Capital One A Bitcoin kutatók felvétele | Hungarian.lamareschale.org

Capital One A Bitcoin kutatók felvétele

Capital One A Bitcoin kutatók felvétele

Capital One, egy amerikai bank holding, amely specializálódott a hitelkártyák, hitel, és a banki, a kiküldött munkát nyitás a honlapjukon egy pozíciót „mennyiségi analitika” tanulni technológiák fejlesztése területén a pénzügyi és monetáris elmélet. Az egyik ilyen új technológiák, hogy a leendő munkavállalók várhatóan kutatásainak Bitcoin. A vállalkozás azt állította, hogy ők keresnek az emberek a különböző készségek kódolás, szoftverfejlesztés, adatbázis-kezelés, stb, találjon technológiák, amelyek az élvonalban „a következő hullám a zavar” a pénzügyi ágazat. A leendő alkalmazottaknak kell az alábbiakkal:

Ideális Képesítési

-Kíváncsi. Hogy miért, azt felfedezni, ha nem félsz, hogy kikotyog az őrült ötlet. Valószínűleg van egy oklevelet és egy lenyűgöző GPA, vagy kimaradt a főiskolán oktatott magát, és rendszeresen nyerni Kaggle versenyeken.

-Veszekedős. Tudja, hogyan kell mozogni adatok körül, egy adatbázis vagy egy API, egy átalakulás, vagy két, a modell és az emberi olvasható formában (ROC görbe, Excel táblázat, térkép, d3 megjelenítés, Tabló, stb.) Ön valószínűleg tudja, Python, Java, R, Storm, Julia, SQL, Matlab, Mahout, vagy úgy gondolja, mindent meg lehet tenni egy Perl egysoros.

-Cselekvő. Van egy elfogultsággal akció, akkor próbálja meg a dolgokat, és néha nem sikerül. Remélik, hogy mondja el, amit szállított, és mi megbukott. -Rettenthetetlen. Nagy, meghatározatlan problémák és petabájt nem megijeszteni. Akkor működik egy apró repedés, amíg már feltörtek az egész anyát.

Alapképesítések

-Bachelor diploma mennyiségi fegyelem (Statisztika, Matematika, Computer Science, Engineering), vagy 2+ év szakmai tapasztalattal

-1+ éves tapasztalattal R, Perl, Python, Java, vagy más nyelvre alkalmas nagyléptékű elemzés szöveges és numerikus adatok

-1+ év tapasztalat adatbányászat, gépi tanulás, a statisztikai modellező eszközök és az alapjául szolgáló algoritmusok

-1+ éves tapasztalat a relációs adatbázisok és az SQL

Amint látjuk, a kívánt képesítés, Capital One olyan embereket keres, akik már rendelkeznek ismeretekkel technológiák, mint a Bitcoin, vagy legalábbis képesek megtanulni róluk. Capital One még kifejezetten említett Bitcoin egy rövid lista technológiák, hogy ők keresnek, találjon:

„Minden nap a Lab leszel... Gyakorolt ​​hatásának vizsgálata az új technológiák, mint a Google Glass, Leap Motion, okos órák, Bitcoin és iBeacons a jövőben a mobil banki és a pénzügyi világ holnap”

Egyértelmű, hogy a Capital One érdekli a tanulás technológiák forradalmasíthatja a jelenlegi fizetési rendszerek, vagy ahogy láthatjuk a kíváncsiság Bitcoin, cserélje ki a jelenlegi monetáris rendszer teljesen. Azonban a múlt megmutatta, hogy a Capital One nem éppen barátságos a Bitcoin, vagy a felhasználók számára, tekintettel arra, hogy a cég állítsa le a számla egy cég, mert egyszerűen említett Bitcoin. Tehát ez az új vágy, hogy találjon Bitcoin és egyéb kapcsolódó technológiák felveti a kérdést: mi az Capital One tervezés köze a technológiákat, hogy jelenleg a kutató?

Nem lehet tudni, a motívumok a Capital One vezetés, ezt még nem adott ki semmilyen nyilatkozatot, hogy mit akarnak csinálni a kutatást fognak fordítani a Bitcoin, és a többi felsorolt ​​technológiákat. De mivel a múlt ellenségeskedést Bitcoin talán még mindig, hogy nem tervezi elfogadásáról blockchain technológia nyíltan. Tudnának fejleszt saját konkurens kripto-valuta, amely a munka kizárólag a Capital One pénzügyi ökoszisztéma? Jelenleg nem lehet tudni, hogy jelenleg. Lehetőség van arra, hogy a kutatás talán nem is az információt, hogy ők keresnek. Ha azt tervezi, hogy közvetlenül versenyeznek a Bitcoin, és egyéb kripto-valuta, egy modern, saját digitális fizetési rendszer, akkor van egy csomó munka vár ránk.

