A GAW bányászok SEC vizsgálata folyamatban van | Hungarian.lamareschale.org

A GAW bányászok SEC vizsgálata folyamatban van

A GAW bányászok SEC vizsgálata folyamatban van

UPDATE 08/18/15

Coin tűz kezdeti jelentések a SEC vizsgálatot nyilvánosan megerősítette a SEC kibocsátó nyilvános megerősítő nyilatkozat aktív nyomozás folyamatban van.

Ennek része a vizsgálatot, a személyzet a SEC Boston Regional Office szolgált Garza egy idézés igénylő tanúvallomását július 2015 után beleegyezett, hogy több kiterjesztése az ő vallomása dátum, Garza megjelent a Bizottság szervezeti augusztus 12-én, 2015, de nem volt hajlandó adott érdemi vallomást. A SEC kérelem arra irányult, hogy a szövetségi kerületi bíróság kényszerítő Garza, hogy tanúvallomást válaszul az idézés. A bíróság jóváhagyta megrendelést neve SEC kérelmét augusztus 17-én, 2015 - SEC nyilatkozat

Mr. Garza testvére Carlos egyik legfontosabb tagja a cég „értékesítési csapat” subpoenaed a SEC és nem volt együttműködő a hivatal. Teljes részleteket lehet olvasni a CoinDeskor keresztül SEC.gov honlapján.

Coin Tűz volt képes megerősíteni, hogy kizárólag egy „aktív” vizsgálata GAW Miners, Josh Garza, Paybase, Paycoin, és számos más „kezelési nevek” Mr. Garza folyamatban van az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsde Bizottság.

Coin Tűz kapott több mint 1000 oldalnyi nyomozati ügyirat egy megerősítést Bizottság alkalmazottja, amely szintén egy bombázó tervezetet egy lehetséges alkalmazási peres ellen a cég. A dokumentumokat adott érme Tűz szerkesztők tartalmazhat több száz hivatkozást el kell hagyni a fórumban a cég tulajdonolt és működtetett Hashtalk fórumok, e-maileket a potenciális áldozatok értékpapír csalás, híreket a különböző honlapokon, számos szociális média hozzászólásokat, egy lezárt idézés igényes IP összefüggő egyes fiókok egy jól ismert helyszínen, ahol Garza és potenciális zoknibábok működtek, és néhány storyboard re feltöltött videók az ostromlott cég, hogy a végrehajtási ügyvéd van arról tartalmaznak sok visszaigazolások potenciális törvényszegés.

Az átadott dokumentumok Coin Tűz a nyers vizsgálat megállapítja használják annak eldöntésére, hogy egy végrehajtási intézkedés ellen, a cég kerül sor. Sok elemek belsejében a vizsgálat kabát kívül a szabvány hatálya SEC vizsgálatot.

A Bizottság egy irodát a kormány elkötelezett a pénzügyi csalás vagy pénzügyi bűncselekmények szemben fogyasztók megtévesztése. Bár a dokumentumok állításokat tartalmaznak a cég ellen a fogyasztóktól a misappropriations vagy más potenciális csalás, az egyetlen szakasz kiemelt vagy hivatkoznak más helyeken a dokumentum metszeteket tartalmazó megtudni a felajánlása illegális értékpapírok.

Az egyik sarokköve a vizsgálat és a tervezet végrehajtási intézkedés összefügg a három nyilatkozatot Mr. Garza készült online, hogy a Bizottság úgy érzi minősítette Mr. Garza értékesítési mint illegális értékpapír áldozatul. Enforcement ügyvédi több hetet adatok összegyűjtése, hogy Mr. Garza többször erőfeszítések „bozót” az internetről.

Az első nagyobb nyilatkozat arról, hogy a szerkesztői csapat látta kiemelve e dokumentumok egy olyan nyilatkozatot, Mr. Garza augusztusban 2014 Mr. Garza megállapította, hogy százalékában nyereséget ZenPool származott „kereskedési napon.” Az a tény, hogy ő kijelentette ez volt a napi kereskedés olyan helyzetet teremtett, amelyben szerint a különböző értékpapír-törvények teszi a biztonságot. Ez az első sarokköve, hogy a SEC használni szeretné a potenciális végrehajtási intézkedéseket.

Coin tűz nem tudja, hogy a másik két állítás ebben az időben, mivel potenciálisan biztonságának veszélyeztetése a folyamatban lévő vizsgálat; azonban mindkét nyilatkozatait Mr. Garza nagy része a vizsgálatot.

A Bizottság továbbá egy részletes idővonal stílus számviteli eseményeket fut fel még több közelmúltbeli események, mint például a hibás „padlót” származó nyilatkozatait Mr. Garza, de később szerkeszthetők a Hashtalk helyszínen és más cryptocurrency híroldalak.

