A Washington Post Wonkblog Bitcoin támadás tele van hibákkal | Hungarian.lamareschale.org

A Washington Post Wonkblog Bitcoin támadás tele van hibákkal

A Washington Post Wonkblog Bitcoin támadás tele van hibákkal

Matt O'Brien, a Washington Post Wonkblog írt találatot darabot Bitcoin, mintha ez a legrosszabb dolog a világon. Ő valószínűleg tetszik, ha elolvassa esszéjében itt:

Http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2015/01/14/bitcoin-is-revealed-a-ponzi-scheme-for-redistributing-wealth-from-one-libertarian-to-another/

Kezdi azt állítva, hamisan, hogy a Bitcoin a legrosszabbul teljesítő valuta a világon. Ezután linkeket egy cikket, amely azt jelzi, hogy a Bitcoin több mint felét elveszítette az értékét 2014-ben, belépő évben körülbelül $ 775 és befejezve körülbelül $ 325. Ez a cikk nem tesz azzal, hogy a Bitcoin volt a legrosszabb a világon, csak megemlíteni a Bitcoin valuein képest az olaj és az orosz rubel. Azt is kapcsolódik a hit darab Slate, amely azt állítja, hogy csak az orosz rubel nem esett, az utóbbi időben, mint a Bitcoin tette 2014-ben.

Természetesen O'Brien nem érdekli a veszteség értéke a dollár, mivel a Federal Reserve jött létre, mintegy száz évvel ezelőtt. Ránézve az arany ára abban az időben, 21 $ unciánként Troy, és az ára ma $ 1,261 kiderül, hogy a dollár elvesztette 98% -ával.

Nagyon sok a központi bankok voltak felelősek hiperinfláció időszakok, amikor a valuta elvesztette lényegében minden értéküket. Az egyik legrosszabb a világon volt a zimbabwei dollár amely elvesztette 98% -ával minden nap, átlagosan a hónapban 2008. November Nagy munka, a központi bankok.

Ha érdekli az aktuális tényeket gyengén teljesítő valuták, lehet, hogy ellenőrizze wikipedia. Nyilvánvaló, hogy O'Brien nem zavarta.

Ha azt mondjuk, hogy a Bitcoin ára tette rosszul 2014is természetesen igaz, de ez nem nagyon jól 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben, és 2013 volt több jó év, mint a rossz. A jelenlegi értéke jóval magasabb, mint az értéke 2010-ben, így ha a vásárolt Bitcoin akkor és úgy tartotta, akkor lenne sokkal jobban, mint ha már megvette a jelentősebb tőzsdei index alapok ugyanakkor tartotta őket.

Akkor O'Brien azt állítja, hogy a Bitcoin nem egy valuta. Ő teljesen rossz. Nem csak ez a pénznemet, a jelenlegi arány keringő mint csereeszköz, a Bitcoin egy jó arány.

Milyen a jó pénz? Hogyan működik a Bitcoin Fit?

Egy jó arány hat főbb jellemzői, elemzők szerint Arisztotelésztől Doug Casey.

1. Osztható. Bitcoin, és az összes digitális valuta, korlátlanul oszthatók, hogy bármely eszköz képviselt digitális formában lehet megbontani állítások egy része ellen, amely eszköz a végtelenségig. Arany és ezüst volt régóta használják a jó pénzt, mert könnyen lehet osztani nagyon apró egység súlyát. A festmény Picasso azonban elveszíti nagy érték, ha azt feldarabolták apró bit, így nem lenne osztható.

2. Jó pénz kényelmes. Például vaskerekeket régen használt az ókori Kínában. Mérleg tucat, több száz fontot, ezek az egységek a vas nem volt kényelmes mozogni. Tevék már a deviza sok nomád kultúrák Afrikában, de nagyon kellemetlen ne kísérelje meg tárolja azokat a cipősdoboz a tetőtérben - vagy romló gyorsan értékben vagy követeléseket az élelmiszer és a víz, hogy lesz... Rendetlen. Bitcoin rendkívül convenientso amíg ez lehet csatlakozni a világméretű kommunikációs hálózatok. Tekintettel arra, hogy a világméretű kommunikációs háló, vagy interneten, úgy tervezték, hogy elég szilárd ahhoz, hogy a kommunikáció egy nukleáris háború, az esélyek nagyon jó, hogy a Bitcoin jól fogja szolgálni.

