A Dogecoin Alapjai | Hungarian.lamareschale.org

A Dogecoin Alapjai

A Dogecoin Alapjai

Dogecoinhas a legmagasabb piaci sapka minden vicc az emberiség történetében, de miért? Mi tartja Doge megy, és mi teszi méltó beruházás?

Dogecoin van a második a sorban

Nem tagadom, hogy Bitcoinis az első a sorban a vállalatok és szervezetek a dip a lábujjak a cryptocurrency medence, de van három fontos attribútumai Dogecoin, amelyek biztosítják a széleskörű elterjedése, és ez a legvonzóbb cryptocurrency bármelyik fél szeretne elérni az új emberek:

Doge volt egy hosszú, tartósan értéktelenség

Dogecoin volt, nagy összhang, a legtöbb mind az aktív addressesand napi egyedi ügyletek, anélkül, hogy a számviteli hatalmas mennyiségű off-block-lánc tippeket. Ez a funkció az értékét. Most, Dogecoin az internet vicces pénz, így az emberek ragaszkodnak az övék körülbelül olyan szorosan, ahogy ők ragaszkodnak a „Tetszik” vagy retweets.

Dogecoin egy teljes hiánya a politikai ideológia vagy Subtext

Bitcoin, hogy egy decentralizált, deflációs és álnéven valuta, természetesen vonzott nagyrészt libertariánus felhasználó basefrom a kezdet. Dogecoin, annak ellenére, hogy minden ízében olyan decentralizált és álnéven, elér egy sokkal változatosabb és nyilvánvalóan az átlagos közönség. Itt Dogecoin előnyök attól mindkettő egy következő aktus (Bitcoin miután már elnyerte a laissez-faire tömeg odaadás), és mentes a kifejezett politikai vagy gazdasági célra. Dogecoin szolgál a legtöbb azonos gazdasági funkciók más cryptocurrency, de ezek a funkciók nem annak az oka. Ez nem minden egy csoport- ez mindenki számára. A gyerekek, a szülők, akkor.


A kutya. Igen, a kutya

A Shiba Inu, az arc Dogecoin, két dolgot tesz egy nagyon személyes szinten:

  1. Arra ösztönzi az embereket, hogy elfogadja a Dózse ők adott hatástalanítás őket a szkepticizmus amennyit egyébként is a furcsa, kéretlen, digitális pénz. Senki sem meri vádolni dózse, hogy egy aljas átverés (mint sok ember volt, és nevetségesen, továbbra is ezt a Bitcoin), mert visel a könnyelműség a tarsolyában. Ez nagyban növeli annak valószínűségét, hogy valaki, aki épp most adtak egy papírt pénztárca vagy végű internetes valóban elfogadja a Dózse.
  2. Lehetővé teszi, hogy az emberek mosolyognak, függetlenül az érme pénzbeli értékét. Ez úgy hangzik, mint egy triviális pont, de Dogecoin veleszületett humor és képességét, hogy a felhasználók szívesen idéz odaadással és szeretettel. Ez biztosítja, hogy nem számít Dogecoin ára, az emberek még mindig akarja, még ha csak egy újdonság. Dogecoin hülye, és az emberek reallylike hülye.

Az emberi tényező - Dogecoin Support

Dogecoin Has A Proaktív közösségi

Bárki, aki valaha megkérdezte: „Mi teszi Dogecoin különleges?” Majdnem biztos volt több, mint néhány Dogecoin fanatikusok nyersen válaszolt: „A közösség.” Ők nem rossz. Következtében a fent felsorolt ​​tételek, Dogecoin elősegítette a nagyobb, szenvedélyes, és több odaadó közösség, mint bármely más altcoin. Úgy tűnhet, mint egy jelentéktelen eredmény, de Dogecoin közösség egyik cselekvés. Ez mindig figyelembe drámai lépéseket tesznek a Dogecoin és állandóan kitolja a kereskedők és a szolgáltatók, hogy elfogadja a valuta fizetési módként. A közösség, nem elégedett a számos módon tölteni a Dózse szervezett erőfeszítéseit, hogy támogassák és saját szolgáltatási gazdaságban. A közösség egy önálló vezetés faltörő, keres akadályokat lebontani.

Dózse Mind Share hatalmas

Dogecoin kapja a oroszlánrészét altcoin kapcsolatos sajtó a mainstream média, részben azért, mert a közösség gyakran nem hírértékű dolog, részben azért, mert a saját létét a történet maga. Dogecoin féle abszurd és ellenálló képességét a figyelmet kap.

