Bányászat ASIC-kkel | Hungarian.lamareschale.org

Bányászat ASIC-kkel

Bányászat ASIC-kkel

Ez az oldal nem frissült: Kérjük, látogasson el a postfor a legfrissebb információkat.

Bányászat ASIC nagyon hasonlít a bányászat GPU néhány kivételtől eltekintve. Első lépések ugyanezt a szabályt követi, mint a GPU bányászat. Kövesse a „How to enyém Bitcoin” oldalon, hogy hozzanak létre a személyes pénztárca, valamint a fiók egy bányászati ​​medence választott. A legfőbb különbség az, hogy akkor kell használni a különböző bányászati ​​szoftver ASIC a GUI Miner nem ASIC támogatást. A program azt ajánlom, az úgynevezett BFG Miner és letölthető a BFG bányász letöltési oldalon. Görgessen lefelé, amíg el nem éri az újabb kibocsátások és nyílt meg a kiadás, amely megfelel az operációs rendszert használ. Lehet, hogy egeret, és nézd meg az állapotsorban, hogy a teljes fájl nevét. Töltse le a fájlt, majd bontsa ki egy könyvtárat a merevlemezen, és nyissa meg a könyvtárat a fájlkezelő. Miután csatlakoztatta az ASIC a géphez, és lehetővé teszi a hardver telepíteni a számítógépre, nyissa meg a bfgminer alkalmazást.

Amikor a program elindul, akkor kérni fogja az URL-t a medencében. Az én esetemben, azt használja stratum.bitcoin.cz:3333for Slush Pool, de ezek a tendencia, hogy változtatni időről időre, és ha nem tud csatlakozni, ellenőrizze a medencék utasításokat a frissített címet. Ezt követően, akkor a program kérni fogja felhasználónevét és jelszavát. Ne feledje, hogy ezen a téren is kéri a munkavállaló nevét is. Nevet adjak dolgozók egy számot, így a használati névformátum USERNAME.1 egy ideig elválasztó a felhasználói nevet és a dolgozó azonosítóját. Ezt követően, akkor a program kérni fogja a jelszót. Minden munkavállaló rendelkezik saját jelszót, és ha használ Slush medence, úgy fog szerepelni, közvetlenül a munkavállaló nevét, amikor bejelentkezik a fiókjába.

Miután bejelentkezett, a program elindul, a bányászat minden rendelkezésre álló eszközt, ideértve a GPU. Én személy dönt, hogy nem az enyém a GPU, így lettem én ki. Ehhez kattintson az „M” a billentyűzeten, és használja a nyíl gombok segítségével válassza ki azt az eszközt, amelyet módosítani szeretne, majd kattintson a „D” gombot, hogy tiltsa eszközökön nem az, hogy az enyémet. Hit az „Enter” gombot, hogy visszatérjen a fő képernyőre.

Végül a fő képernyőn, nyomja meg az „S” gombot, hogy belépjen a beállítások menüben és a „W”, hogy írjon egy konfigurációs fájl, amely tárolja a bányászati ​​adatait, így nem kell begépelnie azokat minden alkalommal, amikor a program újraindításához.

A végeredmény kell kinéznie:

Mint látható, én a bányászat egy pillangó Labs Kis Single SC mely nyilvánított több mint 30 GH / s. Azt is hozzá egy másik kis egységes és egységes SC a közeljövőben.

Bitcoin Videó gyorstalpaló

Tudd több mint 99% -át a lakosság mintegy Bitcoin. Egy e-mailt a 7 napon keresztül, rövid és oktatási (garantált). 

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Online ShopJoy bemutatta a Bitcoin fizetési módot

Post Bitcoin

Pénzkeresés a Bitcoin csapból - A 45 napos lecke

Post Bitcoin

A Bitcoin ára felfelé fordul az európai bankok negatív érdeklődésével

Post Bitcoin

A Wall Street Journal Futile Quest a Bitcoin lemorzsolódására

Post Bitcoin

Overstock 1,6 millió dolláros értéket ért el a Bitcoin Salesben

Post Bitcoin

A rákbetegek kényszerítették a Bitcoin által vezetett illegális online piacokat kábítószerek vásárlására

Post Bitcoin

Bitcoin érték 2. rész: A pénznek is szüksége van egy értékre?

Post Bitcoin

Trezor Bitcoin Safe Giveaway (100% ingyenes)!

Post Bitcoin

Elemzés: A Bitcoin ára 600 dollárra csökken

Post Bitcoin

A Bitcoin bányászat hamarosan jövedelmezőbb lesz

Post Bitcoin

A Satoshi Nakamoto Hackingje volt a nagy időpocsékolás

Post Bitcoin

Bitcoin alapítvány Választás: Jim Harper, Olivier Janssens, vagy akár még ez is?