Üzenetek a drágakövekkel | Hungarian.lamareschale.org

Üzenetek a drágakövekkel

Üzenetek a drágakövekkel

Gemsis egy új és izgalmas mobil üzenetküldő alkalmazás iOS és Android, hogy hozza cryptocurrencies hogy a tömegek, nincs szükség ismeretek Bitcoin, kriptográfia, vagy titkosítást.

Ez a fajta izgalmas innováció vártam. A Gems app helyezi az cryptocurrency a kezében a felhasználók számára, anélkül, hogy a szokásos komplikációk körülvevő cryptocurrency technológia ma. Gems egy társadalmi-messenger app, hogy jön integrált következő generációs Bitcoin technológia. Gems kínál WhatsApp-stílusú mobil élményt, de teljes mértékben titkosított privát üzenetek és a beépített pénztárca.

Az alkalmazás egyaránt a messenger és a pénztárca. Minden Gems felhasználó automatikusan kap egy pénztárca, védi a jelmondatot választotta a regisztráció. A választott Gems felhasználónév egyben alias a csatolt Counterwallet címet, ami egyszerű és könnyű a felhasználók számára, hogy küldeni és fogadni sem drágaköveket vagy bitcoin (és később más eszközök).

A Gems app néz ki, mutatós és könnyen használható. A felhasználó egyszerűen letölti az alkalmazást, létrehoz egy fiókot, majd azonnal kezdje el megosztani üzeneteit barátaival és azáltal, hogy aktív a hálózatban, kereső drágaköveket. Bemutatkozik az új felhasználók Gems csak egy példa a módját, hogy a felhasználó jutalmazták drágaköveket, amelyek értéke közvetlenül kapcsolódik az érték a hálózat, mert mindig lesz egy fix és korlátozott a kínálat a drágaköveket.

Bár sok pontot a lehetőséget Gliph új kripto-üzenetküldő platform, Gliph felülete nem olyan vonzó, illetve felhasználóbarát, mint Gems. Gliph jelenleg nem rendelkezik a jellemzője, hogy sok mainstream Messenger felhasználók szeretnék látni a napi üzenetküldő alkalmazás.

A promóciós videó ad egy egyszerű áttekintést ad a drágakövek működik:

Leültünk Daniel Peled a Gems csapat beszélni Gems.

Mike: Miért felhasználók váltani rendszeres üzenetküldő alkalmazásokat a Gems?

Daniel: Mivel a legutóbbi esetet, amikor saját információ kiszivárgott, a technológia a felhasználók egyre inkább aggódnak a adataik biztonsága miatt. WhatsApp, például áruházak és nem titkosítja a felhasználók kommunikációjának, az üzenetek, képek vagy videók. Összehasonlításképpen, a felhasználói adatok nem tárolhatja Gems, amely semmilyen módon nem érhető üzeneteket, és így az üzenetek és adatok valóban magán.

Gems van más fontos jellemzője, hogy megkülönbözteti a többi üzenetküldő alkalmazások, többek között úgy, ahogy közeledik a felhasználók számára. WhatsApp nemrég vásárolta meg a Facebook a $ 19 milliárd. Köszönhetően elsősorban a felhasználók számára, akkor vált rendkívül értékes társaság. WhatsApp hátba felhasználó $ 1 évente használni az alkalmazást. Gems, a másik viszont a szabad, és még több, valóban fizet felhasználók.

Ez működik köszönhetően egyedülálló in-app valuta-jutalom modell szerint. Azok, akik szeretnék hirdetni az Gems hálózatot kell vásárolnia drágaköveket tokeneket annak érdekében, hogy erre. Gems fizeti a zsetonok közvetlenül a felhasználó, akinek hirdet. Ha a felhasználó nem szeretné megkapni reklámok, akkor könnyen leiratkozhat. Ez létrehoz egy olyan piacon, ahol a felhasználók közvetlenül profitálnak a drágaköveket. Mi vagyunk az első, hogy ez a teljesen új megosztási-gazdasági modell a piacon.

Mike: Elmondanád egy kicsit többet a titkosítási által használt Gems?

Daniel: A Gems app vállal nulla bizalom, és még védi a felhasználói adatokat a Gems saját cloud szervereken. Minden biztonságos kimenő üzenet titkosítva van egy kulcs, amely ismeretlen a szerveren, ami az üzenet címzettjének az egyetlen, aki képes visszafejteni. Ez az adatvédelmi modell megakadályozza annak lehetőségét, lehallgatás harmadik fél által, beleértve a kormányzati szervek és a vállalatok.

Gems kínál keveréke RSA 2048 és AES 256 bites kulcs. Encryption végezzük kliens-kliens, ami biztonságos üzenetek megfejthetetlen a Gems infrastruktúra. Ez az egyetlen igazi módja, hogy 100% adatvédelmi mert nem bízhat meg harmadik féllel.

Mike: Egy technikai szempontból ez a megértés, hogy Gems felhasználónevek lényegében alias címek az ügyfél rendszer. Képesek leszünk, hogy sok különböző pénznemek a Gems pénztárca?

