Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin

Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin

Ezt a bejegyzést eredetileg írt 2015. Január Most 18 hónappal később, itt az ideje, hogy újra a tényeket:

A lépés, hogy a Fiat valuta egy könnyű, mint a Fiat „egyszerű”. A jegybank kiadja a valuta, van egy banki hálózat kezelni a tranzakciókat, és nincs szükség semmilyen tárolására, szállítására, védelmére, illetve a könyvvizsgálat egy fém hátlap. A szó a kormány, és az elfogadás a valuta az adók, adja értékét. Mivel azonban a legtöbb tudom, ez vezet a másik probléma. Mégis megvan előnyöket, amelyeket el kell vetni azt problémáit. Mivel USD a legszélesebb körben használt Fiat valuta, akkor lehet használni, mint példának. Nem minden Fiat valuta rendszer pontosan ugyanaz, de közös a legtöbb azonos előnye és hátránya.

Pozitív szempontjai USD

 1. Könnyen átvitelére, tárolására, és azt állítják. Nincs elég fizikai dollárt a világ, hogy fedezze az összeg USD, hogy „gazdái”, de ha azt szeretné, hogy a készpénz fizikai formában, csak úgy egy utat a bankhoz kell fordulnia.
 2. Elméletileg kell lennie arra, hogy felfújja, és leereszteni, szükség szerint, hogy csökkentse hatását a gazdasági problémákat, és felgyorsítja a gazdaság növekedési fázisokban. (Hogy ez-e a pro vagy kontra függ nézőpont)
 3. Azzal, hogy nem arany kötött valuta, felszabadítja a fémet használják fel kereskedelmi célokra.
 4. Mert nem igazán semmihez csatlakoztatva fizikai, meg kell nagyon osztható, rugalmas, és digitálisan használható.
 5. Megakadályozza a bankok az összeomlástól, mivel nagy számú kivonás, amikor a kereslet a pénz nagy. (Ismét, ez gyakran azt, mint egy profi, de nagyon vitatott)
 6. A folyamat létrehozásának fiat, és a rendszer a kölcsönzés és adósságok, hogy használja is létrehoz a rendszer szükséges tranzakciókat.

A mainsteam gazdaság mai, ami általában támogatják az intézkedések a Federal Reserve és a kincstár alapulnak keveréke neoklasszikus és keynesi közgazdaságtan. Úgy tűnik azonban, hogy ezek mind kimaradt az üzenetet az egyik John Maynard Keynes híres idézetek, bár ez elég egyértelmű: "Egy folyamatról az infláció, a kormányok elkobozzák, titokban és észrevétlenül, fontos része a vagyon a polgárok számára. Ezzel a módszerrel nemcsak elkobozzák, de ők elkobozzák önkényesen, és bár a folyamat impoverishes sok, valójában gazdagítja néhány. A látvány ez az önkényes átrendezését gazdagság csapások nemcsak biztonságot, de bízik a saját tőke a meglévő elosztása a vagyon.”

 • Amikor megpróbálja ellenőrizni a pénzkínálat, időszakok bővítése és összehúzódása a pénzkínálat van szükség. Ezek az időszakok, amit ok a „szórókeret” és „mellszobrát” látjuk olyan gyakran. Ezeken a gémek és mellszobrok, illetve a nagy mennyiségű tőkét képesek hasznot masszívan közben a gémek, növelve a jólét, valamint a védekezés során mellszobrát. Az átlagember, aki nem rendelkezik elég likvid tőke, vagy olcsó hitelt, hogy hasznot húzzanak a gém zúzott alatt a mell, aminek eredményeképpen a gazdasági recesszió valamilyen formában. Coin rövid Evan Faggarthas terjedelemben írt a következő „üzleti ciklusok”.
 • USD, vagy bármilyen Fiat valuta, csak mögött a szó a kormány, és az adósság. Hogy fér idején a jólét, de azt eredményezheti, hiperinfláció vagy gazdasági összeomlás, ha túl messzire ment.
 • Míg USD jelenleg a leggyakrabban használt pénznem, legalábbis az üzleti világban, ez eltér a gold standard hagyja sebezhető. A tetején, hogy a vegyület infláció fent szemléltetett létrehozása gazdagság szakadék, amely elpusztítja minden látszat a „középosztály”, míg létre az illúziót a gazdasági növekedés révén nagyobb számban. A „rekord” a tőzsdén nem sokat jelent, ha a magas pont tudható szinte teljesen az infláció.

