14 félelmetes Bitcoin induló | Hungarian.lamareschale.org

14 félelmetes Bitcoin induló

14 félelmetes Bitcoin induló

Bitcoin befolyása és ereje teljesen nyilvánvaló az egész világon a születési számos új vállalkozók és cégek, hogy minden nap úgy dönt, hogy átfogja cryptocurrency.

Üdvözöljük a Bitcoin üzleti világban, ahol a vállalkozások jelennek kizárólag annak a létezését a csodálatos, új technológiát. Itt van egy lista a 14 elképesztő induló nagyon különböző fieldsof a virtuális valuta univerzumban.

1. TruCoin Technologies

Ez a platform lehetővé teszi, hogy a kereskedelem Bitcoin révén több cserék használata közben csak egy szolgáltatást. „Meggyőződésünk, hogy az autonóm egyének vannak a legjobb helyzetben, hogy eldöntse, hol a saját bevételek és a vagyon kell vetni”, olvasható a TruCoin honlapján.

2. Mt. Gox

Annak ellenére, hogy min megy keresztül egy csomó probléma mostanában, Mt. Gox továbbra is a bitcoin, hogy működik a legnagyobb tranzakciók száma.

3. Alydian

Az indítási Alydian, amelyet most támogat a Bitcoin üzleti inkubátor Coinlab „forradalmasítja a Bitcoin iparág vállalati szintű bányászat”.

4. Butterfly Labs

Butterfly Labsproduces több bányászati ​​eszközök, többek között más alkalmazásokat. A cég évek óta foglalkozik némi késéssel a szállításban való előrendelt és a régóta várt eszközök.

5. Bitpay

BitPaywas májusában alakult 2011-ben és ma a vezető processzor a Bitcoin fizetési területen. „Küldetésünk, hogy a Bitcoin minden kereskedő kedvenc fizetési módot”, a cég azt állítja.

6. Coinbase

A San Francisco-i székhelyű startup létre egy nemzetközi digitális pénztárca, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan használni, vásárolni és elfogadja Bitcoin. Coinbase küldetése az, hogy cryptocurrency könnyen kezelhető szerte a világon.

7. BitInstant

BitInstant is megy keresztül egy rossz időben: ez jelenleg nem működik, mivel egy nagy fejlesztési folyamatot, és azzal vádolják, bűncselekmények, mint a jogalap nélküli gazdagodás. Három felhasználó közelmúltban pert a társaság ellen. Az indítási fő célja, hogy gyors közötti pénzátutalások és a Bitcoin cseréket.

8. Coinsetter

Ezt Bitcoin kereskedelmi platform teszi az életét a forex kereskedők könnyebb. Coinsetter leírja magát, mint „megbízható és felhasználóbarát platform”.

9. Tradehill

Tradehill Prime azt állítja, hogy a „biztonságos és megbízható virtuális deviza kereskedés megoldás a profi befektetők, a vállalkozások és a kormányok”. A szolgáltatás arra irányul, hogy az egyének és a szervezetek a cseréje $ 10,000 vagy több.

10. BTCe

0

Ez Bulgária alapú cryptocurrency csere lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a kereskedelem a Bitcoin, Litecoins és Namecoins amerikai dollárban, euróban és rubel.

11. Bitcoin Magazine

1

Bitcoin Magazinewants, hogy „a legpontosabb és up-to-date információforrás, hírek és kommentárok körülbelül Bitcoin és kripto-valuta”. Jelenleg a magazin eléri a több százezer olvasó havonta.

12. BTC Jam

2

BTC Jamis peer-to-peer Bitcoin hitelezési hálózat, ahol „a befektetők magasabb megtérülésű és a hitelfelvevők lehet választani árak tudják megfizetni.”

13. Gliph

3

Gliphwas nemrég szerepelt 99Bitcoins, mivel a cég olyan szolgáltatást nyújt, amely egyesíti a kommunikáció és a Bitcoin tranzakciók.

14. BtcTrip

Az összes kereskedők foglalkoznak és elfogadom Bitcoin, BtcTripis különleges. Ez a platform a lehetőséget, hogy vásárolni repülőjegy a cryptocurrency és az új szolgáltatások jönnek hamarosan.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

Üzenetek a drágakövekkel

Post Dogecoin

Crushing BTC China Infographic

Post Dogecoin

8 Azok az orvosok, akik jobban érzik magukat a Bitcoins cserébe

Post Dogecoin

A GAW bányászok SEC vizsgálata folyamatban van

Post Dogecoin

A BitcoinExpo 2014 sajtóközleménye

Post Dogecoin

10 Kicsi vagy távoli helyek, amelyek átfogták a Bitcoint

Post Dogecoin

Interjú: hallani kell a Bitcoin Megafonon

Post Dogecoin

Apa-nap Ausztráliában: Ajándékötletek minden Bitcoiner apjának

Post Dogecoin

A harmadik Crypto Station CryptRadio október 1-jén indult

Post Dogecoin

11 Történelmi Bitcoin pillanatok: a kriptokalencia történetének képi visszaszámlálása

Post Dogecoin

Mi a DarkSend?

Post Dogecoin

5 Amit megtanultam az Amazon-ból, tagadtam meg a 21K-ot Affiliate jutalékokban