A harmadik Crypto Station CryptRadio október 1-jén indult | Hungarian.lamareschale.org

A harmadik Crypto Station CryptRadio október 1-jén indult

A harmadik Crypto Station CryptRadio október 1-jén indult

Nemrég profilos BIT-FM és fedezte Chain Radiosince előtt indult, és most egy másik játékos a tér indít október 1.

CryptRadio meg fog élesben után egy sor sikeres lágy elindul, és tesztek és leültünk Lee az alapító az állomás beszélni, amit a jövő tartogat CryptRadio.

Mike: A Chain Rádió és BIT-FMwhat az, ami CryptRadio egyedülálló abból, amit mások csinálnak ebben a rádióban térben?

Lee: Ahhoz, hogy megértsük, hogyan látjuk mi szolgáltatási Meg kell adni néhány háttér magam Lee (alapító és a levegő személyiség). Jövök egy kiterjedt értékesítési háttér dolgozó 14 éves magas szintű értékesítési / marketing dolgoztam újra az eladók, hogy megtalálják a módját a növekvő vállalkozások számára. Az iparág jövök nagyon mentes előre gondolkodás és a kockázat, ez volt / van a munkám, hogy segítsen a kliensek leküzdeni ezt annak érdekében, hogy céljainak megvalósítását, a második rész az én háttér használom, hogy egy DJ, és a szeretet semmit zenét.

Tehát itt van, ahol a két háttérrel jönnek össze, hogy különbséget, amit igyekszünk tenni. CryptRadio.ca akar proaktív húzza a külvilág.

A műsorok és tartalmak, miközben mindig szem kripto felhangja is van egy nagyon ismerős érzés a rádiót hallgatják naponta.

A Talk szegmensek szokás csak elsősorban a technikai szempontok a kripto, igyekszünk, hogy megvitassák valós használata crypto, és a legnagyobb különbség az, hogy mi meghívjuk a hallgatóknak, hogy hívja a LIVE és megosszák gondolat témákról jelentenek, és még lehetővé teszi a hívó, hogy mozog a vita irányban érzik relevánsak.

Mike: Mesélj egy kicsit többet a programozási, hogy fut a pályaudvar. Mi lesz a jövőben? Melyek a tervek tartalmi a hallgatók?

Lee: Tehát abban a pillanatban tettünk 3 lágy elindul, főleg a vizsgálati rendszerek, a termelés, és az élő show-felvételt. Azok, amelyek behangolt valószínűleg hallott egyfajta keveréke a talk show / zene. Mi is volt az egyik I / O érme csapat dev egyetértenek, hogy csatlakozzon hozzánk az élő és beszélni az új HTML5 pénztárca, amely megjelent a következő napon.

Azt akarjuk, hogy képes legyen mindenki számára tartogat valamit. A zene bárhol a Country hip-hop rock, mi is van egy nap az amatőr énekesek, zenekarok, DJ-k, hogy nyújtsák be a munka játszott a mi Open Mic mutatja.

A jövő attól függ, hogy milyen jól fogadják.

Mint sok ez a projekt valami köztem és a másik két tagja a csapatnak elindulna az első segítséget a hírt a Crypto és természetesen reméljük, hogy egy napon meg tudjuk csinálni a teljes munkaidőben, így az evolúció attól függ, hogy sok igény kapunk a hallgatók, és mennyi támogatást kapunk a potenciális hirdetők és a szponzorok.

A tartalom fog irányulni a több forrásból, természetesen a populáris zene és zenei irányzatok, a közösség hírek és a képesség, hogy kapcsolja, hogy a hírek a vita a hallgatók akarnak majd részt venni, ha az esély adódik mi szeretnénk dolgozni az emberek szerte a világon részt Crypto összejövetelek válik egyfajta a földön riporterek élő eseményeket.

Mike: Mi a helyzet a zenei engedélyezési? Tudjuk, hogy a Bit-FM azon dolgozik, hogy biztosítsa engedélyek futtatni egy internetes rádióállomás és Chain Rádió jogosultságot szerzett jelentős költségek. Mit jelent a helyzet úgy néz ki mint a CryptRadio?

Lee: Nagy kérdés!

Ez egy kihívást jelentő területen, mert nagyon sok a tyúk vagy a tojás helyzetet. Megszerezni az engedélyt is jelentős költség, azonban dolgoztunk együtt néhány szolgáltatás, amely hez a kollektív engedélyek, valamint annak mértékéről, hogy része legyen ennek a kollektív alapul, hogy hány óra műsoridő produktum, valamint a bevétel akkor generál, az engedély kiterjed Észak-Amerikában és Kanadában, amely úgy érezzük fedezi szükségleteinket.

Első ilyen engedély viszonylag egyszerű, de igényel némi változás, hogy az adatfolyam szolgáltató ismét egy viszonylag egyszerű kapcsolót tenni.

Tehát most dolgozunk, és elvárják, hogy mi kell válogatni, mielőtt október 1.

Mike: Milyen tervei vannak érvényben tartani az állomás fenntartható? Láttuk Chain Radio küzd ezzel a költség a streaming, engedélyek, és állandó DDOS támadások megverték őket egy viszonylag rendszeresen.

