Selyemút aukció és a Bitcoin ár hatása | Hungarian.lamareschale.org

Selyemút aukció és a Bitcoin ár hatása

Selyemút aukció és a Bitcoin ár hatása

A bejelentés a US Marshals hogy kerül árverésre le a bitcoinsseized a Selyemút mellszobor tavaly év végén volt a legnagyobb darab Bitcoin hírek az elmúlt két hétben. News ezen az árverésen sőt némileg háttérbe szorította a hatalmas félelem környező Ghash.io, a legnagyobb Bitcoin bányászat medence és annak elérése 51% tördelő teljesítmény. Ez az aukció volt a forrása sok spekuláció jövőjét illetően Bitcoin egészének, és minél több közvetlen jövőben a Bitcoin ára. Sok előrejelzések és a „elemzések” alakultak ki az elmúlt napokban, és megpróbálta megérteni, hogy mi a US Marshals aukciós jelent majd a Bitcoin ára. Még a fejlett saját elemzés (amit én szeretek gondolni használ sokkal megbízható módszertan, mint a pozitivista trend elemzések Reddit és a különböző Bitcoin hírportálok) kapcsolatos közelmúltbeli események kapcsolatos jelentős visszaesése a Bitcoin ára, és milyen az árverés hatással lesz, hogy lefelé trend- amely azóta ellaposodott.

Összefoglaló az én előző Bitcoin Ár Elemzés

Az elemzés azt feltárt főbb eseményekről és belül egyaránt a Bitcoin közösség, és hogyan járultak hozzá a csökkenés Bitcoin ára. Rájöttünk, egy érdekes kapcsolat a Bitcoin ára és az amerikai tőzsde, mivel mindkét reagált hasonlóan hír jön ki Irakból. Úgy tűnt, hogy a Bitcoin piacok vált, legalábbis átmenetileg, kapcsolódik a többségi tőzsde az USA-ban. Úgy vélem, az oka ennek kapcsán jött a Dish Network bejelentés, amely valószínűleg hozott némi pénzt többségi kereskedők, ami már biztosan csatlakozik a Bitcoin piacok és a mainstream-kereskedelmi piacon. Továbbá, a bejelentés a Selyemút Bitcoin aukció megbízott jelentős csökkenése a Bitcoin ára, ami állítólag a span csak egy pár órát. Azt egyesített ezen két adat a katalizátor Bitcoin ára decline- a Ghash.io fear- alkotnak hang magyarázata a csepp a Bitcoin ára tartott, hogy a jobb része egy héten.

Megállapítottam, az elemzés, hogy az ár lelapul, és esetleg kissé emelkedik, amíg a Selyem Roadauction végén júniusban. Eddig én elemzése volt helyes. A Bitcoin ára maradt tartományon belül $ 580- $ 610 mióta elemzést tettek közzé Coin röviden. Bár a Bitcoin ára nem nőtt kissé, ahogy gondolták, én fenntartom, hogy számít a helyes, mert én csak említettem, hogy a lehetőséget.

Az elemzés zárult én nyilatkozatot, hogy az árverés ki a Selyemút bitcoinokat elkerülhetetlenül lenyomja a Bitcoin ára. Azt feltételezték, hogy a bitcoin fogják árasztani a piacot, ezáltal növelve a kínálatot, és csökkenti a Bitcoin ára. Ez a forgatókönyv a lehetőség is fennáll; Azonban, mivel a felszínre néhány további hír, úgy tűnik, hogy az árverés nem lehet jelentős negatív hatást gyakorol a Bitcoin ára.

Recent Developments és azok hatásait a Selyemút aukció

A nagy kijelző nem értés a része az Egyesült Államok marsallok listáját mintegy 40 embert érdekelt az aukció véletlenül elérhetővé kell tenni a nyilvánosság számára. Az e-mailezés az embereket ezen a listán, így számukra információt az árverésen, az a személy, a sportbírók, hogy elküldte a levelet véletlenül küldött egy másolatot az e-mailt mindenkinek a listán, hanem egy titkos másolat. Ez hiba történt a neveket mindenki számára látható, aki megkapta az e-mailt, és valaki vett egy képernyőképet a nevek a listán, ami aztán eljutott az egész Bitcoin közösség. Ezen a listán a lehetséges aukciós résztvevők sok vezetők prominens Bitcoin társaságok és a vezetők a befektetési vállalkozások. Ez az információ arra utal, hogy az emberek érdeklődöm vásárlással theSilk Road bitcoin nem emberek, akik keresik, hogy hétköznapi vásárlások velük. A befektetési vállalkozások nyilvánvalóan szeretnének tartani az érméket, mint egy befektetés. És a Bitcoin cég vezetői lehetnek akár keres, hogy tartsa őket a maguk számára, illetve a befektetés őket úgy, hogy lehet használni, hogy fokozza a szolgáltatásokat a vállalatok nyújtanak. Plusz, a puszta összeget költenek az árverésen erősen azt sugallja, hogy a nyertes (ek) a Bitcoin aukció várnak a hosszú távú nyereség a beruházásokat. Senki sem fog shell ki $ 200,000 csak azért, hogy az ajtón ezen az árverésen, hogy azok azonnal tölteni a bitcoin sushi.

