Privát kulcsok: importálás a Sweep ellen | Hungarian.lamareschale.org

Privát kulcsok: importálás a Sweep ellen

Privát kulcsok: importálás a Sweep ellen

Ismerve a különbség importáló egy privát kulcsot és elsöprő fontos, különösen, ha a használt papír tárca.

Import

Amikor importál egy privát kulcsot, akkor egyszerűen hozzátéve, hogy a gyűjtemény a titkos kulcsokat a program pénztárca. Ha bármely bitcoinokat tartozik a privát kulcs, akkor most már benne van a program pénztárca egyenlegét. De ezek a bitcoin maradnak rendelt privát kulcs: például ha az importáló a papír pénztárca, a bitcoin már léteznek mind a papír pénztárca, és a szoftver pénztárca. Ha valaki más kapja a kezét, hogy a papír pénztárca privát kulcs, vagy már volt elérhető saját kulcsot, akkor is költeni a bitcoin. Emellett bármilyen bitcoinokat küldeni a papírt tárca a jövőben kerül jóváírásra mind a papír pénztárca, és a szoftver pénztárca.

A másik fontos dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy ha a magán kulcs bitcoinokat költenek a szoftver segítségével pénztárca (azaz, hogy az online vásárlás), akkor a privát kulcs lesz teljesen kimerül bitcoin. Még ha csak egy része annak a bitcoinokat költik. Ez azért van, mert Bitcoin tranzakciók tölteni az egész egyensúlyt a privát kulcsot, és küldje el a maradék változás az újonnan létrehozott magánkulcs a szoftver pénztárca.

Az import is vezethet más kérdéseket, mint például, hogy újra kell-backup privát kulcsokat, ha az importáló egy determinisztikus pénztárca.

Mikor ne importáljuk Magánkulcs?

Csak akkor tedd import, ha létrehozott privát kulcs (vagy papír tárca) magát, és senki másnak nincs elveszett, vagy valaha férhetnek hozzá. Ha valaki más adta meg a papír pénztárca, vagy saját privát kulcsával már láttuk, vagy látni fogják mások, akkor söpörni helyett.

Söprés

Elsöprő privát kulcs ugyanaz, mint importáló, de egy extra lépés: az összes bitcoin tartozó privát kulcsot küldenek egy új Bitcoin-címet a szoftver kliens. Ez keresztül történik egy Bitcoin tranzakciók, így az internet kapcsolat szükséges, hogy küldjön ki a tranzakciót, és töltse ki a sweep. Miután a sweep befejeződött, a papír pénztárca teljesen kimerült az alapok és az összes privát kulcs bitcoin most tartozik egy új privát kulcs a szoftver pénztárca.

Mivel elsöprő magában küldött tranzakció (magadnak), egy bányász díja 0,0001 BTC általában le kell vonni a mérleg. Attól függően, hogy melyik ügyfél használ, ez az összeg nem kötelező vagy konfigurálható.

Mikor kell söpörni a privát kulcs?

Meg kell söpörni egy privát kulcsot, ha valaki másnak, vagy valaha is hozzáférést biztosít a privát kulcs (például ha valaki adott egy papírt pénztárca, vagy a privát kulcsot online kiadásában). Ez megakadályozza a tolvaj, hogy valaha is képes tölteni a bitcoin társítva, akkor is, ha vannak, vagy valaha is hozzáférést. Ha a privát kulcs (vagy papír tárca) fogják használni a jövőben újra akkor tartani, és söpörni annak tartalmát újra még egyszer bitcoinokat küldik meg.

Ha még mindig kétséges, hogy vajon az import vagy söpörni egy privát kulcsot, akkor valószínűleg söpörni. Ez megoldja a problémákat, amelyek felmerülhetnek csinál import.

Melyik szoftver ügyfelek importálása és Sweep

Tudd több mint 99% -át a lakosság mintegy Bitcoin. Egy e-mailt a 7 napon keresztül, rövid és oktatási (garantált). 

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Hogyan szerezzen pénzt a Bitcoinról szóló szó terjesztésével?

Post Bitcoin

A TREZOR Vetőmag visszaállítása a MultiBit HD használatával

Post Bitcoin

Mt. Gox Bitcoin csődje

Post Bitcoin

Most vásároljak Bitcoint?

Post Bitcoin

Rossz hír a Bitcoin számára: az Egyesült Államok Task Force a Bitcoin szabálykönyv kiadására

Post Bitcoin

Bitcoin átverés riasztás! Az aktuális Bitcoin csalások és csalók listája

Post Bitcoin

Bitcoin blokkméretgazdaság: az érvek tisztázása és felülvizsgálata

Post Bitcoin

Legjobb Ethereum Bányászati Hardver (2018 Frissítve)

Post Bitcoin

Mi az a Bitcoin, hogyan kell használni a BTC-t, a Bitcoint USD-re

Post Bitcoin

Az első Setcoin ATM-ek Los Angelesben a héten

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentése: a Canabis Road Hacked, a Korbit 3 millió dollárt, a Bitcoin Spending PAC-ot, stb

Post Bitcoin

Bitcoin alapítvány Választás: Jim Harper, Olivier Janssens, vagy akár még ez is?