Érme rövid webhelyének frissítése: nagy változások jönnek | Hungarian.lamareschale.org

Érme rövid webhelyének frissítése: nagy változások jönnek

Érme rövid webhelyének frissítése: nagy változások jönnek

Hello mindenki,

Tudom, a dolgok már lassan itt az utóbbi időben, de mi vagyunk a folyamat dolgozik a néhány nagyon nagy dolog. Legyen felkészülve egy csomó változás érme rövid az elkövetkező néhány hétben! Néhányan talán észrevették, hogy egy pár vagyunk, próbáljuk ki már, de ők csak a jéghegy csúcsa. Mi lesz az egy kicsit részletesebben most, de ez messze nem teljes körű lista.

Mezei és Flow átalakítása

Míg mi már dolgozunk sok új funkciót, metszetek, eszközöket és oldalakat jó ideje már, sok, hogy elveszett a legtöbb a felhasználók számára. Honlapunk, vagy a cikk oldalak nem teszik mindazt, amit tud ajánlani nagyon világos, és ez néha nehéz megtalálni, hogy pontosan mit keres.

Navigáció az oldalon, és a New oldalsáv

E probléma orvoslására, már elkezdték végrehajtani és tesztelik az új navigációs eszközök. Néhányan talán észrevették a narancssárga nyíl a bal felső sarokban a képernyőn. Ha rákattint, hogy vagy ezt a linket, megnyílik egy külön ablakban megnyíló oldalsáv többféleképpen lehet navigálni a honlapunkon, beleértve a következőket:

  A naptár Navigációs cikk Dátum

Ez egy kérés, hogy mi volt a néhány felhasználó egy kicsit vissza, és úgy tűnik, hogy valamivel népszerűbb eddig. Ha azt szeretnénk, hogy böngésszen a friss bejegyzéseket, ez egy egyszerű módja annak, hogy csináld.

A Search Bar, hogy keressen olyan Term érme Brief

Igen igaz. Nem olyan keresési sáv előtt most. Azt reméltük, hogy a navigációs elég könnyű, hogy nem lenne szükség, de a helyszín továbbra is növekszik, nyilvánvalóvá vált, hogy nem megbízható. Ha azt szeretnénk, hogy vizsgálja meg a konkrét távon Coin rövid, a keresősáv hol kell menni.

A „teljes” sitemap Érme Brief

Azt mondják, hogy „teljes”, mivel nem közvetlenül felsorolni minden kedves Coin oldalak, mivel az amúgy az oldalt, de ez nem egy linket ehhez a listához. Továbbá, oldalak, amelyek még nem állnak készen a nyilvánosság számára, vagy előírhatja, hogy a felhasználó aláírandó használni őket, nem tartoznak ide. Azonban azon túl, hogy meg kell találni minden oldalon, a kategória és a cikk elérhető a Coin röviden.

Tartalomjegyzék Coin rövid cikk

Ez az oldalsáv is tartalmaz Tartalomjegyzék körnél cikk éppen megjelenített.

Ez az új oldalsáv még nem tökéletes, és mi még mindig dolgozik néhány más funkciók, hozzá kell adni azt is tesztelik különböző színes programok, betűméret, stílusok, és így tovább. Kérjük, bátran írj nekünk a hozzászólás alján, vagy írjon nekünk az [email protected], ha van egy javaslatom.

Honlap átalakítása és a Beyond

Van tervezi, hogy a teljes felújítás a szerkezet Coin rövid, de oly módon, hogy amennyiben úgy érzi, ismerős felhasználók, akik úgy döntenek, hogy igénybe a jelenleg rendelkezésre álló eszközöket és információkat, miközben egyszerűbbé milyen módon új és visszatérő felhasználók számára egyaránt elérheti a tartalmat. Ebben a pillanatban nem tudunk túl sok részletet erről, de ez lesz egy nagy javulás, amikor az elkészült!

Coin Portfolio (BETA) és további személyre szabott eszközök

Erre utalt már egyszer, de a Coin PortfolioBeta folyamatban van. Meg lehet érni a külön ablakban megnyíló oldalsávon vagy a legördülő menüből véve a jobb felső sarokban a képernyőn.

Hogy a Coin Works Portfolio

A Coin Portfolio lehetővé teszi, hogy manuálisan hozzá a nyilvános kulcsot és a teljes összeget a különböző tárcák, valamint a portfolió fogja követni az egyén, és a teljes érték szempontjából BTC és USD. Abban a pillanatban, ez a folyamat továbbra is szükség van, hogy manuálisan frissíteni bármilyen változást pénzérmék mennyiségét, hogy van bármilyen pénztárca. Azonban a közeljövőben, akkor lehet alakítani, hogy automatikus frissítés pénztárcák, hogy azt szeretné, hogy nyomon követni.

