Hogyan kell eladni a Bitcoin cuccokat? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan kell eladni a Bitcoin cuccokat?

Hogyan kell eladni a Bitcoin cuccokat?

Van néhány személyes elemeket szeretné megszabadulni? Szeretné, hogy néhány gyors bitcoin? Akkor megtalálta a megfelelő bemutatása ezzel csak azt, partner!

Hogyan működik?

Értékesítés cuccod online bitcoin olyan, mint eladni a dolgokat a készpénzes / Paypal / stb. Craigslist vagy Ebay. Küldesz egy hirdetés a honlapon leíró elem (ek) próbál eladni, és a potenciális vásárlók Önnel a kapcsolatot, vagy helyezze az ajánlatokat.

Ha a terméket árul letölthető vagy elég kicsi ahhoz kell szállítani, akkor nem kell névtelenséged, vagy megfelelnek a vevő személyesen. Ha árul egy nagyobb tétel (autó, ingatlan, stb), akkor valószínűleg kell ütemezni, hogy megfeleljen a vevő és véglegesítse az üzletet.

Ki lesz az első?

Amennyiben a vevő elküldi a bitcoin először? Vagy pedig az eladó a hajó az elemet először? Mint eladó, akkor kap, hogy a saját szempontjából a hirdetést. Akkor van szükség, hogy a vevő elküldi a bitcoin először. Én azonban nem ajánlom ezt, ha van egy megalapozott hírneve, mint egy becsületes eladó. Ha egy ismeretlen eladó, akkor nem fog minden érdeklődő vásárlók. Bitcoin tranzakciók visszafordíthatatlanok, ezért nincs olyan vásárlói védelmet ellenében eladók, akik nem az árut.

Az épület hírnevét, mint a Bitcoin eladó

Annak érdekében, hogy építeni a hírnevét, ragaszkodni hirdetési weboldalak, amelyek beépített visszajelző rendszer. Van egy pár foglalkozik a már megállapított vásárlók. Lehet, hogy nem egy pár kezdeti értékesítési ahol hez küldeni a tételeket az első, és lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy küldje el a bitcoin egyszer már megkapta a terméket. Ha megy, hogy a hajó az árut első, a legjobb, ha előírják, hogy a vevő régóta híres, hogy csökkentsék az esélyét a veszteség. Mindig van rá esély, hogy a vevő soha nem küld a bitcoin, miután megkapta az árut.

Felhasználási Letéti

A legjobb politika az új eladók és a vevők, hogy egy 3rd party letéti szolgáltatást. Lehet kerülni egy kis százalékát díjat, de segít megvédeni mind a vevők és az eladók csalók, mert egy jó hírű és közömbös 3rd party kezeli a forrásokat, és megoldja a vitákat. A legtöbb vevők és eladók ragaszkodnak egy letéti szolgáltatást foglalkozik új magánszemélyek. Úgy működik, mint ez:

  A vevő betétek összege bitcoin az elem egy elismert 3rd party letéti szolgáltatást. Ezt bizonyítja, hogy az alapok, hogy a vásárlás.

  A letéti szolgáltatás értesíti az eladót a bitcoin letétbe teljes mértékben. Ezen a ponton a letéti szolgáltatás rendszerint a díj (amely lehet fizetett az eladó, a vevő, vagy ötven százalék szerint felosztott mindkettő).

  Az eladó hajók vagy átadja a terméket a vevőnek.

  Miután a vevő megkapja a tételeket, és ellenőrzi őket, lépjen kapcsolatba a letéti szolgáltatás, hogy kiadja a bitcoin az eladónak.

  A letéti szolgáltatás elküldi a bitcoin az eladónak. Kész üzlet.

Ha vannak viták (azaz a vevő állítja az árut kaptak megsérült, nem a leírtak szerint, vagy soha nem is érkezett meg), ez akár a letéti szolgáltatás, hogy oldja meg. Mint eladó, meg kell tenni minden olyan kísérlet, hogy dokumentálja, és bizonyítani, hogy a termék, amit árul volna nyújtani az eredeti leírás. Néhány példa:

 • Fénykép vagy videó az áruk és az állapotuk a szállítás előtt, vagy adják ki őket.
 • Fénykép vagy videó magad csomagolás az áru levélkézbesítésre.
 • Kap egy nyomon követési számot a csomag, vagy egy aláírást a szülés után, vagy egy proof-of-átvételi elismervény.

Nézzen néhány ajánlott letéti szolgáltatás- mindegyiküknek van egy jó híre, és általában megbízható a Bitcoin közösség.

Hol lehet eladni a dolgokat az interneten

Tudd több mint 99% -át a lakosság mintegy Bitcoin. Egy e-mailt a 7 napon keresztül, rövid és oktatási (garantált). 

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Capital One A Bitcoin kutatók felvétele

Post Bitcoin

A végső selyemhajtású Bitcoin aukció - Négy győztes 44 000 bitcoinnal elhúzódott, 14,6 millió dollárt nyert

Post Bitcoin

Hogyan szerezzen pénzt a Bitcoinról szóló szó terjesztésével?

Post Bitcoin

Trezor Bitcoin Safe Giveaway (100% ingyenes)!

Post Bitcoin

Bitcoin újságírók: A Bitcoin tulajdonának etikája

Post Bitcoin

CoinMX felülvizsgálata - ez egy megbízható Bitcoin Exchange?

Post Bitcoin

Feliratkozás az Mt.Goxra

Post Bitcoin

Az argentin központi bank fél a bitcointól

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Mi a Bitcoin bányászat?

Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC (Q-U) ABC-jei

Post Bitcoin

Ki van a Bitcoin tulajdonában? Bitcoin egy átverés?

Post Bitcoin

Jody Drake a Butterfly Labs állításai nem vásárolhatnak élelmiszereket