11 A népszerű Bitcoin támogatja | Hungarian.lamareschale.org

11 A népszerű Bitcoin támogatja

11 A népszerű Bitcoin támogatja

Miután kitette a legnagyobb ellenfél, ma sebességváltás és meg akarom mutatni neked egy listát az emberek és intézmények, amelyek jóváhagyták cryptocurrencysince a kezdet. Végtére is, a Bitcoin óriási rajongótábora van, és ezek a következő 11 népszerű támogatja Íme néhány közülük.

1. Paul Graham

Paul Grahamis jelenleg a harmadik nagy technológiai befektető mutatni támogatást Bitcoin. Ő az egyik legelismertebb és legbefolyásosabb Bitcoin támogatja, mivel a korai szakaszában digitális valuta történetében.

2. A német pénzügyminisztérium

Germanytook sok lépést, amelyek segítenek cryptocurrency nőnek eddig az utolsó pedig az új szabály, amely azt mondja, hogy a Bitcoin „privát pénz” és a „valuta egysége”.

3. Frank Schäffler

Lehetetlen beszélni Németországban és figyelmen kívül hagyja a nevét Frank Schäffler. A jól ismert tagja a parlament pénzügyi bizottsága tesz mindent, amit tud, hogy támogassák a szeretett cryptocurrency.

4. Jason Calacanis

Az amerikai internetes vállalkozó és blogger egyike volt az első személy beszél Bitcoin az interneten, terjesztik az igét és a figyelemfelkeltés. „Mi vagyunk 100% -ig biztosak, hogy a kormányok indul tiltó Bitcoin a következő 12-18 hónap”, írta 2011-ben.

5. Wikileaks

Miután a Julian Assange esetben Wikileakshad leküzdeni a pénzügyi blokádot. És tudod mit segített? Bitcoin, természetesen.

6. Expensify

  

Ez év elején, a szolgáltatás Expensifyenabled Bitcoin kifizetések, óriási lépést, hogy segítse és támogassa cryptocurrency.

7. Nassim Nicholas Taleb

Ez libanoni amerikai esszéista, tudós és statisztikus - aki mindig összpontosított munkáját a problémát a véletlenszerűség, valószínűség és bizonytalanság - az egyik fő támogatója Bitcoin. Az év elején írta Reddit: „Bitcoin elején valami nagy: a valuta kormány nélkül, valami szükséges és elengedhetetlen.”

8. David Friedman

A jól ismert közgazdász az egyik ember, hogy megpróbálta felhívni a figyelmet Bitcoin elmagyarázza, hogy az emberek egyszerűen fogalmazva, mint ő ebben az elemzésben.

9. Ashton Kutcher

A híres hollywoodi színész megadta magát a hatalom a Bitcoin vissza májusban, amikor bejelentette, hogy befektetés cryptocurrency. Abban az időben, azt mondta: „a Bitcoin nyilvánvalóan egyre nagyobb jelentőségű (...) A legnagyobb dolog a Bitcoin nem Bitcoin maga, de mit jelent, hogy a decentralizált technológia valóban tenni?”.

10. Kevin Rose

Kevin Rose egy ismert cryptocurrency támogatója a pénzügyek területén. „Vásárolt egy pár Bitcoin 95 $ tegnap... Valami szuper addicting körülbelül Bitcoin”, ő Twitted vissza májusban.

11. Kevin O'Leary

0

Az üzleti befektetési bankár Kevin O'Leary, honnan O'Leary alapok, megmutatta a közelmúltban, hogy mennyire szereti a Bitcoin, mondván, hogy a növekedés a cryptocurrency tette keresni egy hely között a világ vezető valuták.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

Segwit a Bitcoin Unlimited és a Bitcoin forkja ellen egyszerűen kifejtve

Post Dogecoin

Bitcoin ATM-láz: 8 különböző gép listája

Post Dogecoin

5 Amit megtanultam az Amazon-ból, tagadtam meg a 21K-ot Affiliate jutalékokban

Post Dogecoin

15 Olyan helyek, ahol Bitcoin-ot vásárolhat

Post Dogecoin

13 Vállalkozások, amelyek reményeink szerint elfogadják a Bitcoint (nagyon tetszik?)

Post Dogecoin

A GAW bányászok SEC vizsgálata folyamatban van

Post Dogecoin

Crushing BTC China Infographic

Post Dogecoin

A Dogecoin Alapjai

Post Dogecoin

Az öt legnagyobb amerikai város, a legtöbb Bitcoin-barát kereskedővel

Post Dogecoin

A Coin Brewernek több Coin képviselője van!

Post Dogecoin

Sajtóközlemény: A Trucoin bejelentette partnerkapcsolatának megszüntetését az NCC-vel és a Presto Pénzügyi Tervekkel együtt olyan hivatalos bevezetésre, amely majdnem négyszerezi a régi partnerség amerikai államok lefedettségét

Post Dogecoin

BTC az újoncok számára: a Bitcoinok megértése és azok bányászata