Biztonságos Bitcoin pénztár létrehozása | Hungarian.lamareschale.org

Biztonságos Bitcoin pénztár létrehozása

Biztonságos Bitcoin pénztár létrehozása

Kérjük, látogasson el a postfor a legfrissebb információkat

Ez egy útmutató ahhoz, hogy teljesen biztonságos Bitcoin Wallet pénztárca tartod egy pendrive. Ennek az az oka, hogy annyira biztonságos, hogy mi lesz az Ubuntu, hogy hozzon létre egy boot-képes operációs rendszer elkerülése malware, spyware, vagy a vírusok. Tesszük ezt így, mert vannak olyan program van, amely megpróbálja ellopni a Bitcoin Wallet. Vannak online pénztárca, amely segítségével, de én nagyon javaslom, hogy kizárólag azokat a napi tranzakciók és tartsa meg a külön tárcát a megtakarítási számla.

Mielőtt belekezdenénk akkor kell 1 vagy 2 pendrive (megy bele a részletekbe, hogy miért van szüksége 2. Később). Nem kell nagynak lennie. Megvettem a 2 Gb-meghajtók 5 dollár. Ha megvan, hogy mi lehet az induláshoz.

Az operációs rendszer a Secure Bitcoin Wallet lesz az Ubuntu. Ne ijedj meg, ha már csak a használt Windows-az egész életét. Azt fogják séta végig ezt lépésről-lépésre.

Ugrás az Ubuntu letöltése oldalt, és kattintson a letöltés opciót a képernyő jobb oldalán. Győződjön meg róla, hogy mentse el egy olyan helyre, emlékezni fog, mert mi lesz szüksége később. Azt is letölthető ez egy torrent oldal, ha tudod, hogyan. Ha Ön nem ismeri a torrentet csak letölteni, a fenti linkre.

Most arra van szükség, hogy egy boot-képes pendrive. Szerencsére, van könnyen használható szoftvert, hogy nem ez a számunkra. Ugrás az USB telepítő oldalt, és töltse le az USB telepítő programot. Ez a program lehetővé teszi olyan tudunk indítani egy USB-meghajtót. Miután letöltötte, a program futtatásához, majd bontsa ki a mappát, akkor emlékezni fog. Azt javasoljuk, hogy használja a letöltési mappát, majd hozzon létre egy új mappát „USBinstaller” így emlékszik, hol van. Miután ez kicsomagolni, megy, hogy a mappát, és futtassa a szoftvert.

Válassza Ubuntu 1. Lépést kell tenni a felső lehetőséget a legördülő menüből. Akkor kattintson a Tallózás gombra és kiválasztja az Ubuntu letölthető korábbi (Emlékszem, amikor azt mondtam, hogy emlékszik, hol mentette meg, hogy?). Ezután válasszuk ki az USB pendrive-ra. Ha dugja be, és nem jelenik meg, hagyja bedugva, és indítsa újra a programot, és ez legyen ott. Akkor mindössze annyit kell tennie, hogy kattintson létrehozni, és hagyja futni. Nem tarthat túl sokáig, de lesz egy-két percig. Itt van, amit én tűnt.

** Mielőtt folytatja győződjön meg róla, hogy emlékezzen a címet startbitcoin.com így jön vissza, és befejezte a tutorial. **

*** olvassa el az alábbi pár bekezdésben előtt indítással Ubuntu ***

Most, hogy van egy boot-képes változat az Ubuntu, szükségünk van használni. Tartsa a pendrive csatlakoztatva, és indítsa újra a számítógépet. Ha nem indul el automatikusan Ubuntu, akkor lehet, hogy elérje az Esc vagy Del billentyűt a számítógép indításakor. A következő rész nagyon fontos. ** Ne Ubuntu telepítése. Válassza a „Run Ubuntu USB Drive” a képernyőn, hogy kiugrik. A biztonsági E módszer származik, hogy mindig legyen friss operációs rendszer minden alkalommal szeretnénk elérni a pénztárca, így nem tartanak olyan információk, amelyek rosszindulatú.

Miután Ubuntu fut, megy előre, és csatlakozni az internethez. Ha egy vezetékes Ethernet csatlakozás (valójában egy kábel fut be a számítógépet a modem vagy router) ezt meg kell tenni a már. Ha nem kattint a vezeték nélküli gombot a jobb felső sarokban a képernyőn válassza ki a router, és adja meg a jelszavát.

