univerzum, még júniusban. A csoport klinikák Beverly Hills és Sacramento.

6. MindSci Pszichiátriai New Yorkban

Dr. Pradeep Atluri egy pszichiáter szakorvos, hogy fut a MindSci Pszichiátriai magánpraxist, Manhattan középső részén fekszik, New Yorkban. Szakterülete a kombinált használt gyógyszerek és pszichodinamikus pszichoterápia és elfogadja Bitcoin.

7. Termékenység Care Kaliforniában

Dr. C. Terence Lee a jól ismert termékenységi szakértő, hogy elkészítette az első Bitcoin baba (a képen), amikor elfogadta cryptocurrency cserébe egy termékenységi kezelést. Az orvosi rendelőben, az úgynevezett Termékenység Care, található Brea, Kalifornia.

8. VETCO Albuquerque

Nos, ez nem éppen a Bitcoiners, hanem a Bitcoiners' háziállatok. Az állatorvosi klinika VETCO, Albuquerque (New Mexico), az első állatorvos klinika az Egyesült Államokban, hogy aktívan elfogadja Bitcoin állatgyógyászati ​​szolgáltatások.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

A GAW bányászok SEC vizsgálata folyamatban van

Post Dogecoin

A csapok mögött

Post Dogecoin

A videojáték-fejlesztő Blockchain technológiával növeli a $ 1mm-t

Post Dogecoin

A 13 legígéretesebb titkosítási pénznem

Post Dogecoin

A Coin Brewernek több Coin képviselője van!

Post Dogecoin

Monero Áttekintés

Post Dogecoin

Hogyan magyarázható a Bitcoin a nagyszülei Infographic

Post Dogecoin

Hogyan hasonlítható össze a Bitcoin más kriptográfiai értékekkel?

Post Dogecoin

20 Furcsa dolgokat vásárolhatsz a Silk Road-on

Post Dogecoin

10 ismert Bitcoin-ellenfelek válogatottja

Post Dogecoin

Az Nxt Multigateway szolgáltatás felszabadítása: kereskedelem a BTC és az LTC-n belül Nxt!

Post Dogecoin

7 fantasztikus ASIC Bitcoin bányász