3. Jó pénz áll. Land és műalkotások teszik szegény eszközök használatát, mint a pénz, mert nem cserélhető fel. Egy hold földet nem egyenlő egy hold földön egy másik helyre, mert a helyszínen, hogy egy hatalmas különbség az érték. Különböző egyének különböző érték műalkotások különböző értékeket. Még az arany és ezüst a globális piacokon, és megváltoztathatja az értéküket keretében egy adott nemzeti valuta egység sok száz dollárt egy évtizede. Ezért hasznos, hogy a Bitcoin, hogy mindig rendelkezésre álljon. Míg Bitcoin ár érték már nagyon illékony Mivel a kezdetektől, hogy egy probléma, hogy megoldja magának idővel. Minél elterjedtebb Bitcoin elfogadó nő, annál valószínűbb, hogy stabilizálja.

4. Jó pénz tartós. Arany és ezüst nagyon tartósak. Bitcoin is nagyon tartós, ha valaki használ az adatok biztonsági technikák, off-site mentést, és a robusztus információs technológia nem. Szerencsére, a globális kommunikációs hálózatok úgy tervezték, hogy túlélje a nukleáris háború, ezért jó okunk van azt hinni, hogy lehet tartós. Salt példája lenne a hagyományos pénz formájában, hogy nem tartós, mert nem jól után vizesek.

5. Jó pénz értékes más kontextusban. Arany és ezüst különösen alkalmasak az elektromos és fémes tulajdonságok, beleértve a képlékenység, alakíthatósága, és díszítő tulajdonságait. Bitcoin lehet használni szinte bármilyen összefüggésben elképzelhető. Emellett a Bitcoin blockchain, amely szükséges a valuta működéséhez, de nem ugyanaz, mint a valuta, hihetetlen értéket. A számítási teljesítmény a Bitcoin hálózat és a tranzakciós felvétel / feldolgozása a blockchain, hogy hasznos a mindent könyvelést megszüntetésére hamisítás még küldését titkosított üzeneteket.

6. Jó pénz elfogadható sok helyen és sok eladó. Az egyik legfontosabb jellemzője az a pénz, mint csereeszköz, hogy vajon elfogadható. Ha senki nem fogadja el a pénzt, akkor nem nagyon hasznos. Ha az eszköz akkor érték nem elfogadott cserébe mást, akkor nem nagyon értékes a piaci környezetben. Szerencsére, digitális valuták lehet cserélni egymással, és amelyeket sok eladó gépet. Bitcoin jelenleg elfogadott, több országban, mint bármely más valuta a világon, köztük az országokban, amelyek nem ismerik el, mégis, az ENSZ-nek.

További állítások Bitcoin származó Wonkblog a O'Brien

Esszéjében, O'Brien azt állítja, hogy a Bitcoin egy „Ponzi rendszer javak újraelosztása egy libertárius a másikba.” Persze, hogy nem határozza meg a Ponzi rendszer. Itt egy rövid meghatározás, ismét wikipedia. „A Ponzi rendszer csalárd beruházási művelet, ahol az üzemeltető, az egyén vagy a szervezet fizet visszatér a befektetők az új tőke fordítani az üzemeltetők új befektetők, nem pedig a profitot, az üzemeltető által.” Ahhoz, hogy jobban megértsük a hogy egy Ponzi rendszer valóban működik, megnézzük ezt infographic a The Economic Times, elérhető Visual.ly.