Enforcement ügyvédi a Bizottság is készített jelentéseket a potenciális jövőbeni peres arról,

„[.] Azt hisszük, hogy Mr. Garza már szisztematikusan segítségével saját munkatársai és a»moderátorcsapat«már eltávolítása nagy része potenciális bizonyíték az ő weboldalak és foglalkoztató a szolgáltatások ügyvédi használt megfélemlíteni más oldalakon, hogy távolítsa el a potenciális bizonyítékokat a nyilvánosság.”

A kabát több, mint egyszerűen bizonyíték potenciális törvénysértés a társaság. Azt is kiterjedt tervezet bírósági iratok, amelyek később kell benyújtani a társaság ellen és elvek a cég.

Az egyik dokumentum információt Cantor Fitzgerald Stuart Fraser és ő részvétele a folyamatban lévő saga. A dokumentum megerősíti, hogy Mr. Fraser részt befektetőként (egy nyilatkozatot, amely Coin Tűz és sok más oldalak már nem tudja ellenőrizni, amíg ez a dokumentum), és azt mutatja, hogy néhány nem kívánt SEC figyelmet lehetne jön az utat is.

A bizottság kabát is tartalmaz átfogó bizonyítékok archiválásra áldozatok az interneten, és dokumentumtervezetet keresek idézések a jövőben kérelmező másolatot a megfelelő információk alapján a fogyasztók és az áldozatok, hogy igazolja azokat a potenciális jövőbeni bíróság használatra.

Egyéb szakaszok a vizsgálat zakó relevánsak több, a legutóbbi események a dob kereskedési platformok, illetve a vásárlási kereskedési platformok, amelyen a cég lehetővé teszi az ügyfelek vásárolni, eladni, vagy elcserélni Paycoin. A Bizottság úgy véli, hogy a közvetlen piaci manipuláció is megtörtént.

Ahogy a szerkesztői csapat és az ügyvédi már átnézte a lapokat a kabát, akkor vált világossá, hogy Mr. Garza mozog mind eltávolítani az internetről származó információk és korlátozzák mások az információk megosztását jelzi, hogy az ügynökség vált felbátorodott, hogy további külső információ.

Coin Tűz szorgalmasan dolgozik a mi szerkesztői csapat és jogi csapatot, hogy mely részei a kabát lehet osztani anélkül, hogy veszélyeztetné a nyomozás, a források a SEC, vagy potenciális harmadik felek tönkretegyék további bizonyítékot. Mi lesz közös ezeket a dokumentumokat és információkat a következő néhány hónapban egy sor, e célra elkülönített folyamatban lévő történet képesek vagyunk erre.

Bár a SEC még egy fájlba, vagy kezdődik minden olyan aktív végrehajtási intézkedések ellen Mr. Garza vagy a hozzá kapcsolódó cégek, már megkezdték gyüjtő lehetséges bizonyítékokat az említett intézkedéseket, és keresik a további információkat azoktól az állami, akik úgy érzik, hogy a sértett értékpapír csalás.

A forrás megosztotta a következő információkat csapatunk megállapítva

Azok, akik úgy érzik, hogy a potenciális áldozat értékpapír csalás azonnal kapcsolatba kell lépni a Securities and Exchange Commission annyi lényeges információk vannak. A megfelelő honlap abban van:

Http://www.sec.gov/complaint/tipscomplaint.shtml

Bár a cselekmény eléri vizsgálat pont több hónapig is eltarthat, vagy akár potenciálisan év, annál több információt a hivatal potenciális törvénysértés, annál több erőforrást is szentelt a vizsgálat és az esetleges végrehajtást.

Ezt a bejegyzést, és sorozatban az eredménye a munka Leo, Mike, és Christina a Coin Tűz csapat.

A fényképek által nyújtott Scott S.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

A legjobb kilenc: a Bitcoinerek kedvelt gyógyszerei a Silk Road használatával

Post Dogecoin

Az öt legnagyobb amerikai város, a legtöbb Bitcoin-barát kereskedővel

Post Dogecoin

Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén

Post Dogecoin

A 13 legígéretesebb titkosítási pénznem

Post Dogecoin

7 fantasztikus ASIC Bitcoin bányász

Post Dogecoin

17 Bitcoinokat fogadó kisvállalkozások

Post Dogecoin

Üzenetek a drágakövekkel

Post Dogecoin

Mi a DarkSend?

Post Dogecoin

19 Valódi helyek, ahol a Bitcoinokat töltheti

Post Dogecoin

10 Kicsi vagy távoli helyek, amelyek átfogták a Bitcoint

Post Dogecoin

Ki a Satoshi Nakamoto? Infografika

Post Dogecoin

10 legdrágább elem, amit Bitcoin-nal lehet megvásárolni