A Bitcoinra vonatkozó gyakori kérdések | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoinra vonatkozó gyakori kérdések

A Bitcoinra vonatkozó gyakori kérdések

Válaszok a leggyakrabban feltett kérdések Bitcoin.

Hogyan jutok bitcoin?

Van sok szempontból, megjelenik egy lista a módszernek.

Mit bitcoinokat mögött?

Bitcoin mögött nincs semmilyen fizikai eszköz, bank, vagy a kormány.

Ehelyett vannak alátámasztva matematika, kriptográfia, és egy nyilvános elosztott hálózati kettőskereszt számítási teljesítmény több mint 740.000 petaflop (jelenleg). Az írás, a Bitcoin hálózat több mint 256-szor gyorsabb, mint az első 500 szuperszámítógépek, kombinált.

De mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy számos, a világ polgárainak és a vállalatok szentelt számítógépek folyamatosan fut, és folyamatban Bitcoin tranzakciók. És hozzáteszi, akár egy hatalmas számítási teljesítmény. Matematikai és kriptográfiai használják bizonyítani egyes tulajdonosi bitcoin, míg a számítási teljesítmény a Bitcoin hálózatot használjuk, hogy biztosítsa a nyilvánosság főkönyvi összes Bitcoin tranzakciók a kettős kiadások.

Miért érdemes használni a Bitcoin? Már van egy bankszámlára / hitelkártya / Paypal számla.

Bitcoin rengeteg előnnyel meglévő fizetési mód:

 • Nincs központi közvetítő áramlásának szabályozására pénz, így az alapok nem lehet fagyasztani, tartó vagy önkényesen kiadási korlátokat.
 • Akkor küldje szinte azonnali kifizetések bárhol a világon egy nagyon kicsi, nem kötelező díjat; általában azonos néhány cent.
 • Bitcoin tranzakciók visszafordíthatatlanok. A kereskedők számára ez azt jelenti, nem visszaterhelésekkel és sokkal kisebb a veszélye a fizetési csalások.
 • Minden Bitcoin tranzakciók a nyilvánosság, így lehetséges, hogy bizonyítsa a kifizetés megtörtént, vagy személyes tulajdon bitcoin.
 • Bitcoin nem lehet hamis vagy lealacsonyító - csak véges mennyiségű bitcoin valaha létre.
 • Bitcoin lehet egy névtelen fizetési módot, ha bizonyos óvintézkedéseket.

Van Bitcoin törvényes?

Ez függ joghatóság, de a mai napig még egyetlen kormány sem telt el olyan törvényt, ami Bitcoin vagy cryptocurrency illegális. Lásd a BitLegal sitefor több információt adott jogrendszerben.

Van Bitcoin anonim?

Nem, nem eleve. Bitcoin álnéven, lásd magyarázat itt, valamint azt, hogyan kell használni a Bitcoin névtelenül.

Van Bitcoin Ponzi rendszer?

No. A Ponzi schemeis egy átverés, hogy ígér az emberek, akik vásárolnak bele egy bizonyos vissza, de a visszatérő titokban fizetett pénzek felhasználásával új befektetők, hanem minden igazi profit a beruházás által generált. A hozamok fizetik ki vonzza még több új befektetők. Végül a működését leállítja fizet ki visszatér a befektetők, és azt állítja, a művelet tönkrement miközben titokban zsebre a maradék összeget.

Bitcoin nincs összegyűjtő és fizet ki pénzt, és a befektetők, és nem létezik olyan ígéret nyereség vagy visszatérő.

Van Bitcoin „pumpa és dump” program?

Valószínűleg nem. A szivattyú és a dump schemeis csalárd művelet, ahol a szereplők a saját sok kis értékű állomány vagy áru, és használja tömeges reklám, hogy rávegyék a nagy mennyiségű pénzt új befektetők, ami viszont megnöveli a árát. Miután az áru elérte kellően magas ár, a piaci szereplők „készpénz ki” eladásával minden üzemük, ami az áru ára zuhannak, és a későbbi befektetők nagy részét elveszítik befektetett pénzt.

Nagyon valószínű, Bitcoin illik ez a leírás, mert Bitcoin megéri a pénz formájában: a proof-of-munka fogalmát, Bitcoin kellően megoldja a problémát a konszenzus között a hálózat megbízható társaik, amely lehetővé teszi a források, hogy gyorsan át bárki a világon anélkül, hogy bízva a 3rd party. Bitcoin az első fizetési rendszer elérni ezt.