Tény, hogy a Bitcoin nem semmiféle beruházási program. Sokkal inkább decentralizált valuta rendszer, amely megköveteli proof-of-munka annak érdekében, hogy a menta új bitcoin. Ahelyett, kifizető Bitcoin bányászok „új tőke” az „új befektetők” Bitcoin olyan algoritmus, amely létrehozza az új bitcoin azok megoldására képes hash függvények. Megjegyezném, Matt O'Brien sohasem láttuk a hash függvény, vagy bármilyen bonyolult matematikai algoritmus, így lehet, hogy egy kicsit zavaros, hogy hogyan működik a Bitcoin.

O'Brien aggódik vigasz annak, aki megvette Bitcoin „közelébe Bitcoin $ 1,100 tetején.” Nos, természetesen, a december 4, 2013 magas volt $ 1,147.25, több mint 4% -kal magasabb, mint O'Brien állítja. Még az egyszerű tényeket nem kap egyenes... De ez a lényeg. Bitcoin nem lehet Ponzi Scheme, piramisjáték, stb, mivel nincs ember a tetején, hogy a csalást, akik alakítjuk más valuták Bitcoin. A legközelebbi dolog lenne Satoshi Nakamoto, a Teremtő Bitcoin. Figyelembe véve azonban, hogy a bitcoin bányászott Satoshi korán Bitcoin életében vannak pénztárcák, hogy maradt szunnyadó ez egész idő alatt, hogy nem úgy tűnik, hogy profitál egyáltalán. Nem megtérít minden az ő érméket egy Fiat valuta, és nem is ő használta őket, hogy bármilyen vásárlásra. Ők még nem érintette egyáltalán.

Ellentétben Bitcoin, a központi bankok Fail

Akkor O'Brien teszi igazán vidám nyilatkozatot. „Kár Bitcoin nincs központi bank, hogy segítsen stabilizálni az értékét.” Tényleg? Mondd, hogy az emberek, akik sufferedthe 1946 hiperinfláció Magyarországon, a 2008-as hiperinfláció, Zimbabwe 1994 hiperinfláció Jugoszlávia az 1994 hiperinfláció Republika Srpska (részben Bosznia-Hercegovina), az 1923-as hiperinfláció Németországban 1944 hiperinfláció Görögország vagy a hasonló élet-zúzás hiperinfláció epizódok Angola, Argentína, Örményország, Ausztria, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Bolívia, Bosznia, Brazília, Bulgária, Chile, Kína, Észtország, Franciaország, Grúzia, Kazahsztán, Kirgizisztán, Észak-Korea, Nicaragua, Peru, Fülöp-szigetek, Lengyelország, a Szovjetunió, Tajvan, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Ukrajna, Üzbegisztán, illetve Zaire.

O'Brien, nem kétséges, szereti a központi bankok, mert finanszírozni nagy kormány. És feltehetően ő szereti a nagy állami finanszírozás miatt sok háborúk csak a pénzt, hogy a kormányok, hogy a trükkök a központi banki tevékenység. Tehát, amit igazán mondani, hogy ez nagyon rossz Bitcoin nem használják, hogy finanszírozza a hadiipari komplexum, hogy Eisenhower figyelmeztetett fejtette indokolatlan befolyás, és ez nagyon rossz, hogy többen nem mennek tengerentúli vágásra az emberek más országokban. Tényleg, ez olyan szörnyű, hogy a Bitcoin csak használják az emberek, akik hozzájárul ahhoz, hogy elfogadja azt.

Persze, az érték egy Bitcoin jelentősen csökkenhet. Sőt, azt meglehetősen valószínű, hogy a Bitcoin továbbra tapasztalat emelkedik az ár, majd csökken, amíg el nem éri a kritikus tömeget. Azonban ez nem igazán sikerül, kivéve, ha az internet maga nem.

Bitcoin alapvető értékei

Bitcoin szerint O'Brien „nem eredendő érték”, ami minden bizonnyal egy érdekes állítás. Talán azt hiszi, hogy az USA-dollár még mindig kötődik az aranyat, vagy valamilyen benne rejlő értéket. Nem, természetesen. Az USA dollár, az EU euro, a Nagy-Britannia font, ezek az összes darab papír vagy digitális bejegyzéseket egy számítógépes rendszerben - ezek nem kötődnek semmit benne rejlő értéket. Nixon tette el az utolsó maradványait az aranystandard egészen vissza 1971-ben.

