5 Ways to Buy Bitcoin a Paypal - csalások és legit módon | Hungarian.lamareschale.org

5 Ways to Buy Bitcoin a Paypal - csalások és legit módon

5 Ways to Buy Bitcoin a Paypal - csalások és legit módon

Nincs hír az, hogy Paypal már tagadja az emberek képesek megvenni a Bitcoin a szolgáltatásokkal. Ez van írva hangosan és világosan Paypal TOSthat nem fedik digitális termékek és ez vezet a kérdést a visszaterhelésről. Ezért bárki próbál eladni Bitcoin Paypal valószínűleg fel kell függeszteni a Paypal.

Azt mondta, hogy van még néhány lehetőség, hogy képes legyen megvásárolni a Bitcoin használata révén a Paypal számla. Legtöbbjük messze nem tökéletes, de ha meg kell szerezni egy kis összeg, és ez egy egyszeri dolog, amit érdemes figyelembe venni őket.

Opció 1 - Vásárlás Bitcoin Paypal keresztül Virwox

Ez talán a legrégebbi és a leginkább kipróbálták rendszer a könyvben. Már írt erről methodmany alkalommal, és úgy tűnik, hogy a munka nagyon jó. A fő hátránya a felvásárlás révén Virwoxis, hogy a díjak rendkívül magas (lehet eléri az% 15), és néha egyszerűen nem kap jóvá. A profik, hogy ez bevált, vagyis alacsony átverés lehetőségét.

2. Lehetőség - Vásárlás Bitcoin Paypal segítségével a helyi bitcoin

Helyi Bitcoin egy piac vevők és az eladók a Bitcoin. Segítségével a felület akkor lehet találni valakit, aki eladja a Bitcoin a Paypal. A hátránya ennek a módszernek, hogy nem tudja, ki van dolgunk, és a legtöbb eladó nem kínálnak árnyékos utasításokat annak érdekében, hogy ne elkapjanak Paypal. A profik, hogy kapsz a Bitcoin általában gyorsabb, mint Virwox és a díjak lényegesen alacsonyabbak. A részletekért olvassa el a tutorial.

3. Lehetőség - Vásárlás Bitcoin Paypal át Bitcoin Insanity

Lehet, hogy hallott Bitcoin Insanity. Azt állítják, hogy eladni Bitcoin Paypal egy prémium. Azonban miután csináltam néhány kutatást online nem találtam semmilyen online tevékenység a cég után, 2014. Október én még nem teszteltem a módszert magam, de az általános néz rá a Bitcointalk cég indult jól, és majd csak panaszkodott eltűnt. Facebookand Twitterprofile nem frissült majdnem egy éve is. Következtetés - maradok távol most...

Opció 4 - Vásárlás Bitcoin Paypal keresztül Brawker

Brawker más megközelítést az egész költségátterheléses kérdés. Ahelyett, hogy vásárol a Bitcoin Paypal közvetlenül, ez megegyezik akkor valakivel, aki meg akarja vásárolni valamit az interneten. Megvásárolja a tételt őket Paypal és elküldjük a Bitcoin cserébe. Az egész folyamat úgy tűnik, elég bonyolult számomra amint ebben a rövid videóban.

Opció 5 - Vásárlás Bitcoin CFD keresztül Plus500or Avatrade

Ha csak az érdekli, a vásárlás bitcoinokat érdekében spekulálni az ár és a nyereség ha csak vásárolni Bitcoin CFD-k segítségével Avatrade vagy Plus500. Írtam korábban arról Bitcoin CFDsand alapvetően azt jelenti, hogy megpróbálják megjósolni Bitcoin jövője árát. Ez nem fog kapni a tényleges Bitcoin, de mivel valójában nem vásárol a Bitcoin használhatja Paypal ezt a módszert. Ne feledje, hogy ha a kereskedelmi CFD-k a tőke veszélyben van, és ez leginkább alkalmas tapasztalt kereskedők.

Még mindig nem könnyű vásárolni Bitcoin Paypal 2015-ben

Összegezve a dolgokat, bár közel 2 év beillesztett óta írtam az első bemutató erről a kérdésről még mindig nincs egyszerű módja erre. Paypal mutatott nagy érdeklődést a Bitcoin, és még néhány partnershipsbut az egyszerű megoldás erre a problémára még nem látható. Azt mondta, hogy a kérdés a vásárlás Bitcoin egy hitel cardhas jelentősen javult, hanem arról, hogy mi a következő üzenet.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Coin Brief napi jelentés: Bitcoin VeriCoins, IBM Things of the Internet, Syscoin Moolah, Bitlendingclub és Bitcon

Post Bitcoin

A Bitcoin egy piramisrendszer, figyelmeztet a korábbi Wells Fargo vezérigazgatója, Dick Kovacevich - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin Kínában - Az első Bitcoin ATM által telepített Robocoin

Post Bitcoin

Hogyan működik az afrikai Bitcoin induló jelenet?

Post Bitcoin

Antonopoulos elhagyja a Bitcoin alapítványt Mgmt

Post Bitcoin

Mi az a Bitcoin magánkulcs, hogyan kell használni?

Post Bitcoin

Bitcoin alapítvány Választás: Jim Harper, Olivier Janssens, vagy akár még ez is?

Post Bitcoin

Bitcoin Margin kereskedési lehetőségek kezdőknek

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: BitPay partnerek a Demandware-szal, a SpectroCoin kényelmes megoldásokat kínál az európaiaknak és még sok másnak

Post Bitcoin

A Twitch.tv elkezdte elfogadni a Bitcoint az előfizetésekhez

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentése: Románia Bitcoin alapítványa, Dominikai lakosság, bitcoin és így tovább

Post Bitcoin

Bitcoin újságírók # 2: A szándék hatása a bitcoin tulajdonjog etikájára