7 + 1 Jelentős, nem nyereséges, amelyek elfogadják a Bitcoint | Hungarian.lamareschale.org

7 + 1 Jelentős, nem nyereséges, amelyek elfogadják a Bitcoint

7 + 1 Jelentős, nem nyereséges, amelyek elfogadják a Bitcoint

Már több ezer online kiskereskedők, kocsmák és szállodák elfogadja Bitcoin, hanem egy másik szektor kezdi magáévá mindenki kedvenc cryptocurrency: non-profit. Keresek egy nemes ügy érdekében, hogy támogassa? A Google lekérdezés valószínűleg fejest akkor egy sárban érme-vágy közösségek - a politikai anarchisták az internetes kalózkodás mozgását. Nézze meg a hét a nevesebb társadalmi kezdeményezések, érdemes lehet a nehezen bányásznak pénzt.

1. Khan Academy

Egy ingyenes online akadémia tanulók szívesen tanulnak bármit - matek, biológia, fizika, humán, számítógépes programozás és még sok más. A tudás jön egy sor videó tanulságokat, és vizsgáljuk az online gyakorlatokat. A növekvő globális, több nyelven történő tanulás helyén, Khan Academy is jól változás az élet több millió gyerek a világon.

2. Sean Outpost

 

A Pensacola Hajléktalan Outreach átalakítja bitcoinokat szabad étkezés egy 1/40 arányban - azaz 1 BTC a vásárlás 40 étkezést a hajléktalanok. Ők is elküldjük a fotót minden étkezés, hogy a Bitcoin vásárolt a kevésbé szerencsés.

3. BitGive

Bitgive meghatározott felhalmoz millió dolláros Bitcoin és támogassa jótékony célokra szerte a világon. Most, a célkereszt lebeg a közegészségügyi és környezetvédelmi projektek, így ha úgy érzi, elkötelezett crowdfunding rákkutatás vagy a fenntartható fejlődés, ez a szeretet van a legnagyobb esélye. BitGive működteti Bitcoin bigshots, mint Patrick Murck (jogtanácsos a Bitcoin Foundation) és Stephen pár (társalapítója BitPay).

4. Fr33 támogatás

Önkéntesek egy csoportja teachordinary polgárok elsősegély ismeretek. Azt is tanácsot egészségügyi szakemberek, hogyan oktassák a környezet mintegy elsősegély és újraélesztés gép használatát. Nemrégiben FR33Aid felvetette egy izmos összeget, hogy segítse a Typhoon-sújtotta falu a Fülöp-szigeteken.

5. Szabad Szoftver Alapítvány 

Van a digitális szabadság, amit szeretsz? Free Software Foundation egy olyan szervezet, amely a csatorna a lelkesedés (és a Bitcoin) akcióba. Ezek kezelése és bajnok a szabad GNU szoftver alap Savannah (az adattár szabad szoftver forráskód), és győződjön meg arról, hogy járják a szabad szoftver online elérhető továbbra is növekszik.

6. Seasteading Intézet

Vedd meg ezt: úszó városok szétszórva az óceán, ahol az emberek kipróbálhatják az új, nyitottabb kormányzási formák. Mindenit. Ez a hosszú távú célja a Seasteading Intézet, amely már beszerzett $ 200,000 az első fázisban a projekt.

7. Wikileaks

Ez egy nem kell bemutatni. Paypal és a Mastercard már nem foglalkozik Wikileaks. Tehát a Bitcoin egy mentőövet a leakers kényelmetlen igazságokat.

1. Adományok a Fülöp Typhoon Relief Fund

 

Bitme alapítók Avish Bhama és Sean Lavine tettek cselekvésre az anyagi források az elpusztított közösségek a Fülöp-szigeteken. A legerősebb hurrikán a történelem hagyott legalább 12.000 halott és elsodorta egész falvakat. Az alap emelt több mint 60 bitcoinokat eddig, és továbbra is nyitott az adományok. A megkönnyebbülés alap közvetlenül támogatja a műveleteket a Fülöp-szigetek Vöröskereszt.

A lista a non-profit szervezetek hivatott, hogy fejlődjön tovább, ahogy egyre több és több ember kezdi el használni a Bitcoin. Így találja meg az ok és folyamatosan adjunk!

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

A Bitcoin a CES 2015-ben Las Vegas-ban lenyűgöz

Post Dogecoin

10 Tünetei annak, ha egy partner megszállottja a Bitcoin Infographic-ot

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin csaptelep

Post Dogecoin

Apa-nap Ausztráliában: Ajándékötletek minden Bitcoiner apjának

Post Dogecoin

A jelenetek mögött a BetMoose-ban

Post Dogecoin

8 Az elme fújja a bitcoint

Post Dogecoin

21 lenyűgöző Litecoin bányatelítő

Post Dogecoin

7 Híres emberek gondolata a Bitcoinnal kapcsolatban

Post Dogecoin

A GAW bányászok SEC vizsgálata folyamatban van

Post Dogecoin

11 félelmetes Bitcoin hirdetés

Post Dogecoin

18 fantasztikus Bitcoin mém

Post Dogecoin

13 legaktívabb Bitcoin találkozó csoport