Sajtóközlemény: A Trucoin bejelentette partnerkapcsolatának megszüntetését az NCC-vel és a Presto Pénzügyi Tervekkel együtt olyan hivatalos bevezetésre, amely majdnem négyszerezi a régi partnerség amerikai államok lefedettségét | Hungarian.lamareschale.org

Ma TrucoinGlobal Holdings bejelentette, hogy megszűnik a partneri a floridai székhelyű leányvállalata Trucoin USA, amely-ben alakult a NAT és a Presto Financial. Trucoin Global, az anyavállalat a Trucoin márka és a technológiák is bejelentette, hogy hivatalos elindítása kerül sor az elkövetkező hetekben, ahonnan közel harminc támogatott államokban.

Atlanta, GA 24 július 2014 -Trucoinhas bejelentette, hogy feloldjuk a kapcsolatát a Nemzeti Csekkbeváltás és pénznem és a Presto Pénzügyi tulajdonában lévő Larry Cohen. Annak érdekében, hogy növelje a lefedett területen, mind az Egyesült Államokban és nemzetközi Trucoin fogja tölteni a következő hetekben befejező együttműködik egy másik engedéllyel pénzszolgáltató vállalkozás, amely azt eredményezi, hogy közel négyszeres lefedettség, hogy a régi partneri felajánlotta a fogyasztók számára.

Chris Brunner elnöke Trucoin Global Holdings kijelentette, „Mi fog zárni a béta időszakban a korábban támogatott nyolc államban azonban a jelenlegi ügyfelek lesz semmi probléma visszavonására bármely bitcoin lehet, hogy a számláján, és képes lesz bejelentkezni és vizsgálják felül fiók bármikor. Van külön támogatás telefonon és online segítésére olyan emberek, hogy esetleg kérdése van, vagy segítségre van szüksége a számla.”

Azzal folytatta, hogy biztosítsa a nyilvánosság számára, hogy „Bár ez a lépés jelenthet átmeneti kellemetlenségért néhány, a lépés jön, annak érdekében, hogy a hozzáférést egy sokkal szélesebb fogyasztói csoportot alkotnak. Úgy éreztük, hogy mi szükség van, hogy ezt most így tudtuk biztosítani lényegesen nagyobb fogyasztói csoport van, hogy gyors és egyszerű módja annak, hogy vásárolni bitcoin. Trucoin Global mindig hálás a korábbi partnerek számára segít minket, hogy ebben a kérdésben, de itt az ideje, hogy a tétet, és hogy ezt a terméket a sok fogyasztó, mint lehetséges. Szinte mindenki, aki használt termék miközben már a béta lesz továbbra is vásárol Bitcoin zavartalan egyszer meghirdetjük a hivatalos nyilvános elindítása.”

Miután egy sikeres két hét béta időszak, amely tartalmazta a szélroham az érdeklődés és a megjegyzéseket az ügyfelek - a „leggyorsabb módja annak, hogy vásárolni bitcoin a világon” - a cég most szándékunkban áll bővíteni ügyfeleik a hivatalos elindítása, ha a megmaradt darabokat az új üzlet befejeződött. „Örülünk, és úgy érzi, hogy a béta-kör rendkívül sikeres volt. Kaptunk néhány pozitív megjegyzéseket online emberek, akik használják a terméket az első nyolc támogatott államokban. Néhány megjegyezte, hogy valójában „fújva” hogy tudtak szerezni Bitcoin ilyen könnyen és gyorsan, ezért úgy érezzük, hogy végre, amit már meghatározott csinálni során a tervezett béta időszak. Az is világossá vált számunkra, hogy eljött az ideje bővíteni lefedettség, hogy több volt a hozzáférést meg, annak érdekében, hogy megfeleljen a túlnyomó kereslet a szolgáltatás „, kommentálta Brent James, VP Marketing és kommunikáció.

„Egy másik bejelentés lesz hamarosan, amely biztosítja, hogy egy csomó ember nagyon boldog. Azok, akik már használják a szolgáltatást a béta lesz képes folytatni a mi szolgáltatás továbbra is vásárolni bitcoin egyszer meghirdetjük a hivatalos elindítása; azonban időközben, akkor továbbra is képes bejelentkezni, és visszavonja, vagy megtekintheti a számla bármikor akarnak. Hamarosan több lesz vásárolni Bitcoin egy pár percig online a legelső alkalommal.”A cég nem adott ki hivatalos megjelenési dátuma a mai, de egy bejelentés várhatóan a következő hetekben.

Mintegy Trucoin Global

Trucoin Global vezető pénzügyi technológiai szolgáltató a digitális valuta ágazat úttörő megoldások betartását, a csalások megelőzése és az egyszerű használat.

További információért nyomja csak:

Brent A. James

VP Marketing és kommunikáció