A Syndicoin lehetővé teszi, hogy pénzügyi anyagokat töltsön online | Hungarian.lamareschale.org

A Syndicoin lehetővé teszi, hogy pénzügyi anyagokat töltsön online

A Syndicoin lehetővé teszi, hogy pénzügyi anyagokat töltsön online

Minden a dráma, hogy már kibontakozó, mint a késői körülbelül Bitcoin oldalak és payolaone kérdés, hogy jöjjön fel ismételten sok minden oldalán a kérdés az, hogy hogyan tudjuk fizetni írók online tartalom.

Sok érintett területekkel folytatta a rekord mondván, hogy nem hagyja abba a gyakorlatot, elfogadó megvesztegetés cikkek, sok felhasználó a Twitter is azt mondta, hogy rendben van a megvesztegetés gyakorlat, mivel a szerzők, hogy enni is, és nem tudták, hogy a egy jobb megoldást.

Lehet Syndicoinbe lehetséges megoldás erre a kérdésre, és segít, hogy finanszírozza a webhelyeket, amelyek termelő tartalmat?

Syndicoin egy érdekes fogalom által létrehozott fejlesztő Julian Haight hogy megfelelően a Syndicoin honlap:

Mivel az interneten való böngészés, Syndicoin tartja saját számlára a kifizetési kérelmek a részt vevő oldalakon.

Ha készen áll, látogasson Syndicoin, hogy vizsgálja felül, és fizeti a tartalom tetszik. Távolítsuk el tárgyakat nem tetszik, majd fizetni. Tekintse át a befizetést Bitcoin pénztárca előtt közvetítése a hálózaton.

Fizet a tartalom, akkor jutalmat kiadók és ösztönzik őket, hogy támaszkodni közvetlen finanszírozását a hirdetések helyett.

A koncepció természetesen úgy hangzik elég elképesztő. Mint az olvasó a helyszínek nem kell előzetes feltöltésére egy pénztárcát, akkor nem kell regisztrálni minden szolgáltatást. Egyszerűen böngészhet az interneten a szokásos módon, és lehetővé teszi a webhelyek küldeni ajánlott tippjeit tartalmat.

Coin tűz közelmúltban hajtotta végre az Syndicoin API és amikor meglátogatja ha tényleg tetszik, amit olvasol akkor azt a lehetőséget, hogy segítsen alap ez a fajta újságírás. Mivel nagyon kevés a kiadók támogatására Syndicoin közvetlenül Julian létrehozott egy Chrome-bővítmény, hogy segítsen áthidalni a szakadékot - összegyűjti a Bitcoin adomány címeket oldalak, amelyek, még ha azok nem támogatják Syndicoin közvetlenül.

Míg a látogató Coin Tűz lehet, hogy észre a kis dobozt a jobb felső sarokban az oldal betöltésekor. Ezt Syndicoin akcióban!

A végfelhasználó szempontjából a dolgokat nem lehet sokkal könnyebb. Julian azt mutatja nekünk, hogy néz ki a másik végén a dolgok, és hogyan küld az adomány egyszerű a Syndicoin. Egy számla készül, és lehetővé teszi, hogy fizet, amit akar. Ha nem akar fizetni egy bizonyos oldalt akkor egyszerűen törli a számlát, és akkor elmegy.

Coin Tűz leült Julian, hogy őt nekünk többet Syndicoin.

Coin tűz: Köszönjük, hogy egy kis időt, hogy beszéljen velünk. Mi késztette, hogy hozzon létre Syndicoin?

Julian: Természetesen először vagyok Bitcoin rajongó. Hiszek benne, mint értékőrző és tranzakciós rendszer. Ugyanakkor, a napi munka a webmaster Egy tartalom producer, parentmap.com. Ez a munka már nekem gondolkodni a tartalmat gyártó üzleti modell. Azt akartam, hogy a tartalom létrehozói másik lehetőség, hogy pénzt keresni a munkájukat.

Coin tűz: Milyen kihívások akkor szembe dolgozik Syndicoin?

Julian: Nyilvánvaló, hogy a fő kihívás elfogadása és a kritikus tömeget.

A másik kihívás eddig a munka két fő pénztárcák (bitcoin qt és bitcoin pénztárca android), ügyelve arra, hogy a rendszert egyaránt kompatibilis.