Ezzel szemben, a korai alkalmazók a Bitcoin könnyűszerrel tudták enyém nagy mennyiségű bitcoin és potenciálisan megvalósítani óriási nyereséget az árfolyam tovább emelkedik. Vannak, akik a becslések szerint 927 ember a saját fele bitcoin. Ezen túlmenően, a blockchain azt jelzi, hogy a Bitcoin anonim szerző, Satoshi Nakamoto, lehet bányásztak közel 1 millió bitcoin, most érdemes több mint 1 milliárd dollárt a mai árfolyam. Mégis, az arca ezeket a tényeket, a következő ellenfél lehet érvelni:

 • Nincs bizonyíték arra, az összejátszás a korai alkalmazók Bitcoin. Korai alkalmazók vett kockázatot a Bitcoin és minden esetleges nyereség a megnövekedett árfolyam a jutalmakat a kockázatot.
 • A kezdetektől fogva, Bitcoin került elő, mint egy kísérlet, nem befektetési, a fejlesztők, a korai alkalmazók, és a kapcsolódó alapítványok.
 • Kutatások azt mutatják, hogy blockchain Satoshi Nakamoto eredeti 1.000.000 bányászott bitcoin soha nem mozgott, töltött vagy „beváltása”.
 • A Bitcoin árfolyam felépült minden buborék, és összeomlik általa tapasztalt.
 • A Bitcoin kód nyílt forráskódú, és folyamatosan fejlesztik a két kis csoportja fő fejlesztők és egy nagy közösség a közreműködők.

Nem a kormányok megpróbálják megölni Bitcoin?

Talán. Bitcoin lehet a gondolat, hogy végül véget vet a globális banki és kormányzati monopólium pénzt. Egyes kormányok azt látja, hogy a veszélyt, hogy a hatalom. Mások ölelés Bitcoin és a gazdasági növekedés lehetőségét.

Bitcoin decentralizált, így ez egy kemény cél egy támadó számára, hogy elérje. Mit lehetne tenni a kormányok támadni Bitcoin?

  Túlságosan is szabályozzák vagy adót központosított Bitcoin alapú vállalkozások (vagyis az online Bitcoin csere).

  Teljesen betyár a használat Bitcoin és cryptocurrency.

  Kapcsolja ki az interneten.

Azt lehet mondani, hogy (1) már bekövetkezett néhány jogrendszerben: a kínai bankok jelenleg törvényen kívül a feldolgozási Bitcoin kapcsolatos tranzakciókat. Az Egyesült Államok törvényei költséges pénzközvetítési működés engedélyezését fizetési és pénzváltás szolgáltatások, amelyek már elhatározta, hogy alkalmazni kell a kapcsolódó Bitcoin vállalkozások számára. Mégis Bitcoin továbbra is virágzik.

Tilalom (2) valószínűleg találkozott heves ellenállásba szabad-szerű nemzetek, sőt a polgároktól, hogy ne használja Bitcoin alapján a szabadság. De ennek ellenére, illegalization mindig lehetőség, de az eredmény a tiltás lehet a fordított effecton Bitcoin népszerűsége és a használat.

Annak a valószínűsége, (3) úgy tűnik, kicsi. A legtöbb globális gazdaság támaszkodik az interneten. Ám ebben az esetben, a decentralizált internet accessmay életképes megoldás.

Van Bitcoin csak használják a bűnözők vásárolni gyógyszereket?

Nem sok derék, törvénytisztelő polgár használja Bitcoin mindenféle jogi tevékenység egy napról-napra. Nézze meg az óriás listáját kereskedők és szolgáltatók a Bitcoin kereskedelmi wiki oldalt, illetve a több mint 12.000 kereskedők a Bitpay könyvtárban.

Lehet Bitcoin vásárlására használható gyógyszerek és egyéb haszontalan dolgokat? Az biztos, hogy lehet! Csakúgy, mint a fiat készpénz, vagy bármi mást értékű, az emberek hajlandóak használni, hogy végezzen az illegális kereskedelem. Meg tudja tippelni, hogy milyen formában pénzt leggyakrabban használt illegális dolog?

 • 2012-ben, amikor a Selyem Roadwas eredetileg az interneten, egy tanulmány becslése szerint a globális Bitcoin kábítószer-értékesítés a $ 22 millió évente.
 • 2003-ban egy ENSZ-jelentés becslése globális kábítószer-eladások nagyjából $ 321.000.000.000 évente, Észak-Amerikában számviteli 44% -a az értékesítés.