  A valóságban azonban a tőzsdei el kell érnie a „rekordot” minden évben, hogy a gazdaság még lapos marad. Nem éri el, amely arra utalna, hogy a gazdaság gyengén teljesít, mint az előző időszakban.

  Bitcoin vs Gold - A Gold Standard

   

  Bitcoin-én alakult félig osztrák gazdasági, libertariánus eszmék, és azt jelentette, hogy valami hasonlít egy digitális változata arany hátú készpénz. Ez sikerült sok szempontból, kivéve a stabil értéket, de ez csak akkor jön a többségi elfogadás és az időt. Most már tudom, hogy sok osztrák közgazdászok, liberálisok, „Gold Bugs”, stb, hogy nem ért egyet ezzel, de ha ránézünk a pozitív és negatív pontokat mögött arany valuta, vagy arany-fedezetű deviza, bizonyosan van hely javulás.

  Pozitív aspektusait Gold hátú Valuta

  1. Az arany értéke az alap két okból: Ez ritka, és ez hasznos dolog kezdve ékszerek gyártási elektronika gyógyszerek hatóanyag-leadó rendszerek.
  2. Arany nem hozható létre (legalábbis nem költötte költség megfizethetetlen mennyiségű energiát). Az egyetlen módja annak, hogy az „új” arany az enyém is.
  3. Ez könnyen ellenőrizhető, hogy az arany hiteles, és viszonylag tiszta, ami szükséges ellenőrzéséért arany kínálat egy arany hátú valuta, vagy a csere a valuta az említett arany.
  4. Egy arany-fedezetű deviza (a dollár volt egykor) lehetővé teszi, hogy az arany lehet használni anélkül, hogy szállítani az aranyat is.
  5. Egy arany-fedezetű deviza rezisztens manipuláció a központi bank, a kormány, vagy más erős csoportok.
  6. Arany hátú valuta fenntartja a stabil árfolyam. Például, míg a Gold Standard, ami sok, az Egyesült Államok történetében, 1 Troy uncia arany volt $ értékű 20.67. Kivételt képez ez volt a polgárháború idején, amikor a kormány már több adósság, mint azt visszafizetni, és volt, hogy felfüggeszti a kifizetéseket arany és ezüst. Ez megfordult után a háború vége, és a $ 20.67 ár maradt január 31-ig, 1934-ben, amikor FDR aláírt Gold Reserve Act. Ez volt az első lépés az USD mai, és leértékelte a dollár 40% éjszakán át, így a $ 35 per uncia arany átváltási arány.

  Most, ezek a pontok mindig is meggyőző érv az arany-fedezetű deviza véleményem. Ugyanezek pont vonatkozna valuták által támogatott más nemesfémek, például platina vagy ezüst is. Ennek ellenére, az arany-fedezetű valuta megvan a negatív pontokat, hogy el kell fogadnunk.