Daniel: Célunk, hogy dolgozzon ki egy igazán könnyű és egyszerű felhasználói élmény; Ezért, bár lehetséges, hogy sok különböző valuták a Gems pénztárca, úgy véljük, hogy jobban az alkalmazás elindításához kezdetben támogatását Gems és Bitcoin csak.

Fontos megjegyezni, hogy mivel ez az első alkalom a felhasználók ellenőrzik az alapvető értéke a szociális háló, hogy még túl korai megjósolni, hogy mi a többi új ötletek jönnek létre. Mi lesz Gems tulajdonosainak input figyelembe jövőbeni funkciókat.

Mike: Hogyan névtelen lehetek ezen az alkalmazást?

Daniel: A legtöbb szociális hálózatok nem ösztönzik vagy támogatják igaz anonimitását a felhasználók számára. Tekintsük WhatsApp: minden figyelembe kell kötve egy működő telefonszámot, érvényesíti a követelmény, hogy küldjön egy SMS-t a regisztráció során. Nem nyitható meg a WhatsApp számla nélkül azonosítania magát. Ugyanez a helyzet a Facebook, amely meghatározása szerint tartalmazza a valódi nevét, hanem egy névtelen alias.

Gems, ellentétben más hálózatok segítségével, a felhasználó, hogy válassza ki a szintet a névtelenség és a magánélet, amellyel úgy érzi magát. Az adatok soha nem osztjuk meg harmadik féllel, kivéve, ha beleegyezik. Alapértelmezésben a Gems fiók csak tartalmaz egy névtelen alias-a választott felhasználónévvel. Ez a felhasználónév nem tükrözik a valódi személyazonosságát semmilyen módon.

Azon felhasználók, akik jól érzik magukat megosztása a valós telefonszámot is csatlakoztathat egy telefonszámot a Gems fiókjába. A felhasználók képesek lesznek, hogy megtalálják egymást könnyebben, ha nem kell tudni, hogy egy felhasználónév és ők is inkább támaszkodnak egy telefonszámot lehet, hogy már tudja. A telefonszám mindig bizalmasan kezeljük, azonban, és csak azok által kiválasztott felhasználónak lesz hozzáférése. Ez mindig lehetséges fenntartani a teljes anonimitást, ha szükséges. Gems nem igényel valós azonosítás érdekében működnek.

Az azonos szintű anonimitás vonatkozik a drágaköveket pénztárca. Mivel minden Gems fiók is drágaköveket pénztárca, a tárca címe lesz, mint névtelen, mint a fiók.

Mike: Most megvan az iOS-alkalmazások és az Android alkalmazást a csövet. Bármilyen terveket csinál egy web-alapú üzenetküldő, OS X alkalmazás, a Windows Phone alkalmazás, és más fajták? Láttuk, hogy a távirat óta dolgozik azon, hogy a számos más terek gyorsan. Szándékában csinál ugyanaz?

Daniel: Van más platform verziók tervezett hosszú távú ütemterv; Azonban ebben a kezdeti szakaszban vagyunk összpontosítva csak a mobil Android és iOS, mivel ezek teszik többsége százalékát a célpiac.

Mike: Milyen elemei Gems lesz nyílt forráskódú, ha vannak ilyenek?

Daniel: A béta fejlesztési fázisban, a forráskód nem lesz elérhető a nyilvánosság számára. A kliens oldali alkalmazás lesz nyílt forráskódú ha már elvégezte a szükséges minőségbiztosítási és biztonsági elemzést, hogy biztosítsák a folyamat nem fog tenni a felhasználók számára a kockázatot.

Ez lehetővé teszi a külső fejlesztők, hogy ellenőrizze és javítsa a funkcionalitást a Gems alkalmazás. Látjuk sok értéket részvételével a nyílt forráskódú közösség. Fontos hangsúlyozni, hogy minden deviza alapú ügyletek Gems jelenleg a nyílt forráskód (ügyfél), és hogy a legfontosabb az IM technológia alapja a nyílt forráskódú szoftverek is (signalr).

További információkat a Drágakövek megtalálható a Gems honlapján Bitcoin Talk menet, vagy azon keresztül @getgemsorg Twitter fiókot.

Coin tűz lépést tartani a legújabb fejlemények Gems és biztos, hogy ossza meg az olvasókkal!

Képek jóvoltából Gems.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

A csapok mögött

Post Dogecoin

Érme rövid webhelyének frissítése: nagy változások jönnek

Post Dogecoin

Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin ATM-láz: 8 különböző gép listája

Post Dogecoin

A GAW bányászok SEC vizsgálata folyamatban van

Post Dogecoin

7 Híres emberek gondolata a Bitcoinnal kapcsolatban

Post Dogecoin

5 Amit megtanultam az Amazon-ból, tagadtam meg a 21K-ot Affiliate jutalékokban

Post Dogecoin

Sajtóközlemény: A Trucoin bejelentette partnerkapcsolatának megszüntetését az NCC-vel és a Presto Pénzügyi Tervekkel együtt olyan hivatalos bevezetésre, amely majdnem négyszerezi a régi partnerség amerikai államok lefedettségét

Post Dogecoin

17 Bitcoinokat fogadó kisvállalkozások

Post Dogecoin

Monero Áttekintés

Post Dogecoin

Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén

Post Dogecoin

Hogyan magyarázható a Bitcoin a nagyszülei Infographic