Bitcoinok vásárlása ATM-ből | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoinok vásárlása ATM-ből

Bitcoinok vásárlása ATM-ből

Bitcoin ATM (bankjegykiadó automatát) ugrott fel az egész világon. Ők egy kényelmes módja vásárolni bitcoin készpénzzel nem megy online, vagy kölcsönhatásba lépni egy másik emberi lény. De van néhány fontos dolog, hogy tudni Bitcoin ATM vásárlás előtt:

 • Sok Bitcoin ATM-ek egyirányú: vagyis meg lehet vásárolni bitcoin, de nem tudja eladni őket (vagy fordítva).
 • Találjanak Bitcoin ATM Ön közelében is kihívást jelent. Sok kormány szigorú pénzügyi szabályozás, amely meghatározza, hogy hol és milyen körülmények között egy ATM lehet telepíteni.
 • Mivel a Bitcoin ATM tárgya lehet előírások, akkor szükség lehet bizonyítani személyazonosságát azáltal, hogy az ujjlenyomatok, tenyerét, és / vagy a kormány személyi igazolvány beolvasott az ATM. Mindez attól függ, a modell az ATM és hatásköre, amelyen telepítve van.

Hogyan Bitcoin ATM Works

Bitcoin ATM mellőzését bitcoinokat nemzeti valutában (készpénzben), és ha a készülék kétirányú, akkor ezen felül lemondani készpénz bitcoin.

Bitcoin adagoljuk vagy a vevő saját Bitcoin pénztárca (via beolvasott QR-kód a vevő mobil eszköz vagy papír pénztárca), vagy a papír pénztárca előállított és nyomtatott az ATM a vásárlás időpontjában. Az ár a vételi függ jelenlegi Bitcoin árfolyam, ami az ATM letölti az internetről valós időben. Emellett egy további százalékát díjat kell fizetni az ATM a szolgáltatás, valamint be az árát.

Az ATM vagy van egy bizonyos mennyiségű Bitcoin eladni egy külön pénztárca, vagy csatlakozik egy internetes csere, hogy megvásárolja a bitcoin valós időben nevében a vevő. Az alkalmazott módszer alapján, hogy a gép által beállított a tulajdonos, és függetlenül attól, hogy a valós idejű közvetítését bitcoin hagyjuk sajátos illetékes. Például a Texas állam, a Bitcoin ATM lehet legálisan működtetett nélkül pénzközvetítési engedélyt, ha az ATM nem notmake valós idejű, on-demand vásárlások egy 3rd party cseréje nevében a vevő.

A vásárlási folyamat

A Bitcoin ATM vásárlási folyamat általában megy valami ilyesmi:

  Odamentem az ATM és QR-kód beolvasásával egy címét Bitcoin pénztárca (azaz található mobileszköz vagy papír tárca) az ATM szkenner. Ezt a címet a megvásárolt bitcoin küldjük. Ha nincs Bitcoin pénztárca, sok esetben a készülék felajánlja a lehetőséget, hogy készítse el és nyomtassa papír pénztárca az Ön számára, ha a vásárlás befejeződik.

  Attól függően, hogy az ATM, hogyan volt konfigurálva, és az igazságszolgáltatás pénzügyi előírások, akkor lehet kérni, hogy átvizsgálja a kezét, ujjlenyomatok vagy a kormány személyi igazolvány. Így a személyazonosságát van kötve a tranzakciót és a pénzmosás elleni vételi / eladási korlátok érvényesülnek. Egyes esetekben, akkor nem kell megadnia semmilyen azonosító, ami azt jelenti, lehet vásárolni bitcoin 100% névtelenül.

  Írja be az összeget a bitcoin szeretne vásárolni, vagy az összeget a nemzeti valuta szeretné tölteni. Az összeg lehet vásárolni korlátozott lehet alapja a pénzügyi szabályozás és az összeget a bitcoin rendelkezésre a gép pénztárca.

  Helyezze be készpénzt, és várjon néhány másodpercet, amíg a megvásárolt bitcoin jutnak el a Bitcoin pénztárca címét. Ha úgy döntött, egy papír pénztárca kell előállítani, akkor lehet nyomtatni, és a megvásárolt bitcoin lesz betöltve a hangosbeszélő.

Találjanak Bitcoin ATM

A leginkább up-to-date forrást találni a Bitcoin ATM az Bitcoin ATM Mapwebsite. Ez egy világszerte ismert térképet Bitcoin ATM helyszínek, az ATM-díjak, valamint a felhasználói visszajelzések mindegyik helyen.

Az oldalak érme ATM Radarand Bitcoin ATM Spotter is térképeit Bitcoin ATM helyszínek, de a listák nem úgy tűnik, hogy a közelmúltban.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Hogyan készíts pénzt a Bitcoin használatával a Purse.io használatával?

Post Bitcoin

A Blocktrail új Bitcoin pénztárca érdekes tech fejlesztést kínál

Post Bitcoin

Bitcoin árelemzés: Citi jelentés és Silk Road Auction

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Mi a Bitcoin bányászat?

Post Bitcoin

Charlie Shrem börtönbüntetése, a Bitcoin népszerűsége a Google-on és még sok más

Post Bitcoin

Hogyan növeljük Bitcoinjait 20% -kal évente az Autopiloton

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Lawsky Outlines Revised BitLicense, a GAW bemutatja a Paycoint és még sok mást

Post Bitcoin

Ingyenes Ross William Ulbricht

Post Bitcoin

Mi a Bitcoin blokkok és Bitcoin megerősítések?

Post Bitcoin

A Willy-jelentés: Új fejlesztés a Mt. Gox Bitcoin Debacle

Post Bitcoin

Jamie Dimon azt mondja, ha elég hülye vagy, hogy megvásárolja a bitcoint, akkor fizetni fog egy árat - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin haszontalan - Hernaes