Hogyan működik a Bitcoin? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan működik a Bitcoin?

Hogyan működik a Bitcoin?

Bitcoin tartjuk egy peer-to-peer hálózatot, amely lehetővé teszi a Bitcoin tranzakciók (átadása Bitcoin érték egyik Bitcoin-címet egy másik titkosítási algoritmusok segítségével) előfordulnak között közvetlenül a vevő és az eladó. Ez a közvetlen kapcsolat a vevő és az eladó nincs szükség a pénzügyi közvetítő, mint például a központi bank vagy Federal Reserve. Ahelyett, hogy a közvetítő, Bitcoin tranzakciók segítik független kollektív hálózat Bitcoin „bányászok”, hogy az eljárás tranzakciók és érvényesítse Bitcoin eredetiségét és igazoló tulajdoni. Bárki, aki egy internetes kapcsolat enyém Bitcoin futtatásával Bitcoin bányászat szoftver.

A összessége a bányászok kollektív számítási teljesítmény az úgynevezett »Bitcoin hálózat.« Minél nagyobb a Bitcoin hálózat, annál biztonságosabb lesz. Ennek az az oka, mert ez lesz számításigényesebbek praktikus rosszindulatú szoftvert, hogy megtámadják a Bitcoin Hálózat Hálózat bővíti a számítógép erőforrásait. Az egyetlen módja, hogy egy rosszindulatú támadás hatékonyan tenni a Bitcoin-hálózat, ha a támadás érkezett a hálózat nagyobb és nagyobb feldolgozási teljesítmény, mint a Bitcoin hálózat. Míg bankok díjat tranzakciós díjakat, hogy megtérüljenek a dollármilliárdokat fektetett infrastruktúra ügyletek elősegítése Bitcoin bányászok lehetősége van arra, hogy megkapja a tranzakciós díjat a kiadások számítási teljesítmény és a villamos energia.

Tranzakciós díjak a független Bitcoin vevők és az eladók önkéntes és állítsa a felek; ügyletek a legmagasabb díjakat szinte mindig lehet feldolgozni gyorsabb, de még tranzakciók díjat nem utóbb feldolgozni. A tranzakciós díj célja, hogy ösztönözze az embereket, hogy legyen bányászok (vagy csatlakozni egy bányászati ​​medence), annak érdekében, hogy bővítse a Bitcoin hálózat rendelkezésre álló számítógépes erőforrásokat, amelyek szükségesek, hogy ellenőrizze tranzakciókat. Tranzakciós díjak átalakítására Bitcoin más valuták és a kereskedői tranzakciók másképp működik, és állapítja meg a Bitcoin szolgáltató, mint CoinBase.com és BitPay.com. Jelenleg a szokásos tranzakciós díj versenyképes pad-jelölt 1%.

A Bitcoin hálózatának bányászok végez két alapvető funkciója van: feldolgozza és ellenőrzi Bitcoin tranzakciók bonyolult algoritmusok segítségével, és bemutatja az új Bitcoin a Bitcoin gazdaság a folyamat néven ismert „bányászat”.

Bitcoin Videó gyorstalpaló

Tudd több mint 99% -át a lakosság mintegy Bitcoin. Egy e-mailt a 7 napon keresztül, rövid és oktatási (garantált). 

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Dark Wallet Alpha 4 kiadás

Post Bitcoin

A Google csak meggyilkolta a 99Satoshis (Bitcoin csupasz frissítést)

Post Bitcoin

OECD: A Bitcoin ígéretes, de nem válhat pénznek

Post Bitcoin

27 Bitcoins hitelkártyával történő cseréje (2018 Frissítve)

Post Bitcoin

Hogyan lehet a digitális pénznem engedélyezni a gazdálkodókat Afrikában?

Post Bitcoin

A teljes kezdő útmutató a pénzt keresni a Bitcoin csapokból

Post Bitcoin

Azon országok listája, amelyek betiltották a Bitcoint!

Post Bitcoin

Érme képviselő: szabályok és iránymutatások

Post Bitcoin

Vélemény: a motivációim

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Brazília azt mondja, hogy túl korai a Bitcoin-rendeletben, Charlie Shrem két évig börtönben volt ítélve

Post Bitcoin

A Bitcoin Faucets-ről

Post Bitcoin

Hogyan tudom az otthoni Bitcoinokat 5 lépésben