13 legaktívabb Bitcoin találkozó csoport | Hungarian.lamareschale.org

13 legaktívabb Bitcoin találkozó csoport

13 legaktívabb Bitcoin találkozó csoport

Bitcoin lehet decentralizált és eszközt az anonimitás sok felhasználó számára. Ahhoz azonban, hogy sok közülük is valami, hogy összehozza az embereket. Szerte a világon, a cryptocurrency rajongó összeállt alkotnak helyi Bitcoin Meetup groupsthat, időről időre, szervezni félelmetes eseményeket. Vessen egy pillantást néhány igen aktív csoportok közül!

1. Izrael

A Tel Aviv Bitcoin Meetup Grouphas 483 tagok és már szervezett nyolc korábbi események. Van még egy az úton, tervezett augusztus 15 19:00. Meg fog történni az Electra Tower, 98 Yigal Alon.

2. Tokyo

A Tokyo Bitcoin Meetup Group, Japánban jött létre újra 2011-ben, és szorgalmazta a 21 találkozók előtt. Ez 119 tagból és egy programozott esemény szeptember 6-án, 19:30, a Júicsi Fruit Társasjáték (Shibuya-ku Udagawacho 22-2 2F, Tokió).

3. Washington DC

A Washington DC Bitcoin Meetup Group, az Egyesült Államokban, 118 Bitcoiners és 33 korábbi rendezvények a múltban. A következő összejövetel fog történni Northside Social (3211 Wilson Boulevard, Arlington, VA), augusztus 6-án, 19:00 órától.

4. London

Bár a londoni Bitcoin Meetup Grouphas nincs esemény ütemezve, a csapat a közelmúltban szervezett összejövetelen a július végén. A 394 tag és 17 korábbi eseményeket, ez egyértelműen az egyik legaktívabb csoport az Bitcoin univerzumban.

5. Toronto

A Toronto Bitcoin Meetup Groupis majdnem eléri egy fontos jelzés: a csapat hamarosan megszervezi tizedik Meetup, augusztus 7-én, 19:00 órakor, a The Charlotte szoba (19 Charlotte St, Toronto, ON). Vannak 173 Bitcoin rajongók ebben a csoportban.

6. Miami

A Miami International Bitcoincommunity 83 tagja van, akik összegyűltek hétszer előtt. Ez a csoport hozta létre tavaly februárban.

7. Svájc

Az új Point - a Kasernenstrasse 77, Zürich - ad otthont a következő Meetup által szervezett Svájc Bitcoin-csoport, amelynek 73 tagja. Hat sikeres rendezvény, a következőt is történik augusztus 6-án, 18:30.

8. New York City

New York az egyik legaktívabb Bitcoin Meetup csoportok a világon. Bitcoin NYC, amely 463 "Satoshi Cyber ​​apostolok", elősegíti a beszélgetések cryptocurrency minden csütörtökön 18:00 órakor.

9. Szilícium-völgy

Szilícium-völgy Bitcoin Usersgroup, Kaliforniában (USA), már körülbelül 2011 óta, és 161 tagja van. A csoport már szervezett 14 korábbi találkozókat.

10. India

0

A főcsoport India Bitcoin van osztva két kisebb Meetup csoportok: Bangalore és Ahmedabad. Kombinált, ezek 193 tagja és 26 rendezvény a múltban.

11. Argentína

1

Meetup Fundación Bitcoin Argentinais mindenképpen az egyik legnagyobb kripto-csoportok körül: van 460 Bitcoiners és kilenc korábbi tapasztalatok a naptár. A következő találkozóm lesz augusztus 15-én, 19:30, Duarte (Godoy Cruz 1725, Buenos Aires).

12. San Francisco

2

San Francisco volt az egyik legaktívabb Bitcoin városokban kezdete óta a cryptocurrency hullám. Ezért a Meetup csoport az úgynevezett San Francisco Bitcoin Socialhas 406 taggal és szervezett 16 eseményeket. Van még egy találkozót, a horizonton: ez fog történni, augusztus 27-én, 19:00 órakor, a hely, amely kizárólag a tagok számára.

13. Budapest

3

Bitcoin Budapestgroup, Magyarországon, 206 tagja van, bár még csak szervezett egy korábbi esemény eddig, valószínűleg azért, mert ez egy újabb csoport alakult ez év májusában.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

A Bitcoin Infographic teljes és végleges története

Post Dogecoin

Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin

Post Dogecoin

A legjobb kilenc: a Bitcoinerek kedvelt gyógyszerei a Silk Road használatával

Post Dogecoin

Mi a helyzet a Dogecoin-val? Infografika

Post Dogecoin

Monero Áttekintés

Post Dogecoin

10 Csodálatos Bitcoin póló és kiegészítő

Post Dogecoin

11 A népszerű Bitcoin támogatja

Post Dogecoin

17 Bitcoinokat fogadó kisvállalkozások

Post Dogecoin

Mit jelentenek a híresek a Bitcoinról? Itt van a 6 tweet, amit el akar olvasni

Post Dogecoin

Sajtóközlemény: A Trucoin bejelentette partnerkapcsolatának megszüntetését az NCC-vel és a Presto Pénzügyi Tervekkel együtt olyan hivatalos bevezetésre, amely majdnem négyszerezi a régi partnerség amerikai államok lefedettségét

Post Dogecoin

20 Furcsa dolgokat vásárolhatsz a Silk Road-on

Post Dogecoin

A jelenetek mögött a BetMoose-ban