Most arra van szükség, hogy töltse le a Bitcoin kliens és elkezd egy új pénztárca. Menj a hivatalos Bitcoin Homepageand emlékezni, hogy Linuxot használ most. Tehát ne töltse le a Windows-változatot. Mindig bontsa ki a fájlt az én letöltési mappáját, de ez nem számít, csak ne feledjük, ahol bontsa ki. Eltávolítás után megy a letöltési mappát, és nyissa Bin> 32>, majd nyissa meg a Bitcoin ikont. Ez megnyitja a Bitcoin App. Most zárja be. Az egyetlen ok, hogy megnyílt az volt, hogy hozzon létre egy wallet.dat fájlt.

A következő lépés az, hogy úgy látjuk a rejtett fájlokat a számítógépen. Nyissa meg a File Explorer (úgy néz ki, mint egy ház egy mappát a tetején a menü a bal oldalon), hogy az egérrel a bal felső sarokban a monitor. Meg kell látni az ismerős menü már beleértve a fájl, szerkesztés és így tovább. Kattintson a szerkesztés, majd preferenciáit. Lásd alább -

Az ablak felső részén, hogy csak bukkant fel a lehetőséget, hogy a rejtett fájlokat. Válassza ki az OK és az ablak be kell zárni. Most fájlkezelő kattintson Ubuntu a bal felső sarokban az ablak, és képesnek kell lennie arra, hogy egy mappa neve „.bitcoin”.

Menj előre, és nyissa meg azt, és az ott megadott wallet.dat fájlt. Jobb klikk, és másolja azt.

Most, miközben továbbra is a fájlkezelő akkor jelöljük ki a másik USB-meghajtó a bal oldali ablakba. Jobb klikk, és illessze be wallet.dat fájlt az USB meghajtóra. Most már van egy biztonságos pénztárca, amely biztonságos a rosszindulatú programok és vírusok.

Ha hozzá szeretne férni a pénztárca, akkor indul az Ubuntu és telepíti Bitcoin, mint eddig, de ez akkor szeretné másolni a wallet.dat fájlt az USB meghajtóról, és illessze be the.bitcoin mappát, és akkor jó menni.

Ügyeljen arra, hogy ne írja felül a wallet.dat fájlt, és azt ajánlom, hogy több mint 1 pendrive csak abban az esetben valami történik a fő. Többen javasolják titkosítását pendrive de én azt ajánlom elrejti azt biztonságos helyen... Mint egy biztonságos. Ha van elég Bitcoin hol fog szenvedni komoly veszteséget, mennék egy széf.

Ha megtalálta ezt a bemutató hasznos - Adományok a 1G1ehppEgjiFTUSHFz2xs9KLSQuWLPYF2o és ha kapok elég, én mozogni, hogy az én biztonságos pénztárca.

Bitcoin Videó gyorstalpaló

Tudd több mint 99% -át a lakosság mintegy Bitcoin. Egy e-mailt a 7 napon keresztül, rövid és oktatási (garantált). 

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. rész: Academia és a laikusok

Post Bitcoin

Mi az a Bitcoin, hogyan kell használni a BTC-t, a Bitcoint USD-re

Post Bitcoin

Bitreserve új COO: a bitcoin 5 év alatt el fog menni - Coinfox

Post Bitcoin

Azon országok listája, amelyek betiltották a Bitcoint!

Post Bitcoin

Hogyan vásároljunk Ethereumot - Gyors indítás kezdő útmutatója

Post Bitcoin

Hogyan lehet az én bányászatom, ha kezdő vagy: Útmutató a Dash bányászathoz az Antminer D3-mal

Post Bitcoin

Hogyan növeljük Bitcoinjait 20% -kal évente az Autopiloton

Post Bitcoin

Most ez kreatív! Az Art4Bit mûvészeti tárgyakat árusít

Post Bitcoin

Dark Wallet Alpha 4 kiadás

Post Bitcoin

A hírek szabályozása és az ATM-k jönnek fel, míg az eBay és a Google még inkább Bitcoin-barátnak tűnnek, mint valaha

Post Bitcoin

Hogyan fizethetünk Bitcoin adókat az Egyesült Államokban?

Post Bitcoin

A tányér elfogadja a Bitcoin Through Coinbase-t