Mi az 51% -os támadás - egyszerűsített Bitcoin bemutató | Hungarian.lamareschale.org

Mi az 51% -os támadás - egyszerűsített Bitcoin bemutató

Mi az 51% -os támadás - egyszerűsített Bitcoin bemutató

Talán hallott már a „51% támadás”, de mit is jelent ez valójában?

Bitcoin minersuse teljesítményű számítógépek ellenőrizni, hogy minden egyes ember, aki szeretné tölteni a Bitcoin valóban rendelkezik bitcoinokat tölteni, és nem próbál becsapni a rendszert. Ők ezt áttekintésével Blockchain - digitális fájl, amely dokumentálja minden Bitcoin tranzakciós valaha készült. Bányászok általában csoport együtt a bányászatban medencék így lehet kombinálni a bányászati teljesítmény és hatékonyabbá vált.
A teljesítmény a bányászok ellenőrzési folyamat ered ez a decentralizáció. Például, mondjuk van egy ügylet, amely áthalad a blokk lánc. Minden bányászok felülvizsgálja ezt a tranzakciót, és eldöntheti, hogy a feladó valójában a Bitcoin akar küldeni. Ha a többség bányászok szabályzat az ügylet érvényes akkor megy keresztül.

De mi van, ha valaki tudna érhetsz több mint 50% -a hálózati bányászati ​​teljesítmény és manipulálni a rendszert saját igényeinek. Elméletileg, ha valakinek sikerül, hogy húzza le egy ilyen támadást tud dupla költeni a pénzét - ami azt jelenti, lehet fizetni az azonos Bitcoin kétszer vagy még több.

A támadó is képes megakadályozni tranzakciókat lehessen erősíteni, és megakadályozza, hogy más bányászok generáló új bitcoin. De inkább a dupla kiadások és megerősítő felül fogják vizsgálni a későbbi videók.

Most, itt egy igazi élő példája a 51% támadást. Januárban 2014 egyik bányászati ​​medencék annyira nagy, hogy közeledett 51% -át bányászati ​​teljesítmény. Ez természetesen létre néhány pánik a Bitcoin közösség, de rögzítették után nem sokkal a bányászok, akik elhagyták a medencét, hogy egyensúlyt a dolgokat.

Az egyik dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy valaki annyira bányászati ​​teljesítmény valószínűleg több pénzt ezzel a teljesítmény, hogy az enyém jogosan, mint a ténylegesen blokkolja a tranzakciók vagy dupla kiadások. Ez csökkenti annak a kockázatát, ilyen támadás lényegében.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

A kifinomult Bitcoin Ransomware kibontakozik, a Critroni és a TOR

Post Bitcoin

Bitcoin elfogadta: az eBay a Bitcoin integrációját a PayPalral!

Post Bitcoin

Bitcoin árelemzés: Tim Draper megnyeri a Silk Road Auction-et

Post Bitcoin

2015. április 2-án

Post Bitcoin

7 Online vállalkozások Jelenleg elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

Bitcon a Geld Azt akarja, hogy a Bitcoin legyen pénz

Post Bitcoin

Mi a legjobb Bitcoin fizetési processzor? Coinkite vagy BitPay?

Post Bitcoin

Az Európai Bizottság a Bitcoin-rendelet folytatásához

Post Bitcoin

Bitcoin nem szabályozható, mint az internet

Post Bitcoin

A Bitcoin bányászat hamarosan jövedelmezőbb lesz

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014 szeptember 7-13

Post Bitcoin

Coin Brief napi jelentés: Bitcoin VeriCoins, IBM Things of the Internet, Syscoin Moolah, Bitlendingclub és Bitcon