Doge volt az arca a Tipping egy darabig

Ez technikailag egy előnye Dogecoin agyában részesedése, de ez egy különösen fontos. Dogecoin a cryptocurrency leginkább elválaszthatatlanul kapcsolódik az ötletet dobott pénzt az emberek az interneten keresztül, nagyrészt köszönhető, hogy a közösség, amely bevonja a felborulás nagy lelkesedéssel és a rendszeresség. A Chicago Sun-Times, miután lett az első nagy amerikai újság, hogy elfogadja Bitcoin, a szántás még tovább a kripto területen. A Sun-Times Media Group tervei között szerepel nemcsak elfogadása Dogecoin mint fizetési módot, de a végrehajtási Dogecoin tippingfor annak írók. Hasonlóképpen, rándulás Interactive már dolgozik monthsto mélyen integrálja Dogecoin lerakása bele streaming szolgáltatást. Nincs megállás e csoportoknak ugyanezt más cryptocurrency, de a kiválasztás mutatja Dogecoin első-in-line állapota szervezetek a végrehajtására borravaló a saját termékek / szolgáltatások.

Az anyák és csavarok a Dogecoin a Cryptocurrency

Dogecoin van Minor, gyakorlati előnyei

Doge kivételesen rövid blokkidőiről és elhanyagolható tranzakciós díjak. Gyors és olcsó tranzakciók csak, mi pénzt igényel, és azok előnyeit, hogy a felhasználók nem szorulnak magyarázatra. De ott van még a pontosság a Dogecoin hatalmas kínálat. Dogecoin ellátási olyan, hogy reális szintű siker továbbra is látni fogják a tranzakciók zömét segítségével egész számok, szemben a rémálom tizedes és nullák jellemző átlagos Bitcoin tranzakciót. Ezek kis hasznot, de minden további megkönnyítése Dózse felhasználásra pénznem megfelelő.

Dogecoin az inflációs

Deflációs cryptocurrencies vannak kialakítva, hogy egyszer ők bányásznak ki, ne legyen életképes valuta. A gyakorlatban ezek nem valuták egyáltalán, de spekulatív befektetések. Léteznek, hogy a felhalmozott és hagyjuk nőni az értéke. Dogecoin, amint eléri a puha sapka, tapasztalni fogja a monetáris infláció ötmilliárd Doge évente. Ügyelve arra, hogy ha egy valuta potenciális értéke elérte, egy személy tulajdonában nem feltétlenül növeli az értéket ad az emberek egy ok arra, hogy valóban költeni, ahelyett, hogy csak halmoznak el, amíg a Nap kiég. Ez kritikus működő valuta.

Doge egy dicsőséges Cycle

A dolog az összes ezeket a tételeket, hogy azok egymást táplálják. Szinte minden tulajdonság szerepel itt a következménye egy másik, és egy katalizátor más is. A humor hajtja a közösség, és a közösség hajtja elfogadását. Az alacsony kezdeti érték hajtások felboruljon, és lerakása növekszik a közösség. Ez egy sokrétű ciklus bebizonyította, hogy önfenntartó és megingathatatlan az arca inkább árának drámai korrekciókat és a belső dráma. Dogecoin volt, teljesen véletlenül, amelynek célja, hogy fennmaradjon.

Kapcsolódó hírek


Post Dogecoin

A Bitcoin Infographic teljes és végleges története

Post Dogecoin

Vélemények a 6 bitcoin-barát politikai jelöltek cryptocurrency-járól

Post Dogecoin

Interjú: hallani kell a Bitcoin Megafonon

Post Dogecoin

Érme rövid webhelyének frissítése: nagy változások jönnek

Post Dogecoin

Hogyan hasonlítható össze a Bitcoin más kriptográfiai értékekkel?

Post Dogecoin

Az Nxt Multigateway szolgáltatás felszabadítása: kereskedelem a BTC és az LTC-n belül Nxt!

Post Dogecoin

Crushing BTC China Infographic

Post Dogecoin

Bitcoin dollárral szemben az arany ellen - Itt van, miért nyeri a Bitcoin

Post Dogecoin

Egy év Bitcoin képek: Top 10 kép Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

Bitcoin megtakarítás, ingyenes ebéd és utcai művészet

Post Dogecoin

19 Valódi helyek, ahol a Bitcoinokat töltheti

Post Dogecoin

A Coin Brewernek több Coin képviselője van!