De Bitcoin nem képvisel benne rejlő értéket. Minden bitcoin adunk a blockchain jelentése bizonyítéka munka, igazolás a hash függvény alkalmazzák a nyilvánosság főkönyvi tranzakciók a Bitcoin valuta. Gigabájtnyi adatot is részt vesznek a blockchain. A feldolgozási teljesítménye a Bitcoin hálózat erősebb, mint minden szuperszámítógép a világon együttvéve. Sőt, köszönhetően a haladás SHA-256 ASIC, amikor a megoldása blokkok a Bitcoin hálózatának, és feldolgozzuk a tranzakciók, akkor elég valószínű, hogy még ha minden számítógép a világon voltak egymáshoz, és elkezdte a bányászat bitcoin, akkor sem egyenlő a hatalom a jelenlegi hálózat.

Bitcoin túlértékelték időtartamra. Már követően folyamatos növekedés mértéke, majd a robbanás felfelé 2013 elején táplálta spekuláció, manipuláció, és egy hatalmas tőkebeáramlás. Azonban Bitcoin most visszatér a normál értékelés, ami a kevésbé illékony, és egy lassú folyamatosan emelkedik.

Bitcoin csak a vásárlás Drugs

O'Brien azt állítja, hamisan, és a legtöbb rágalmazó módon lehetséges, hogy „szinte senki sem használja vásárolni semmi más, mint a gyógyszerek.” Míg Bitcoin átvehető néhány általános gyógyszertári oldalakat Világosan által használt legalább százezer, és valószínűleg emberek milliói, hogy mindenféle beszerzések, kávé a tankönyvek bérek. O'Brien egyáltalán nincs bizonyíték arra, hogy „senki sem használja vásárolni semmi más, mint a kábítószer,” így nem zavarja, hogy adjon meg minden. Sajnos, nem tudjuk bizonyítani, hogy mi, pontosan, ember használja a bitcoin vásárolni.

Része, amit leír, mint a Bitcoin valuta helyes. „Bitcoin, emlékszem, egy digitális»valuta«, amely lehetővé teszi küldjön pénzt online, anélkül, hogy a bank erősítse meg azt. Azért, mert ez helyettesíti a decentralizált hálózat közvetítők egy közvetítő.”Nem kétséges, hogy O'Brien azt hiszi, hogy csak egy nagy bank jobb lenne, mint ezer, vagy több százezer, a kicsik. Ami furcsa, mert a saját 2011-es éves jelentés, a Dallas Federal Reserve panaszkodott, hogy 2010-ig több ezer amerikai bankok kiment az üzletből, és több mint a fele az összes pénzügyi eszköz az ország irányították mindössze öt óriás banki konglomerátumok - amelyet segítette ki 2008-09, mert ők „too big to fail”. A decentralizáció tűnik áldás összehasonlítva.

De aztán O'Brien kudarcba fullad, újra. Azt állítja, „És ahelyett, hogy fizet nekik díjakat, megéri őket új bitcoin.” De ez nem így van. Nem, a Bitcoin protokoll nem ütött megy fizetés nélkül Bitcoin bányászok új bitcoin mert nagyon kevés volt a tranzakció, amelyre díjat szedhetnek. De ma már több mint 80.000 tranzakciók naponta sok esetben legfeljebb 105.000 nemrégiben egy nap. Minden tranzakció egy kis díjat társítva. Idővel, a számos új bitcoin létrehozott minden blokkot adunk a lánchoz csökkenni fog, és végül megáll. Eddig idővel száma Bitcoin tranzakciók tovább nőtt, és növekszik még mindig. Hamarosan látni fogjuk a cross-over, és több pénzt fognak nyújtani a Bitcoin bányászok és mások származó tranzakciós díjak, mint ami az új Bitcoin. De az ilyen árnyalatok nincsenek összhangban O'Brien vágy, hogy rúgni Bitcoin míg le 2013-as magas, és folyamatosan rugdossa, hogy a dolgok mondja igazak, vagy sem.