De tegyük fel, hogy miután Capital One bérlő ezeket kvantitatív elemzők, hogy tanulmányozza a Bitcoin és az ahhoz kapcsolódó elosztott hálózati technológiák, a pénzügyi titán úgy dönt, hogy valóban elfogadja Bitcoin, mint fizetőeszköz. A cég ekkora elfogadja Bitcoin életképes fizetőeszköz lenne monumentális, lenne egy hatalmas előrelépés ez a progresszió a Bitcoin gazdaságot. Capital One integrálni tudja a Bitcoin a saját hitelkártya-rendszer, és van egy Bitcoin bankkártyával hasonlóan Xapo Bitcoin kártyát. Ők is kínálnak rendkívül biztonságos módszerek Bitcoin tárolás ügyfelei számára. Sőt, Capital One vehettek részt Bitcoin bányászat, így egy teljesen új hulláma legitimitását a Bitcoin közösség. Ha ezek a dolgok történni, Capital One látnánk egy hatalmas beáramló új ügyfelek, szívesen részt venni a cég Bitcoin szolgáltatásokat. Ha egy ilyen előre kellene tenni, a vásárlóerő Bitcoin lenne egekbe. Ha egy komoly pénzügyi intézmény, mint a Capital One volt bejelenteni, hogy lennének elfogadja Bitcoin legitim fizetőeszköz, és azt tervezik, hogy integrálja a Bitcoin a saját fizetési rendszerek, lenne egy vásárlási őrület a Bitcoin csere. Bitcoin volna hivatalosan is belépett a mainstream befektetői közösség.

Ezek a lehetőségek csak spekulációk, de. Úgy tűnik, nagyon valószínű, hogy a pénzügyi intézmények, mint például a Capital One, amely előnyös oly nagy a fogva csalárd jellegét a központi banki és tört tartalék banki fog elfogadni és integrálni a valuta, amely közvetlenül fenyegeti a létét ezekben az intézményekben. Hasonlóan a variouscentral bankok, akik jöttek ki againstBitcoin és egyéb kripto-valuták, Capital One valószínűleg véghez ezt a kutatást, és ronthatják az eredmények olyan módon, hogy kijelöljük valamelyik potenciális, vagy elképzelt, negatívok decentralizált valuták és az elosztott, kortársi to-peer fizetési rendszerek. Technológiák forradalmi, mint a Bitcoin veszélyezteti a gazdagság és az életmód ilyen hatalmas és befolyásos bankárok. Ha a központi bankok attól tartanak, és hevesen ellenezte, Bitcoin ne várjunk a banki intézmények, amelyek jövedelmezőségét közvetlenül függ a központi banki politikák kedvesen a Bitcoin. Hang pénz és a szabad piac nem kedvez a napirendjét a banki óriások Bitcoin potenciálisan elpusztítani alapjait a világ bankszektor, és rettegnek.

Ha szeretné, hogy vizsgálja felül a munkaajánlatot a Capital One honlapján, akkor megtalálja itt.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

A Bitcoin bányászat megéri?

Post Bitcoin

A Bitcoin és a Fear

Post Bitcoin

Az Armory Technologies kiadja a Bitcoin-tárca frissített változatát, miután 600 000 dolláros beruházást biztosított

Post Bitcoin

A Bitcoin jövője világos: az árcsökkenés és az evolúció

Post Bitcoin

Lehet vásárolni a Passport With Bitcoin

Post Bitcoin

A Bitcoin kereskedői szolgáltatások, és a pénzszolgáltatók vállalkozásai rugalmasak

Post Bitcoin

Érme rövid hetente Bitcoin Árjelentés: 2014. augusztus 31-szeptember 6. között

Post Bitcoin

Bitcoin és az átmenet a pénzért

Post Bitcoin

A Bitcoin értéke 4000 dollár. Miért nem valószínű, hogy ő maga lenne? Forbes

Post Bitcoin

Legjobb Ethereum Bányászati Hardver (2018 Frissítve)

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014 szeptember 7-13

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: A Fractional Reserve Banking veszélyei