Japán tartózkodni a rendelettől, a bitcoin árat érintő következmények | Hungarian.lamareschale.org

Japán tartózkodni a rendelettől, a bitcoin árat érintő következmények

Japán tartózkodni a rendelettől, a bitcoin árat érintő következmények

A Liberális Demokrata Párt (LDP), a domináns fél japán politika 1955 óta bejelentette, hogy nem lesz semmilyen rendelkező rész jogszabályok korlátozását célzó, illetve szabályozó Bitcoinin semmilyen módon. Ez a bejelentés érkezik megfontolások figyelembevételével a japán kormány által írásban Bitcoin szabályozás a törvény követi a hírhedt Mt. Gox összeomlás végén 2013 Mt. Gox volt a világ legnagyobb Bitcoin csere időpontjában előző kudarca, hogy felelős a legtöbb a világ Bitcoin tranzakciók. Egy ragyogó kijelző képtelenség, vagy mi Egyesek úgy vélik, szándékos csalás, Mt. Gox engedélyezett 850 ezer bitcoinokat eltűnését. Abban az időben ez eltűnése a bitcoin volt érdemes több mint 450 millió USD.

Szerencsére, nem pedig gyorsan múló korlátozó jogszabályok Bitcoin csere vagy a valuta is, a japán Liberális Demokrata Párt volt idejük, tanácskozásai-e vagy sem, hogy adja át az ilyen szabályozás. Nyilvánvaló, hogy úgy döntött, nem megy Bitcoin szabályozás; Takuya Hirai, LDP törvényhozó és vezetője a LDP internetes média részlege nevében beszélt a párt és a Reutersnek, hogy „Alapvetően arra a következtetésre jutottunk, hogy mi lesz, most, elkerülése felé jogi szabályozás.”

Lehetséges hatásai Jogszabályok Bitcoin Ár

A bejelentést az LDP, hogy semleges marad kérdésében Bitcoin szabályozás valószínűleg jelenti támadást hárított golyó a Bitcoin ára. Ítélve már reakcióit Bitcoin ára kísérletek Kínából betiltani Bitcoin az országból, valószínűnek tűnik, hogy bármiféle végrehajtásának Bitcoin jogszabályok egy átmeneti emelkedése Bitcoin áringadozás, sokkal inkább, mint a normál sebességgel Bitcoin áringadozás és esetleg egy hosszú távú csepp a Bitcoin ára.

Azonban a legújabb pánik felett Bitcoin bányászat medence, Ghash.io, elérve 51% tördelő hatalom termelt Bitcoin közösség kisebbségi támogató kormányzati szabályozás a Bitcoin. Ideológiai szempontból, amelyben a kormányzati szabályozás, amely feltételezi a bizalom a kormány, hogy szabályozza a Bitcoin bányászat medencék, mert megszűnt a megbízhatatlan természete Bitcoin nem logikus. Ez ellentmond annak a széles körben elfogadott libertárius ideológia, ami létezik, legalábbis lazán, a többség a Bitcoin közösség. Függetlenül attól, hogy ideológiai filozófiák azonban az objektív tény ez a helyzet, hogy van egy kis támogatást kormányzati szabályozás a Bitcoin.

Mi lehetne Bitcoin szabályozás jelenti a Bitcoin ára? A nyilvánvaló válasz az, hogy minden kormány kísérletet szabályozására Bitcoin lenyomják a Bitcoin ára annak a ténynek köszönhető, hogy valószínűleg sok embert távol Bitcoin összesen.

Ez azonban azt feltételezi, hogy a kormány olyan jogszabályokat fogadjanak el restrictthe használata Bitcoin. Mi van, ha a kormány nem valami, hogy ösztönözze annak elfogadását, így valahogy, összekapcsolva azt a jegybank az olcsó hitelt? Egy ilyen helyzetben, a Bitcoin árat egekbe, valamint az összes többi területen a gazdaság vált felfújt messze túl a fenntartható szintet, mivel a jegybank olcsó pénz politikáját. Sajnos, a növekedés Bitcoin ára lenne rendkívül átmeneti. A buborék valószínűleg összeomlik egy bizonyos ponton, miután a központi bank a szóban forgó szerződést a hitelkínálat. Tehát a hatása az állami beavatkozás a Bitcoin ára a közvetlen kifejezés mehet mindkét irányban. De a hosszú termeffects egyaránt negatív, tekintve fenntartásában növekvő tendenciát a Bitcoin ára.

Nem törvényi szabályozás Tedd Bitcoin biztonságosabb, és Ok a Bitcoin Ár Rise?

