Overttock a Bitcoin profitjának 3% -át a Bitcoin tudatosság előmozdítására | Hungarian.lamareschale.org

Overttock a Bitcoin profitjának 3% -át a Bitcoin tudatosság előmozdítására

Overttock a Bitcoin profitjának 3% -át a Bitcoin tudatosság előmozdítására

Patrick Byrne, a vezérigazgató Overstock, és régi Bitcoinsupporter bejelentette, a „Bitcoin a Beltway” konferencia, Washington DC-ben, hogy Overstock kezdi meg 3% -át Bitcoin profit elősegítése Bitcoin, és cryptocurrency általában. Túl magas lesz, hogy a 3% -át Bitcoin profit és adományozza több különböző érdekképviseletek, amelyek a munka felvilágosítás, és az elfogadás, a Bitcoin és egyéb kripto-valuta esetében. Ez a felosztás 3% Overstock Bitcoin nyereség terjedésének kripto-valuta tudatosság érkezik, mint az amellett, hogy a 10% -a Bitcoin profit, hogy a cég már rendelkezik. Patrick Byrne tartja több millió dollárt a személyes pénzt Bitcoin is. Coindesk számolt be, hogy ez a döntés ettől Overstock nagyon új és a végrehajtás nem fog megtörténni, amíg néhány hónap múlva, illetve hogy egy hivatalos bejelentését Overstock egészének cég nem jön, amíg valamikor szeptemberben.

Túl magas az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb, az online kiskereskedők a világ, hogy elfogadja a Bitcoin, mint a legitim fizetési módokat. Hasonlóan Amazon, Overstock széles skáláját kínálja eladásra szánt termékek, a könyvektől a bútorok, melyek megvásárolhatók a Bitcoin. Mivel közvetlen versenytársa az Amazon, Overstock döntése, hogy elfogadja Bitcoin néhány hónappal ezelőtt hozta a nagy nyomás az Amazon az ügyfelek, hogy elfogadja Bitcoinas is. Azonban Amazon eddig elutasított bármely javaslatot, hogy elfogadja Bitcoin. Így Overstock, lényegében digitális valuta piac sarokba, amennyiben az online általános kiskereskedelmi illeti.

Hogy a legnagyobb online kiskereskedő, hogy elfogadja a Bitcoin, Overstock kapott jelentős mennyiségű Bitcoin profit, méretéhez képest a Bitcoin gazdaságot. Mivel a május végén, Overstock kapott $ 1,6 millió eladásából származó bevétel a Bitcoin. A vállalat arra számít, hogy legalább 10 millió $ végére az első évben a Bitcoin elfogadását. Ha Overstock megfelel a $ 10 millió Bitcoin nyereség vetítés végén az év, ami azt jelenti, hogy a vállalat adományoz $ 300,000 a Bitcoin érdekvédelmi szervezetek. Attól függően, hogy mennyi a Bitcoin értékét értékeli az év végén, hogy a 3% a végén, hogy érdemes még több mint $ 300,000.

Szerint Patrick Byrne, több mint 4300 ügyfél használt Bitcoin óta Overstock elkezdték fogadni azt fizetni. Byrne is mondta, hogy a Bitcoin ügyfelek inkább, hogy a drágább vásárlások, mint az átlagos ügyfél használó Fiat valuta. Byrne tett további bejelentésre a Bitcoin a Beltway konvenciót, hogy Overstock tervezi, hogy bővíti Bitcoin profit megszerzése lehetséges bővíti Bitcoin elfogadása a nemzetközi ügyfelek, azaz az ügyfelek kívül az Egyesült Államok, a közeljövőben. Ez bővítését a Bitcoin elfogadó nemzetközi ügyfelek azt jelenti, még a Bitcoin nyereséget Overstock, ami azt jelenti, hogy a 3% -os, hogy fog menni a Bitcoin érdekképviseleti csoportok lesz még nagyobb mennyiségű bitcoin.

Túl magas a Bitcoin Érdekvédelmi program és a hatása a Bitcoin Ár

Mivel egy ilyen friss bejelentése, bármilyen típusú gyakorolt ​​hatásának elemzése, hogy Overstock Bitcoin érdekképviseleti program tartalmazhat a Bitcoin priceis tiszta spekuláció. Azonban az ilyen spekuláció ezt a bejelentést termel néhány nagyon is valós lehetőség. Ha Overstock program tesz különbséget, és vezet a több elfogadó vállalkozások Bitcoin, mint fizetési eszköz, akkor a Bitcoin ára is nagyon jól megy fel emiatt.

Tegyük fel, hogy Overstock nem felel meg annak vetülete $ 10 millió a 2014 végéig A $ 300.000 adományozott szervezetek, amelyet kizárólag terjed Bitcoin tudatosság lehetővé teszi a lényegi különbség a képességek azon szervezetek reklámozni, és eljussanak a potenciális Bitcoin elfogadók. Mi van, ha 2015-ben, Overstock kap $ 15 millió $ 20 millió Bitcoin profit? Akkor még lesz adományozott ezeknek a szervezeteknek.

Mindeközben ezek a szervezetek lesznek szorgalmasan dolgoznak, hogy a vállalatok a világ minden tájáról, hogy elfogadja Bitcoin. Ahogy egyre több cég elfogadja Bitcoin, ismertsége és elfogadottsága tovább kell növelni exponenciálisan, és a kereslet következtében emelkedni. Így a Bitcoin árat kell felmenni lényegében attól függően, hogy mennyire sikeresek ezek a szervezetek vannak kihasználva Overstock adományok segítségével terjed cryptocurrency tudatosság, és Bitcoin elfogadás. Természetesen, nem fogunk megtudni, hogy mennyi Bitcoin profit Overstock teszi, amíg az év végéig. Azonban, ha a hosszú távú emelkedő trend Bitcoin folytatódik, akkor várható, hogy Overstock Bitcoin nyereség tovább emelkedik, és így azok hozzájárulását válhat igen jelentős.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Coinbase: A jelenlegi vezető a közvetlen Bitcoin beszerzésben

Post Bitcoin

A Bitcoin olyan téveszme, amely meg tudja győzni a világot - az Atlanti-óceánt

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: BitPay partnerek a Demandware-szal, a SpectroCoin kényelmes megoldásokat kínál az európaiaknak és még sok másnak

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Bitmain P2pool fejlesztése, KnCMiner Arctic Cycle Cloud Bányászat és így tovább

Post Bitcoin

A nagy kormányok összetörik a bitcoint, de nem fogják megölni - Forbes

Post Bitcoin

Javítsunk együtt

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentése: a Canabis Road Hacked, a Korbit 3 millió dollárt, a Bitcoin Spending PAC-ot, stb

Post Bitcoin

Ez az, ami felborulhat a Bitcoin Bubble - Bloomberg

Post Bitcoin

Az Arnhem-alapú Spar az első holland szupermarket, amely elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

A 8 blokk felfedezőinek listája és pontosan mi is azok?

Post Bitcoin

Bitcoin érték 2. rész: A pénznek is szüksége van egy értékre?

Post Bitcoin

Mi az a Bitcoin? Egyszerű (de alapos) magyarázat