Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén | Hungarian.lamareschale.org

Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén

Ma volt lassú, de itt van mit várhatok a hétvégén

Hello mindenki,

Azt akartam, hogy biztosan van legalább egy bejegyzést ma, akkor is, ha úgy tűnt, hogy egyébként néma ma. A szokásos csapat írók voltak kötözve dolgozik különböző projektek, más csapat tagjai voltak keményen dolgozik Törtetés és én végül foglalkozik sokkal több a „business” oldalán a helyszínen, mint szerettem volna. Azonban nem kell egy kifizetési erre a végén! Itt van mit nézni a hétvégén:

Ésszerűsítése digitális valuta „Coin képviselő” belépési folyamat

A Coin képviselő projecthas meglehetősen sikeres volt eddig, és mi készül, hogy azt a következő szintre. Gyakran tweet körülbelül ITTO a követői, vagy postai úton a különböző digitális valuta subreddits, és dolgozott a kísérleti szakaszban. Ez a módszer azt eredményezte, hogy néhány látványos képviselői, és érdekes karakter. Egyesek a jól ismert digitális valuta, és mások ismeretlen rések (lásd Tacocoin)!

A hétvégén fogunk kiadni egy nyilvánvaló eljárás tagjai a digitális valuta közösségek válni Coin képviselői, és több láthatóságot minden felhasználó a projekt maga. Ez többek között, hogy mit jelent, hogy a „Coin képviselő”, és ezért egyre közösségek kinyújtotta legalább egy tagot, hogy képviselje a coincommunity. Azonban addig, nyugodtan nézd meg néhány, a közelmúltban cikket a Potcoin, Myriadcoin, litecoin, Darkcoin, Vertcoin NXT és Monerocommunities!

Coin rövid Heti Emlékeztető, érintése minden a Bitcoin és digitális valuta Hírek az előző héten

Kristi, akik sokan interakcióba keresztül a Twitter fiókot, már tweetelni rövid bedugni Coin rövid cikkek az elmúlt hetekben. Azt hiszem, ez egy fantasztikus ötlet, és szeretnék, hogy egy lépéssel tovább. Kezdjük közzé heti bedugni a cikket, ami nem csak bedugni események írtunk, de magában annyi további releváns történetet kapcsolódó Bitcoinor más digitális valuta esetében.

Várjuk, hogy a közzétett valamikor holnap, vagy vasárnap legkésőbb. A jövőben, akkor próbálja meg egy adott nap a hét, amelyre fel ezeket áttekintések.

Coin Brief legújabb, Podcast, és rövidnadrág, honnan Evan és Sean

Evanand Sean

Két rendszeres szerzők már kiadói podcast jó ideje most. Kaptak jó visszajelzéseket, és a YouTube channelis kezdik felvenni a gőz (különösen az interjú után Erik Voorhees). A legújabb munkát kell rendelkezésre holnap. Továbbá, a következő hetekben, mi lesz mentesít egy sor további interjúkat készítettek, amelyek most már hivatalosan ütemezett és rögzíteni kell hamarosan.

A digitális valuta Portfolio, hozta neked Clay

Míg a legtöbb akkor valószínűleg fogalma sincs, ki Clay (és úgy tűnik, hogy tetszik így), megyek ki vele. Ő az én társalapítója, és a fejlesztés oldala Coin röviden. Ő már dolgozik számos érdekes eszközök jó ideje már, és az egyik leghasznosabb a végéhez közeledik. Anélkül, hogy túlságosan a részletekbe, a Coin Portfolio teszi sokkal könnyebb tartani füleket az összes különféle digitális valuta, és ezek együttes értéke, anélkül, hogy bíznak bennünk, vagy bármely más, harmadik féltől származó, az Ön személyes adatait, vagy az érméket magukat.

Digitális valuta Versenyek és Giveaways!

Mi már évek óta tervezi, hogy ellenséges több versenyek jó ideje, mint a mi eredeti szlogenje contestwent nagyon jól. Bár nem hivatalosan is kezdődik egy verseny vagy giveaway a hétvégén, akkor olyan bejelentést arról, hogy mi a következő versenyen, vagy giveaway lesz, és hogyan, hogy csatlakozzon!

Bitcoin és digitális valuta News

Persze, ez még mindig a központi célja, mellette a másik esemény, a közlemények és frissítések be ide, elvárják, hogy rengeteg a normál jelentések, elemzések, értékelések és vélemények felbukkanó. Ismét elnézést kérünk a hiánya ott ma. A tökéletes vihar busywork, valós életben, és egyéb zavaró vezet ez a meghatározott napon.

Mivel a szerkesztő, és az egyik társ-alapítója, teljes felelősséget ezért. Meg kellett volna észre egy korábbi pontján a nap, amikor még volt ideje, hogy tegyünk valamit, és megtalálta a módját, hogy ki legalább egy pár cikket. Vagyok benne, hogy nagyobb figyelmet kell szentelnünk a jövőben, és dolgozzanak ki egy olyan rendszert, hogy kezelni ezt a fajta helyzet, a felmerült újra.

Mindegy, remélem, minden van egy csodálatos hétvégét! Ne felejtsük el, hogy be hozzánk.

Nagyon Üdvözlettel

Dustin O'Bryant

Társalapítója és szerkesztője Coin Brief

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

11 Történelmi Bitcoin pillanatok: a kriptokalencia történetének képi visszaszámlálása

Post Dogecoin

Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin

Post Dogecoin

8 Azok az orvosok, akik jobban érzik magukat a Bitcoins cserébe

Post Dogecoin

A legjobb és legnépszerűbb Satoshi négyzetek közül 9

Post Dogecoin

A Syndicoin lehetővé teszi, hogy pénzügyi anyagokat töltsön online

Post Dogecoin

Monero Áttekintés

Post Dogecoin

13 legaktívabb Bitcoin találkozó csoport

Post Dogecoin

Vélemények a 6 bitcoin-barát politikai jelöltek cryptocurrency-járól

Post Dogecoin

5 Amit megtanultam az Amazon-ból, tagadtam meg a 21K-ot Affiliate jutalékokban

Post Dogecoin

20 Furcsa dolgokat vásárolhatsz a Silk Road-on

Post Dogecoin

Sajtóközlemény: A Trucoin bejelentette partnerkapcsolatának megszüntetését az NCC-vel és a Presto Pénzügyi Tervekkel együtt olyan hivatalos bevezetésre, amely majdnem négyszerezi a régi partnerség amerikai államok lefedettségét

Post Dogecoin

Mi a helyzet a Dogecoin-val? Infografika