El kell-e adót fizetni a Bitcoin?

Adójog függ az ország és a régió. A közelmúltban az Egyesült Államokban, az IRS kijelentette, hogy Bitcoin kell kezelni tulajdon, nem az árfolyam, az adóalapból. Minden bevétel az USA-ban adózik, függetlenül attól, hogy milyen formában. Ha fizetett bitcoin, kéne adót fizetni a jövedelem a BTC / USD árfolyam, ha a kifizetéshez. Ugyanez a helyzet a által realizált árfolyamnyereség, ha a kereskedelem bitcoinokat tételek vagy eladják őket készpénzre. Természetesen amerikai adók nem lehet kifizetni bitcoin, akkor csak kell fizetni dollárban, te nagy buta!

Ezt nem úgy kell értelmezni, mint a jogi tanácsadást, illetve használati, elérhetőség és adót fizet ügyvéd erre.

Mi bányászat?

A bányászat, hogy az új bitcoin verik, valamint, hogy a Bitcoin nyilvános főkönyvi (más néven a blockchain) van rögzítve. Lásd magyarázat itt.

Tudom, hogy sok pénzt bányászat Bitcoin?

Valószínűleg már nem, lásd magyarázat itt.

Miért olyan nehéz szerezni, használat, és megérteni Bitcoin?

Ez egy szubjektív kérdés. Tech-hozzáértés emberek általában könnyebb idő most kezdődött Bitcoin. De nincs kérdés, hogy akár technikai ember küzd megértéséhez Bitcoin protokoll: ez magában foglalja számos bonyolult kriptográfiai és számítástechnikai fogalmakat, hogy az átlagember általában nem ismerik.

A legjobb válasz az lehet, hogy a Bitcoin még egy új dolog, és sok-sok ember a Bitcoin tér csökkentésén dolgozik belépési korlát.

Például pénztár trybtc.com - akkor kap egy kis mennyiségű bitcoin és kezdi el használni őket percben. Vagy tekintse meg az útmutató a kezdéshez a Bitcoin: lefedő alapokat, mint a választás egy pénztárca és küldésére, fogadására és védi a bitcoin.

Hogyan magyarázom Bitcoin leegyszerűsítve valakinek?

Ezt a bejegyzést a bitcoin.stackexchange.com.

Hány Bitcoin vannak?

Abban az időben az írás, nagyjából 12,2 millió bitcoin hoztak létre. A teljes összeg a bitcoin, hogy valaha is létezik korlátozódik 21 millió.

Néhány bitcoin már örökre elveszett technikai okok miatt veszteséget: halott merevlemezek, elfelejtett jelszavak titkosított pénztárca, és nem a pénztárca mentést. Eddig legalább 35.000 bitcoinokat ismert, hogy örökre elveszett. Néhány becsülik ezt a számot, hogy sokkal magasabb. Több millió bitcoin a korai bányászati ​​nap marad mozdulatlan után vertek, és sok gyanús, hogy a tulajdonosok nem férnek hozzá a tárca ezekhez tartozó bitcoin.

Hány ember használja Bitcoin?

Kizárt, hogy tudja a pontos számot mondani, de néhány véletlenszerű 2013/2014 becslések az interneten között lehetett 100,000and 1 millió ember.

Kié a legnagyobb Bitcoin?

Nehéz tudni, hogy kié a legnagyobb bitcoin. A címek nem feltétlenül kötődik az emberek identitását, és bárki több Bitcoin-címek, mindegyik a saját egyensúlyát. Sokan azt gyanítják, a feltaláló Bitcoin, Satoshi Nakamoto, birtokolja a legtöbb bitcoin: durván 1 millió.

Mint az írás, az egyetlen Bitcoin címet a legnagyobb mérleg 1FfmbHfnpaZjKFvyi1okTjJJusN455paPHat 144.000 bitcoin. A cím tartozik az FBI; A bitcoin foglaltak le a feltételezett Dread Pirate Roberts, azzal vádolta a futás a Selyemút piacon.

A top 100 leggazdagabb Bitcoin-címek megtalálhatók a BitcoinRichList.

Miért Bitcoin betűzve egy nagybetűs „B” és máskor tönköly egy kisbetűs „b”?