  Negatív aspektusai Gold hátú Valuta

  1. Egy arany-fedezetű deviza kell teljesen alátámasztani az arany mennyisége azt mondják, hogy képviselje, de nincs módja annak, hogy megbízhatóan bizonyítani, hogy az arany létezik elegendő mennyiségben. Az ellenőrzéseket lehet rendszeresen elvégezni, de az ellenőrzések még mindig van egy kritikus pont nem az ellenőrök magukat. Az emberek romlandó. Így, miközben ez van ellenállás a manipulációra, amely szerepel benne a profik, akkor is lehet manipulálni (Van egy egyszerű látni példát. USD lépése attól, hogy az arany-fedezetű fiat eredménye volt az árfolyam manipuláció.)
  2. A szükséges felhalmozása az arany vissza a valuta tartja a használt oly módon, hogy valóban hasznos. Még az arany, hogy nem használják, hogy vissza a valuta végül egy olyan értéket, nagyobb, mint ez használ sok esetben, így nem költséghatékony használni. Ez inkább egy kérdés ma, a növekvő gyártási és gyógyászati ​​célra az arany és más nemesfémek, mint volt a múltban.
  3. Az ára tárolásához és védelméhez az arany, hogy támogatja a valuta egy pazarló, és még mindig az a lopás, akkor is, ha nem valószínű, hogy sikeres legyen.
  4. Arany nagyon osztható, de nem osztható elég. Még ha az összes aranyat, hogy valaha is bányásznak, ami 2013-ban, úgy gondolták, hogy között 155.000 és 171.000 tonna volt, hogy biztonsági másolatot a pénznemet (ami lehetetlen), akkor minden ember csak akkor lenne képes a saját egy kis összeget. Elhelyezés javak elosztása félre, ha minden ember a Földön tulajdonosa az azonos mennyiségű, akkor dolgozzanak ki a ~ 0,7 -.8 uncia arany fejenként. A valóságban a legtöbb ember csak igényt tart egy kis töredéke az összeget.
  5. A digitális világban élünk ma is egy arany-fedezetű deviza helyett, még mindig szükség van egy óriás tranzakciófeldolgozás hálózat. Ez a hálózat, épült egy központosított, arany-fedezetű deviza, növeli a költséget minden áru és szolgáltatás.
  6. Annak idején nagy szüksége, mint a háborúban, egy ország gazdasága is teljesen megrekedt az államadósság meghaladja ez az arany tartalékok. Tettem ezt a negatív listán, hiszen általában tekinteni, mint olyan, hanem kívül nagyon ritka esetekben, mint például elkerülhetetlen a háború, nincs oka annak, hogy egy ország számára nagyobb adósságot, mint fizethet.
  7. Olyan őrült hangzik, van egy legitim esély arra, hogy az arany, valamint ezüst, platina és más ritka elemek, hamarosan kapható sokkal nagyobb mennyiségben. Több vállalat, mint például a Planetary Resources, mögöttük a rendkívül tehetős magánszemélyek, és a terv, hogy az enyém aszteroida. Igen, az enyém aszteroida. Míg a legtöbb ember úgy gondolja, kisbolygók, mint nagy darabokat a rock, és a legtöbb esetben, akkor is tele van fémmel. Még egy kis, S-típusú asteroidaround 10 méter széles kell tartalmaznia, átlagosan 1.433.000 font fém, a ~ 110 lbs az, hogy, hogy a ritka fémek. Néhány nagyobb aszteroidák, amelyeket vizsgálni várhatóan billió dollár értékű ritka fémek.

  Nézzük a negatív szempontjait egy arany-fedezetű deviza, akkor könnyű belátni, hogy miért fiat népszerű. Arany egy nagyon hatékony valuta rendszer sokkal az emberi történelem, amikor használják közvetlenül, hanem az egyre inkább összekapcsolódó világban rendkívül nehézkes. Továbbá, amint azt korábban említettük, a háborúk gyakran tesz országok adóssága, hogy nem tudnak fizetni. Különböző kis háborúk 1800-as évek elején 190ss, valamint az első világháború tette ezt európai országban. Fiat volt a „megoldás”, hogy ezt, és az Egyesült Államokban is követte a Nagy Depresszió.

  Bitcoin, a Blockchain, és a jövő a pénz

   

  Bitcoin egy forradalom

  Nem számít, hogy mi történik a közeljövőben, mert a blockchain. A blockchain lehetővé teszi, hogy digitalizálja a pénzt úgy, hogy nem kell egy központi hatóságot létrehozni, és nem is kell egy 3rd party cselekedni, mint egy közvetítő tranzakciók. Persze, amíg a Bitcoin, vagy más digitális valuta, a széles körben elfogadott elegendő eltávolítani a kockázat közvetlen elfogadás akkor marad kötve más pénznemben, amely nem hozza a szükség van egy fizetési processzor, vagy deviza hőcserélő, hogy megkönnyítsék a tranzakció. Mégis, ez a probléma, hogy foglalkozni fognak a térnyerését és további fejlesztése a hálózat.

  Az érvek és ellenérvek a Bitcoin nagyon különbözőek, mint az arany és a dollár. Tart a legjobb mindkét pénznemben, és kivágja a rossz:

  Pozitív szempontjai Bitcoin

  1. Bitcoin épült szűkössége és hasznosságát, hogy véleményem szerint felülmúlja az aranyat. Míg arany számos ipari felhasználásra, ami azt rejlő értéket, a használata arany, mint a valuta, vagy értékőrző, korlátozhatja, hogy mennyi költség-hatékony használata számos termék. Bitcoin egy hasznosságát, ami nem rontja az ipar. A Bitcoin hálózat feldolgozási teljesítmény, együtt a blockchain, biztosítja a nyilvános főkönyvi amely könnyen könyvelési célokra felhasználható, akkor automatikusan ellenőrzi minden ügylet érvényességét, megelőzi a hamisítás és platformot biztosít építeni bonyolultabb struktúrákat. Ezek a képességek csak akkor érhető el a hagyományos valuta használatával vállalkozások, hogy eladja a szolgáltatás, illetve, a vállalkozások, a munkaerő-felvétel kezelni őket.
  2. Bitcoin nem lehet igazán manipulálni. Míg Bitcoin jelenlegi érték alá eshet manipuláció tehetős magánszemélyek, mint a teljes „piaci sapka” még mindig elég alacsony ahhoz, hogy ez a tényleges ellátási bitcoin nem. Ez azt jelenti, hogy a mag szabályok nem lehet változtatni, és nem is bizonyos csoportok kapnak különleges előnyt a valuta. Ahelyett, hogy egy valuta, amely által irányított személyek kis csoportja, ez egy valuta által vezérelt konszenzussal mindenkinek, aki részt.
  3. Bitcoin tranzakciók azonnali. Amikor egy bitcoin küldik, a tranzakció azonnal elkezd terjedni a hálózaton keresztül. A címzett láthatja, hogy kaptak a tranzakció azonnal vagy néhány másodpercen belül. Aztán, ha már teljes mértékben alátámasztják lenne statisztikailag valószínűtlen, hogy ez legyen érvénytelen. Azt mondanám, lehetetlen, de ez nem teljesen igaz. Azonban, miután néhány visszaigazolások, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy nyer a lottón, mint hogy egy ügylet kiderül, hogy érvénytelen.
  4. Bitcoin tranzakciók visszafordíthatatlanok. Ez egy kétélű kard, legalábbis jelenleg. Bár kiküszöböli a díj-hátán, amely jelenleg a pestis internetes kereskedők és felhajtja a költség az összes áru mindenki számára, azt is lehetővé teszi a tisztességtelen kereskedők, hogy elfogadja a Bitcoin, akkor nem biztosítja a szolgáltatást, vagy az áruk, ígérte. Azonban a hátránya, hogy ez többnyire csak a kevésbé ismert, vagy névtelen kereskedők, hiszen még mindig illegális erre, és a nagyobb kereskedők jó hírnévvel fenntartani. Különböző csoportok dolgoznak azon, hogy ezt a problémát, a valószínű válasz, hogy egy decentralizált letéti és / vagy választott bírósági rendszer.
  5. Bitcoin átlátszó. Azért lehet, hogy néhány, a fenti állítások egyszerűen azért, mert nincs semmi elrejtve Bitcoin. Ellentétben USD, ahol a belső működését a Fed és mit fognak csinálni a valuta, vagy akár az arany, mivel nehéz a pontos megítélését, hogy mennyi aranyat jelenleg vagy elérhetővé válhat a jövőben, a Bitcoin paraméterek ismertek. A kód, amit a Bitcoin-hálózat épül nyílt forráskódú, így bárki képes olvasni a kódot ingyenesen megtenni, és a kód szabályozza mindent Bitcoin. Az érmék teljes száma, milyen tranzakciókat kezelni, vagy hogy mi fog történni minden feltételezett forgatókönyv lehet vizsgálni. Még változtatásokat a kódot lehet előterjeszteni és elfogadni, ha az egész hálózat eléri az egyetértés, mint korábban említettük, és ezek a változások tervezett és tesztelt a hálózaton kívüli, bárki.
  6. Bitcoin a leghatékonyabb tranzakció feldolgozó rendszer, amit valaha készítettek. Mivel a főkönyvi kezeli a számítógépek, és ahogy tranzakciók feldolgozása és rögzített alapul matematika, ez mindig ellenőrizhető, és nem tartozik a hibákat. Ez az automatikus folyamat sokkal hatékonyabb, mint bármilyen fizetési feldolgozó rendszer, amely támaszkodik az emberek, hogy elemezze, hiszen nem kell fizetni a hagyományos munkaerő. Csak a bányászok kell fizetni, és az emberek általában hajlandó futni bányagépek, amíg a bevétel még valamivel magasabb karbantartási és energiaköltségeket. Ez az, amiért a blockchain és cryptocurrency lesz a jövőben, akkor is, ha a Bitcoin helyébe. A rendszer hatékonyságát nem lehet kiegyenlített, kivéve, potenciálisan más decentralizált, automata rendszer.
  7. Bitcoin korlátlanul osztható. Jelenleg 1 Bitcoin csak bontani 100000000 kisebb egységekre, úgynevezett satoshis. Ez a határ azonban nincs kőbe vésve. Ha egy bizonyos ponton, több mint 2.100.000.000.000.000, vagy 2,1 trillió, pénznemegységben van szükség, akkor nem lenne nehéz, hogy a valuta kell bontani a másik tizedesvessző vagy kettő.