A kiszivárgott névsorát az embereket érdekli az árverésen teszi elég egyértelmű, hogy bárki is nyeri ezeket a bitcoin valószínűleg tartani őket egy nagyon hosszú ideig, abban a reményben, hogy a piaci ár ennél jóval magasabb, mint amit fizettek az árverésen. Ezért az árverés nagyon is nincs azonnali hatása a Bitcoin ára. Csak akkor látni eltolódik a Bitcoin árat elárvereztessük érmék kezdenek mozogni a Bitcoin gazdaság, ha az aukció nyertese (i) indul vásárol árut a bitcoin, vagy eladni őket fiat valuta.

Ugyanakkor egy bejelentést a SecondMarket, a Bitcoin cég kerül ajánlatot tesz a Selyemút bitcoinokat növelhetné annak valószínűségét, hogy az árverésre érméket a piacra, inkább előbb, mint később. A cég lesz, amely lehetővé teszi bizonyos fogyasztók számára, hogy egyedi ajánlatokat, hogy bemegy egy összesített ajánlatot, amelyet aztán a fejlett kísérlet vásárolni legalább néhány Selyemút bitcoin. Ha SecondMarket megnyeri valamelyik érme, azok között kerül felosztásra az egyes ajánlattevők, valószínűleg arányos, hozzájárultak az aggregált ajánlatot. Csökkentve a főváros küszöböt az árverésen, sokkal kisebb mennyiségű bitcoin kerül kiosztásra a teljes pot árverésre a sportbírók. Mivel a befektetések ezen bitcoin lesz sokkal kisebb, van egy enyhe növekedés annak valószínűségét, hogy a bitcoin kerül át gyorsabb, így lenyomja a Bitcoin ára. De a minimális járulékok által SecondMarket a $ 25,000 és $ 50,000, attól függően, hogy milyen kifizetési közreműködők keres. Ez még mindig egy jelentős pénzösszeg, és a bitcoin kell majd tartott egy ideig, amíg az ajánlattevők látni megtérülését a befektetések. Tehát míg az esélye, hogy az érmék, hogy azonnal dömpingelt lehet enyhén emelkedett, de még mindig úgy tűnik, nagyobb a valószínűsége, hogy kerül sor.

Kismértékű módosítás én Bitcoin Ár Elemzés

Mit jelent ez a jövőre nézve Bitcoin ára? Eltekintve néhány pánik eladási az aukció alatt a Bitcoin ár nem lehet jelentősen nyomott, miután az aukciót vége. Vagy ez oldalra trend továbbra is fennállnak, mivel egy kis eltérés miatt pánik eladási, illetve a Bitcoin ára forgassa felfelé számítva pozitív érkező hírek a győztes (ek) a sportbírók Bitcoin aukción.

Összefoglalva, az én előrejelzések a hatása az árverésen lesz a Bitcoin ára már elment elkerülhetetlenül lefelé bizonytalan, a valószínűsége, hogy egy folytonosság a oldalra trend, vagy felfelé viszont a Bitcoin ára. Fenntartom a többi az én elemzést szilárd, azonban, A Bitcoin ára várhatóan stagnál, míg az aukciót, és majd meglátjuk, mi történik ezután.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

MIT Bitcoin nyári verseny: BitComp

Post Bitcoin

Miért nem félnek a Bitcoin szakértői a 51% -os támadástól?

Post Bitcoin

Peter Schiff Euro Pacific Precious Metals elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

Hogyan vásároljunk nagy mennyiségű Bitcoint - 3 dolog, amit tudni kell

Post Bitcoin

Buy Bitcoinok Paypal-val - lépésről-lépésre bemutató

Post Bitcoin

Mt. Gox eladja a Bitcoin Védjegyet

Post Bitcoin

OP-ED: A nem megfelelő BitLicense kiterjesztés bizonyítja az alapítvány erőfeszítéseinek gyümölcsét

Post Bitcoin

A Bitcoinba való befektetés előnyei és a bitcoinokba való befektetés előnyei

Post Bitcoin

Online szerencsejáték és Bitcoin szabályozás: három releváns vélemény az iparági szakértők közül

Post Bitcoin

Bitcoin újságírók # 2: A szándék hatása a bitcoin tulajdonjog etikájára

Post Bitcoin

A megfelelő Bitcoin árelemzés 1. rész: Módszertan

Post Bitcoin

Miért rosszul Rand Paul a Bitcoin értékeinek készletezésével?