„Bitcoin” általában utal, hogy a jegyzőkönyv és a kapcsolódó szoftverek, míg a „bitcoin” kifejezés a pénzegység. Például:

Ellen

Mi az a Bitcoin pénztárca?

A Bitcoin pénztárca lehet számítógépes szoftver, hardver, vagy egy nyomtatott papírlapot, de lényegében mind ugyanazt csinálják: lehetővé teszik, hogy kiad és fogadására bitcoin.

A központi része a Bitcoin pénztárca van a privát kulcsokat. A privát kulcs egy nagyon nagy véletlenszerűen generált számot, és arra használjuk, hogy hozzon létre egy megfelelő Bitcoin-címet (aka nyilvános kulcs). Minden kiegészítő magán- és nyilvános kulcs minősül kriptográfiai kulcspárt.

Egyszerűen fogalmazva, nyilvános kulcsok, hogyan kapja meg a Bitcoin, és a személyes kulcsok lehetővé teszi, hogy kiad bitcoin. A nyilvános kulcsokat származik a privát kulcs, és a pénztárca tartalmazza a gyűjtemény a privát kulcsokat.

Tehát alapvetően, pénztárca lehetővé teszi, hogy tárolja és kezeli a bitcoin. Nézzen én összehasonlítása a különböző Bitcoin walletsfor különböző jellemzői, előnyei, és hátrányai az egyes típusok.

Tartsuk szem előtt, ha a pénztárca elveszik vagy ellopják, a bitcoin örökre elveszett. Így tartja a pénztárca titkos és biztonságos.

Mi a különbség a Bitcoin-Qt és Bitcoin Core?

Ők ugyanazt a dolgot. Mivel a verzió 0.9.0, Bitcoin-Qt átkeresztelték a fejlesztők számára, hogy Bitcoin Core hogy "csökkenteni közötti összetévesztés Bitcoin-the-hálózat és Bitcoin-the-szoftver".

Hogyan lehet tudni, hogy melyik Bitcoin szolgáltatásokat a bizalom?

A rövid válasz: nem lehet. Egyes szolgáltatások, amelyek már több ezer ügyfél és üzemeltetni megbízható módon évek óta végül elvész vagy elmenekült az ügyfelek bitcoin (azaz a MtGox összeomlás).

A hosszú válasz az, hogy meg kell támaszkodni mások tapasztalatait, mielőtt az első ugrást letétbe bitcoin egy szolgáltatást. Olvasd el mások találjon a szolgáltatás hírnevét a keresett oldalakon, mint a bittrust.organd keresi a szolgáltatást a Bitcoin subredditand bitcointalk.org. A vállalkozások, amelyek már régebb óta működnek, vagy futnak ismert emberek a Bitcoin közösségében általában több megbízható. Ez egy jó ötlet, hogy ne bízzon olyan szolgáltatásra, amely nem sorolja az üzleti címét vagy működik névtelenül.

A legbiztonságosabb hely, hogy tartsa a bitcoin van a saját birtokában.

Van egy másik kérdés, amit szeretne látni válaszol itt? Keress meg.

 

Bitcoin Videó gyorstalpaló

Tudd több mint 99% -át a lakosság mintegy Bitcoin. Egy e-mailt a 7 napon keresztül, rövid és oktatási (garantált). 

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

SF Rejtett Bitcoin San Franciscóban kincsvadászatot indít

Post Bitcoin

Az Európai Központi Bank ügyvezető igazgatója a Bitcoin ellen

Post Bitcoin

Miért nem PayPal Bitcoin Integrációja még mindig nem nagy ügy

Post Bitcoin

Háromféle módon vásárolható Bitcoins az Egyesült Királyságban és egy új brit csere

Post Bitcoin

3 Biztonságos módja a Bitcoins biztonságos tárolására

Post Bitcoin

Bitcoins értékesítése a PayPal számára - konvertálja Bitcoinjait USD-ben a PayPal számláján

Post Bitcoin

Most ez kreatív! Az Art4Bit mûvészeti tárgyakat árusít

Post Bitcoin

A Bitcoin és a Fear

Post Bitcoin

A rendszeres Bitcoin kereskedelem engedélyezett Indiában, mondja jogi szakértő

Post Bitcoin

A megfelelő Bitcoin árelemzés 1. rész: Módszertan

Post Bitcoin

Mi a Bitcoin?

Post Bitcoin

Bitcoin arbitrázs - Hogyan értek el egy 12,12% -os ROI-t 1 óra alatt?