Sajnos ez nem mindig lehetséges pénzérmék, amelyek egy online pénztárca, vagy csere miatt elterjedt használata a hűtőházak és konszolidációs források szerint ezeket a szolgáltatásokat. Miután az automatikus frissítés elérhető, a felhasználók meg kell adni a lehetőséget, hogy válasszon az automatikus vagy kézi minden pénztárca lépett, így lehetővé téve a maximális használhatóság.

Mi jön most?

A Coin Portfolio még ez korai szakaszában. Ezen a ponton a jelenlegi nem lehet nagyon hasznos minden felhasználó számára, különösen, ha csak néhány cryptocurrencies (vagy csak egy).

Azonban ez csak az első lépés egy sokkal nagyobb csomagot eszközök, amelyek testre szabható, melyekkel a felhasználók úgy dönt, hogy használja szolgáltatásainkat. Azt akarjuk, hogy a felhasználók egy módja annak, hogy valóban ásni le a pénzügyeiket, és azonnal tájékoztatni kell a változás, ami történik. Van sok ötletet, hogyan kell ezt, és már dolgoznak közülük néhányat, de ahogy már korábban is mondtam, érme Brief jött létre, hogy a közösség irányítja és jól megélnek a crowdsourcing. Ha vannak olyan eszközök, amelyek szeretne látni, visszajelzést szeretne adni nekünk, vagy általános javaslata van, kérjük, ne habozzon, ossza meg velünk!

Coin képviselői és a közösségi alapú tartalom

A Coin képviselője program sikeres volt eddig, és azt eredményezte, néhány rendkívül motivált tagjai a különböző digitial valuta közösségek elõlépek képviseljék a közösség és a pénznemet. Mi továbbra is előrelépni, hogy a program, és további egyszerűsítése a belépési folyamat az egyének, hogy szívesen csatlakozna.

Azonban a Coin Képviselő program csak egy része elkötelezettségünket a hozzáférést a magas színvonalú tájékoztatás a közösség, a közösség számára. Nézd meg az új bejelentést a közeljövőben egy rendszert, amely kevesebb lesz a mi felügyeletünk alatt, és hogy ez szórakoztató, magával ragadó, és talán még nyereséges, az egyének, hogy szeretnének segíteni másokon.

Munkalehetőségek

Van egy „Jobs” link a mi Lábjegyzet már, de abban a pillanatban van néhány konkrét rövid távú, és potenciálisan hosszú távon szüksége van. Ha ez vonatkozik Önre, és érdekli a munka velünk, kérjük, forduljon Coin Briefvia bármilyen módszerrel szerepel.

Site fejlesztés / Design

Clay nem egy nagy munka a mi fejlődés, de szívesen, hogy adjanak neki egy kis segítség. Az átalakítás zajlik éppen igényel sok munkát, és ha van tapasztalata a HTML, PHP, CSS, UI / UX, grafikai tervezés, vagy más kapcsolódó készségek, és szeretne segíteni, kérjük ossza meg velünk.

Írók / Szerzők

Coin Brief van egy csapat írók termelnek nagy tartalom, és nagyon képzett, amit csinálnak. Mi azonban mindig keresi az új, minőségi szerzők velünk dolgozni. Ha van tapasztalata ezen a téren, és szeretne velünk dolgozni, kérjük, küldjön egy példát a korábbi munkáját, valamint minden egyedi képességek, az oktatás, vagy a tudás Ön rendelkezik, valamint egy becslést, hogy milyen gyakran írhat. Ha nincs példa a korábbi munka, kérjük, írjon egy 600 + szót minta cikket ellenőrzésre.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

Monero Áttekintés

Post Dogecoin

15 Olyan helyek, ahol Bitcoin-ot vásárolhat

Post Dogecoin

A videojáték-fejlesztő Blockchain technológiával növeli a $ 1mm-t

Post Dogecoin

A BitcoinExpo 2014 sajtóközleménye

Post Dogecoin

13 Vállalkozások, amelyek reményeink szerint elfogadják a Bitcoint (nagyon tetszik?)

Post Dogecoin

14 félelmetes Bitcoin induló

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin és Cryptocurrency weboldalak világszerte

Post Dogecoin

22 Furcsa tárgyakat lehet vásárolni Bitcoins

Post Dogecoin

Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén

Post Dogecoin

A Liberté Bányászat valami másra próbálkozik

Post Dogecoin

A 15 legjobb Bitcoin karikatúra gyűjteménye

Post Dogecoin

Egy év Bitcoin képek: Top 10 kép Bitcoin subReddit