Lee: Azt hiszem, abban az esetben, ha olyan projekt az előttünk álló út nagyrészt ismeretlen, de van olyan terv, amely reméljük, generál alapok szükségünk engedélyek, weboldal készítés, és az összes hagyományos dolgokat, mint a víz, a hardver, kiadó stb

Tehát az első, ha látták a weboldal volt az alap, és egy rész hasonlóan Chain Radio voltunk adománykérés míg volt néhány, ami segített adományok / közösségi hirdetési keret egyértelmű volt, hogy nem lehet a fő forrása alapok.

Tehát én lesz építve a fő tulajdonságok, mint értékesítési szakmai és aktívan kérje a kis med méretű üzleti hirdetni velünk, de meg kell, hogy hajlandó elfogadni Crypto. Mi ez fog tenni, hogy a felhasználók a Crypto több helyen töltik érme, tanítani az új üzleti a közösség, hanem generál, amit érzünk 60% -a lesz - 80% az alap van szükségünk, a mérleg jön a szponzorok, és akkor előbb-utóbb felfedezni adományokat újra, hanem a közösség abban a pillanatban úgy látjuk, hogy nem igazán „így” egy nagyjából legalábbis nem, amíg nem tudja, hogy értéket, ezért úgy érezzük, hogy ez nem a mi hely kérni ingyen pénz a hop.

Tehát a jó hír az, hogy van néhány üzlet, akik beleegyeztek, hogy mutassuk meg nekik, hogy mennyire könnyű elfogadni Bitcoin és nem lenne a fedélzeten reklámozzák áruk és szolgáltatások.

Mike: Az állomás indít október 1-jén? Milyen dolgok már folyik azon a napon?

Így október 1 a mai napig már pala indítani, újra függő műszaki vagy engedélyezési lehetne tolni, de azt lehet mondani, a dolgok jó úton október 1.

Célunk az október 1 lesz, hogy annyi interakció maximális lehetőséget, van 3 I / O érme adnak el azon, ami nagyrészt a szociális média interakció LIVE. SO Például az első tweet egy kérdést a közönség fog nyerni, persze mi lesz néhány jó zenét játszott, hogy egy dob akkor valószínűleg játszani egy kicsit mindent a szegmensek, hogy az emberek érezni, mire számíthat, mi is van néhány Open Mic eredeti zene remek helyi tehetségek.

Mi lesz a hirdetők és a szponzorok reklámok és Laura a rezidens újszülött bevezeti őt szegmens „az újszülött zóna”, ami lesz, amely az új vagy kíváncsi embereket Crypto, persze már több tervezett, amely fejlődik naponta.

Mike: Mi késztetett arra, érdekel az online rádióállomás cryptocurrency?

Hát én mindig is a zene szeretete, és a közelmúltban jelentős szeretete kripto. Azt is gondolom, van egy nagy jövőt crypto vagy legalább az ötlet, hogy az üzleti használja. Meg akartam találni a módját, hogy gyorsítsák fel az elfogadás a fő stream üzleti közösség a kripto.

Látva a munka szolgáltatások, mint Bitpay és más hasonló cégek, akik így elfogadja Bitcoin könnyebb és praktikusabb, inspirálta, és úgy érezte, szinte cselekvésre való felhívást. Rádió volt valami, ami egyesíti a szerelmem a zene, és a Crypto ebben a cselekvésre. Rádió egy nagyszerű médium, amely eléri millió, akkor mi a jobb módja annak, hogy a futás közben mozgó Crypto egy elfogadottabb módja az üzleti.

Mike: Mi a legtöbb gerjeszti az Ön és csapata mintegy cryptocurrency?

Tehát az igazi izgalom jön a lehetőségeket, és mennyivel könnyebb mindent megtesz lehetne alkalmazni ezt a fizetési módot. Mint üzletkötő egyik dolog, amit mindig küzdenek az ügyfelek, akik már kihívás találni olcsó módon fogad el fizetést.

Például ahhoz, hogy a vállalkozás jöjjön létre a kedvezményezett jelentős kanadai bankok, hogy online banki dokumentumok és jogi bürokrácia észbontó.

Tehát Crypto a mentő.... Létrehozott egy pénztárca, hogy elfogadja a Crypto a választás és a felállított „online banking” hogy úgy mondjam. Nem bürokrácia, a banki díjakat. Tehát röviden, mi izgat minket leginkább az, hogy hogyan lehet Crypto, és úgy gondoljuk, meg fogja változtatni az üzleti élet folyik, és hogy ez a fajta decentralizált valuta lehetővé teszi a kisebb és közepes méretű üzleti növekedését. A izgalom valóban a valós alkalmazás látunk lehetséges.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

17 Bitcoinokat fogadó kisvállalkozások

Post Dogecoin

15 Olyan helyek, ahol Bitcoin-ot vásárolhat

Post Dogecoin

A Bitcoin Infographic teljes és végleges története

Post Dogecoin

11 félelmetes Bitcoin hirdetés

Post Dogecoin

6 Olyan helyek, ahol autókat lehet vásárolni Bitcoin segítségével

Post Dogecoin

Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin

Post Dogecoin

20 Furcsa dolgokat vásárolhatsz a Silk Road-on

Post Dogecoin

Bitcoin megtakarítás, ingyenes ebéd és utcai művészet

Post Dogecoin

19 Valódi helyek, ahol a Bitcoinokat töltheti

Post Dogecoin

A Liberté Bányászat valami másra próbálkozik

Post Dogecoin

13 Vállalkozások, amelyek reményeink szerint elfogadják a Bitcoint (nagyon tetszik?)

Post Dogecoin

A jelenetek mögött a BetMoose-ban