Bitcoin névtelen? Itt van a teljes válasz | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin névtelen? Itt van a teljes válasz

Bitcoin névtelen? Itt van a teljes válasz

Az egyik fő jellemzői az emberek általában hivatkoznak Bitcoin anonimitás, de Bitcoin teljesen anonim? Egyrészt, ez teljesen anonim. Másrészt, teljesen átlátható és nyomon követhető, mivel minden tranzakció recordedin nyilvános főkönyvi.

Bitcoin amit hívta álnéven. Küldése és fogadása bitcoin, mint az írás egy álnév alatt. A Bitcoin, a álneve a címet, amelyre fogadni Bitcoin. Ha a cím valahogy kapcsolódik a személyazonosságát ez téve.

Mivel minden tranzakció a Bitcoin hálózatának rögzítése a Blockchain emberek most képes tudni az összeget a Bitcoin Öné ezen a címen, mely címre küldött pénzt, és amely megkapta pénzt tőled.

Ha például Ön által kért adományokat a honlapon egy adott Bitcoin-címet - ezt a címet már nem anonim.

Tehát mit tehetünk, hogy továbbra is teljesen anonim?

Először az a legjobb, hogy egy új Bitcoin-címet minden tranzakció végezzen. Ez egy jó kezdet, bár ez nem garantálja a teljes anonimitást. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy ha több bemenettel a tranzakciót, és az egyik ilyen bemenet származik beszűkült címe - az összes bemeneti címek most ki vannak téve.

A legutóbbi útmutató: a Bitcoin anonymouslywe részletesen a pontos lépéseket tenni annak érdekében, hogy fenntartsák a legmagasabb fokú anonimitást.

Javított anonimitás kell használni több tárca. Létrehozása egy új változás címet a bemenetek is javítja az anonimitást, mint egy új címet hoz létre, ha egyszer kap a visszajárót kifizetése amit küldtem. Ezt a kiemelt támasztja alá az a Bitcoin Coreclient például.

További kevésbé hagyományos módszerek közé bújt a számítógép IP-címét, a keverési szolgáltatások, amelyek a kereskedelem ki a bitcoin esetében is eltérő történelem, a TOR böngésző és az internethez való hozzáférését VPN-en keresztül.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. rész: Academia és a laikusok

Post Bitcoin

Bitcoin újságírók # 2: A szándék hatása a bitcoin tulajdonjog etikájára

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Brazília azt mondja, hogy túl korai a Bitcoin-rendeletben, Charlie Shrem két évig börtönben volt ítélve

Post Bitcoin

Bitcoin Margin kereskedési lehetőségek kezdőknek

Post Bitcoin

Defláció 2. rész: A bitcoin ár defláció jó vagy rossz?

Post Bitcoin

Defláció 1. rész: Bitcoin árának deflációs természete

Post Bitcoin

Bitcoin haszontalan - Hernaes

Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC MNO-ja

Post Bitcoin

Nyereséges Bitcoin Cloud Bányászat: Bitcoin bányászat a zűrzavar nélkül

Post Bitcoin

Mi a legjobb Bitcoin fizetési processzor? Coinkite vagy BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: A Fractional Reserve Banking veszélyei

Post Bitcoin

Bitcoin árelemzés: Tim Draper megnyeri a Silk Road Auction-et