A technológia syndicoin felhasználásra (bip70 - https://github.com/bitcoin/bips/blob/master/bip-0070.mediawiki) új, és a pénztárcák még nem teljes mértékben és következetesen támogatja. Én fix egy kérdés a Bitcoin-qtwhich volt, hogy nekem fejfájást, és kifejlesztett egy munka-körbe Bitcoin-pénztárca android.

A másik kihívás az volt, amikor előállítására QR kódot. Eredetileg azt reméltem, hogy az összes tranzakciós adatokat a kliens. Azt kellett elhagyni ezt a célt, hogy készítsen egy QR-kód (tranzakciós adatok gyakran nagyobb, mint egy QR-kódot tud tárolni).

Coin tűz: Mik a jövőbeli tervek Syndicoin?

Julian: nincs olyan nagy tervek fejlesztések. Reagálás a visszajelzést kapok, amely támogatja a sok hasznos esetben, ahogy csak tudok. Azt akarom, hogy a rendszer
egyszerű és áramvonalas - összhangban az eredeti koncepciót.

A fő cél most az, promóció. Majd szépíteni a helyszínen - embléma hozzáadása és néhány színt.

Létrehoztam egy Chrome-bővítmény segítségével boot szíj a rendszert. Hozzáteszi a syndicoin javascript minden meglátogatott oldal, úgy, hogy minden bitcoin-címeket ezeken az oldalakon vannak mentve syndicoin kifizetési kérelmek.

Coin tűz: Bitcoin megoldja a sok micropayment problémák hozták fel a múltban. Mit gondol, hogy megteszi, hogy tartalmi gyártók kínálnak lerakása keresztül Bitcoin méretarányú?

Julian: Azt hiszem, előállítókat fogad fokozatosan. Először a Bitcoin közösség, de fokozatosan több mainstream oldalak - ha be tudjuk bizonyítani, hogy a felhasználók fizetnek önként. Ez még a nagy kérdés. Remélem syndicoin és bitcoin megkönnyíti elég, hogy meg tudjuk mutatni az emberek fizetnek.

Érdekes lesz látni, hogy a Bitcoin foglalkozik a tranzakció volumene kérdés. Gavin azt mondta, a Bitcoin nem igazán alkalmas mikro.

Ő beszél kifizetések kevesebb, mint egy fillért sem, és én fizetések kezelésére inkább a $.25- $ 1 tartományban. Tehát lehet, hogy ezek nem „mikro” abban az értelemben, hogy használ. Remélem nagyobb fejében, mint az enyém lesz megoldani a problémát, hogy a Bitcoin képes kezelni több ügylet olcsóbban.

Syndicoin megpróbálja a kérdés kombinálásával többes ügyletek, amelyek nem időérzékeny egy. De ez csak olyan messzire megy. Bitcoin szüksége lesz egy jobb választ végül, még ha ez az alapvető, mint növeli a blokk méretét vagy blokk frekvenciáját.

Jó móka lesz, hogy mi történik. Ez egy izgalmas időszak Bitcoin és úgy érzem, én most kezdődött syndicoin éppen a megfelelő pillanatban. Remélem és bízom benne találunk megoldást, és tartsa a Bitcoin simán, mint nő. A Holdra!

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

Mi a helyzet a Dogecoin-val? Infografika

Post Dogecoin

10 Tünetei annak, ha egy partner megszállottja a Bitcoin Infographic-ot

Post Dogecoin

21 lenyűgöző Litecoin bányatelítő

Post Dogecoin

Vélemények a 6 bitcoin-barát politikai jelöltek cryptocurrency-járól

Post Dogecoin

7 fantasztikus ASIC Bitcoin bányász

Post Dogecoin

Segwit a Bitcoin Unlimited és a Bitcoin forkja ellen egyszerűen kifejtve

Post Dogecoin

Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén

Post Dogecoin

6 Olyan helyek, ahol autókat lehet vásárolni Bitcoin segítségével

Post Dogecoin

7 Max Keizer Bitcoin videókat nézni

Post Dogecoin

8 Az elme fújja a bitcoint

Post Dogecoin

A 15 legjobb Bitcoin karikatúra gyűjteménye

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin és Cryptocurrency weboldalak világszerte