Visszafordíthatatlan Bitcoin tranzakciók rossz?

A tömb a buta dolog, hajlandó mondani tűnik, szinte végtelen, de mi jön a vége felé. Azt mondja, hogy azért, mert az út a Bitcoin decentralizált nyilvános főkönyvi működik, a Bitcoin tranzakciók visszafordíthatatlanok, és ezért vonzó a büntető hackerek. Ő nem emeli ki, hogy a banki átutalásra vonatkozó 24 óra után irreverzibilis, kivéve, ha van ideje, és pénzt, hogy egy bírósági végzés, amikorra a források biztosan elment. Nem úgy tűnik, hogy érdekel, hogy rengeteg kereskedők elfogadták hitelkártya alapok, feltéve árukat vagy szolgáltatásokat, és láttam ezeket a forrásokat eltávolítjuk bűnügyi csalók, akik hamisan azt állítják, hogy nem azt kapja, amit fizetni. Persze, ő aggódott, hogy a fogyasztók esetleg nem fordulhatnak, de ha a kereskedők kap csavarva, ez egy üzleti tevékenység költségét, nem igaz? Vagy ez volt, mielőtt a Bitcoin.

Furcsa, O'Brien azt hiszi, hogy a legújabb szuperszámítógép használják megoldani Bitcoin hash függvények. Úgy tűnik, hogy kimaradt a hálózatok alkalmazás-specifikus integrált áramkörök, más néven ASIC telepítik Bitcoin bányászat helyett. Így aztán a fajta néz ki bolond.

Több helyen azt állítja, hogy az összes bitcoin bányászok sokat kölcsönzött finanszírozására bővítés nélkül bizonyító ezt az állítást. Ez természetesen lehetséges, berendezéseket használ, sőt az alkalmazás-specifikus eszközök, biztosítékként a hitelfelvételt. De a pénzügyeit sok Bitcoin bányászok nem számít, a nyilvánosság, mivel azok nem nyilvánosan működő társaságok. Rámutatott arra, hogy egy bányaipari csoport bemegy az alapértelmezett, de meg sem kísérli, hogy értékelje a nyereség más Bitcoin bányászok.

Aztán teszi azt az állítást, „De hosszú távon mi mind halottak, és Bitcoin lehet, hogy túl.” Természetesen nincs empirikus bizonyíték a halálom... Még. És Bitcoin, ma is érdemes 541% -kal több, mint volt 2010 végén nagyon kevés valuta lehet mondani, hogy, és még kevesebb „beruházásokat.” Bitcoin messze meghalt, és semmi sem utal arra, hogy az élén ebbe az irányba.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Nem kellene próbálnunk a bitcoint illeszteni a meglévő jogi struktúrákba

Post Bitcoin

Bitcoin ára még mindig az új szintet keresi az EBA jelentés után

Post Bitcoin

Feliratkozás az Mt.Goxra

Post Bitcoin

Bitcoins - Viccelsz engem? - Alfa keresése

Post Bitcoin

5 Ways to Buy Bitcoin a Paypal - csalások és legit módon

Post Bitcoin

Bitcoin hivatalos hivatalosan Kaliforniában! Gov. Jerry Brown aláírta az AB129-et!

Post Bitcoin

Bitcoin árak túlfeszültség és miért nem kellene Care

Post Bitcoin

Legjobb Ethereum Bányászati Hardver (2018 Frissítve)

Post Bitcoin

Hogyan kell vásárolni Bitcoins azonnal A hitelkártya, ellenőrzése, készpénz

Post Bitcoin

Kezdõ Útmutató a Bányászati Bitcoinokhoz

Post Bitcoin

A Bitcoin ára 30% -kal nő: mi történt az elmúlt két hétben?

Post Bitcoin

Bitcoin a mainstream 1. részében: Svájci Bitcoin kutatási dokumentum