  A lényeg ez az egész, hogy rámutasson a végzetes hibát, hogy látom a Fiat valuta, valamint egy arany-alapú deviza, ugyanakkor megmutatja, miért gondolom Bitcoin, vagy egy másik cryptocurrency, előbb-utóbb lesz a norma.

  Fiat nagy hibája van a központi vezérlő és az infláció. Az emberek mulandó, és a hatalom van győződve arról, a legtöbb a világon, amely enyhe inflációt minden évben egy jó dolog. Ez félig igaz. Enyhén infláció normális egy valuta, időnként, és a defláció normális egy valuta, máskor. Az infláció, fokozza az elmúlt egy évben, egyszerűen lopás. Ez egy módja annak, hogy ellopják a vagyon a lakosság segítségével matematika, oly módon, hogy nem könnyen észrevehető, hogy rövid távon. Azonban ez hihetetlenül erős idővel.

  Arany nagy hibája is, hogy erejét. Ez akkor hasznos, nehéz, osztható, rugalmas, és nem lehet hatékonyan előállítani. Egy nem digitális világban, amelyek gazdasága kevésbé szorosan összefügg, hogy ez egy csodálatos valuta. Van egy ok, hogy ez volt a valuta a választás, valamint ezüst és más nemesfémek, hasznos fémek, évezredek óta. Sajnos, ez nem tud lépést tartani a technológiai... Vagy talán a technológia nem tud lépést tartani vele igényeit. Anélkül, oly módon, hogy azonnal szállítani arany személyenként, ami nélkül lehetetlen valamiféle hihetetlen áttörést eredményező teleportálás, akkor a szállítási költségek, vagy a támaszkodás központi boltozat tárolni az arany továbbra is probléma. Ezután az arany önmagában olyan hasznos sok a technológia támaszkodunk ma, valamint a technológia, amely a fejlett, hogy a mi arany kínálat valóban szükséges ipari felhasználásra. Ez az első alkalom a történelemben, az emberek valóban „fogyasztó” arany.

  Bitcoin elkerüli ezeket a hibákat, azáltal, hogy a decentralizált és átlátható, valamint biztosítja a hasznosságát a blockchain, és a Bitcoin miningpower biztonsági másolatot a hálózathoz. Nem ez volna a hosszú út áll előttünk? Biztos. Sok kérdést kell megszólítani. Szerencsére a probléma Bitcoin nem a rendszerrel járó, vagy deviza, magukat. Ehelyett a problémák megoldhatóak további fejlesztés és innováció. Így vagy úgy, cryptocurrency, vagy valami hasonló lesz a jövőben. Korlátozó valami hihetetlen katasztrófa, amely meghatározza az emberiség, a technológia és a civilizáció vissza jelentősen, akkor el kell digitalizálni valuta. Egy ilyen hatékony rendszert fejlesztettek ki, mely képes arra, hogy csak a régi módszerek a kezelési valuta valószínű, hogy menjen az út a ló és a hibás.

  Kapcsolódó hírek

  
  Post Dogecoin

  Vélemények a 6 bitcoin-barát politikai jelöltek cryptocurrency-járól

  Post Dogecoin

  Üzenetek a drágakövekkel

  Post Dogecoin

  Hogyan magyarázható a Bitcoin a nagyszülei Infographic

  Post Dogecoin

  Hogyan működtethető egy nyereséges Bitcoin bányászati gazdaság?

  Post Dogecoin

  A Liberté Bányászat valami másra próbálkozik

  Post Dogecoin

  7 Híres emberek gondolata a Bitcoinnal kapcsolatban

  Post Dogecoin

  Top 13 Bitcoin csaptelep

  Post Dogecoin

  BTC az újoncok számára: a Bitcoinok megértése és azok bányászata

  Post Dogecoin

  Interjú: hallani kell a Bitcoin Megafonon

  Post Dogecoin

  Monero Áttekintés

  Post Dogecoin

  14 félelmetes Bitcoin induló

  Post Dogecoin

  Az öt legnagyobb amerikai város, a legtöbb Bitcoin-barát kereskedővel