Tegyük fel, hogy a kormányzati beavatkozás nem okoz semmilyen közvetlen hatással a Bitcoin ára. Ez fog történni valószínűleg azért, mert a jogszabály lenne, amelynek célja nem a Bitcoin, hanem a Bitcoin csere. Tegyük fel, hogy a kormányok korlátozta a működését Bitcoin cserék. Úgy tűnhet, mintha ez a fajta szabályozás tenné a Bitcoin piaci biztonságosabb és ezáltal stabilizálja a Bitcoin ára. Azonban, mint már említettük, gátolja a piaci Bitcoin csere, akkor is, ha az alkalmazásában „a fogyasztók biztonsága,” létrehozását ösztönzi csere monopólium. Képzeld el, ha a kormány indirectly- vagy directly- létre egyetlen Bitcoin csere, vagy egy kis, szorosan kapcsolódó csoport cserék, hogy uralja a Bitcoin tranzakciók abban az országban.

Mi van, ha egy csere, vagy az összekapcsolt csoport cserék, végül is egy másik Mt. Gox, és lezuhant miatt képtelenség, vagy szándékos csalás? A Bitcoin árat zuhannak, mint annak idején, amikor az igazi Mt Gox lezuhant. Azonban, ellentétben a fiat, még a Bitcoin nem lehet létrehozni a semmiből támaszt a fizetésképtelen gazdálkodó. Nem lenne „limit”, hogy mentse a teremtést, hogy minden cél és szándék lenne, nagyon hasonlít egy hagyományos kormány támogatta bankrendszer.

Is, akkor valószínű, hogy az őszi Bitcoin ára még rosszabb lenne ebben a feltételezett helyzetben. Miután Mt. Gox lezuhant, a fogyasztók már több más választás Bitcoin cserék hogy tudtak szabadon vándorolnak, és nagyon valószínű, hogy alkalmazzák a súrlódás csökkent a csökkenés a Bitcoin ára. Egy olyan helyzetben, ahol egy, a kormány által létrehozott cserébe monopólium minden ország, amely foglalkozik a Bitcoin, a belépési korlátok által felállított szabályok valószínűleg teszi közel lehetetlen áttérni egy másik ország cserének egy ország csere nem. Az eredmény egy ilyen korlátozás verseny hajt a Bitcoin ára a padlón esetén nem csere. Láthatjuk, hogy minden Bitcoin szabályozás lenne valamilyen hatása a Bitcoin ára, hogy lehet, hogy nem lehet előre látni való áthaladását az ilyen szabályozási jogszabályok.

Gazdasági elmélet, és hipotetikus helyzetekre, félre, az a tény, hogy Japán úgy döntött, hogy a japán Bitcoin piaci szabad és szabályozatlan. Függetlenül attól, hogy a japán kormány semleges marad a kérdésben a Bitcoin szabályozás nem lehet biztos. De most, a piac szabad marad, és a Bitcoin ára fogja meghatározni a szabad játék a piacon, hanem láthatatlan következményei kormányzati beavatkozás. Mi lehet levonni ez a folyamatos japán semlegesség, hogy a jelen, a meghatározó tényezők a jelenlegi lapított Bitcoin tendencia továbbra is egyenlő.

Mindaddig, amíg a dolgok továbbra is egyenlő marad, az elemzés a szerzőtől tett egy korábbi articlewill állandó marad. A jelenlegi Bitcoin ár marad stabil, és talán még enyhén emelkedik, a következő két hétben, amíg az amerikai szövetségi kormány megkezdi aukció a lefoglalt Selyemút bitcoin. Azt követően, hogy ez továbbra is ismeretlen, hogy mi fog történni, hogy a Bitcoin ára. Az árverésre bitcoin is elárasztják a piacot, és ezzel leszorítják a Bitcoin ára, vagy a vevő (k) a Selyemút érméket ragaszkodnak hozzájuk, amely akár fenntartani a jelenlegi Bitcoin ára trend, vagy szolgálhat katalizátorként másik felfelé swing a Bitcoin ára.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Őszinte

Post Bitcoin

Cheapair Most elfogadja a Bitcoins szállodákat és járatokat

Post Bitcoin

Hogyan használjuk a Bitcoint? - Gyors útmutató

Post Bitcoin

Hogyan készítsünk egy 99,9% -os biztonságos Bitcoin papírra szóló pénztárcát

Post Bitcoin

Kanadai Yukon aranybánya eladó 3000 Bitcoins számára

Post Bitcoin

Mi lesz a Bitcoin cseréjének szerepe a jövőben?

Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC EFG-jei

Post Bitcoin

Válasz a Bitcorn professzorra: Vettem 1 Bitcoint, hogy rossz vagy

Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC (Q-U) ABC-jei

Post Bitcoin

BitPay kiadja a Copay-t: Multi-Sig Bitcoin pénztárca csoportok számára

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Búcsú a részleges tartalékokra

Post Bitcoin

Mi a Bitcoin blokkok és Bitcoin megerősítések?