Hogyan működik az afrikai Bitcoin induló jelenet? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan működik az afrikai Bitcoin induló jelenet?

Hogyan működik az afrikai Bitcoin induló jelenet?

Bitcoinis világszerte dícsérik potenciális átalakítani kölcsönhatások a globális közösségben. Afrika, része a globális közösség, már a peremén kialakuló Bitcoin fejlesztések - Bitcoin 2.0. Mégis, a Bitcoin közösség ragaszkodik, hogy mit tehet a Bitcoin a fejlődő országok számára.

Felől Kelet-Afrika, Kenya, szerencsés vagyok, hogy része legyen a korai elfogadók Bitcoin közösségében itt nairobi és tanú Bitcoin korai baba lépéseket.

Jelenleg a szeizmikus aránya Bitcoin startup, fejlesztések, hírek középpontjában az északi féltekén - Európa, Kanada, Észak-Amerika.. Figyelemre méltó, hogy ott már behatolás kevésbé fejlett piacokon - szigetek, Botswana, Kenya és sok több helyen!

Íme néhány a startup az afrikai Bitcoin helyet.

DÉL-AFRIKA

# 8211; meglehetősen fejlett gazdaság képest a legtöbb a Szaharától délre fekvő országokban. Ez nem volt meglepő tehát, ha PayFast, egy dél-afrikai fizetési processzor lett az első, hogy feldolgozza a Bitcoin kifizetéseket a kontinensen! Takealot egy internetes kiskereskedő SA, majd a bejelentést az egyik a saját - „Super örömmel jelenti be, most elfogadja Bitcoin fizetési módként”

South African Bitcoin cserék

Bitcoin felszállni mainstream, ez megköveteli infrastruktúrák, hogy ez több hozzáférhető és széles körben elfogadott. Bitcoin cserék, ami lehetőséget teremt egy átjáró a kereskedelem fiat készpénz, létfontosságú szerepet játszanak!

Bit X jelentése a bitcoin székhelyű Dél-Afrikában. Ők dolgoznak fizetési processzorok, PayFast, hogy a Bitcoin kifizetéseket. Elindítása után Dél-Afrikában, hogy már keresi a többi a Szaharától délre fekvő afrikai országokban - Namíbia

Amp; Kenya.

Ice 3 exchangeis másik csere, hogy egyben a dél-afrikaiak a kereskedelem mind bitcoin & litecoins.

KENYA

# 8211; üdvözölték, mint a bölcsője a kontinens mobil pénz forradalom és mindenütt jelen van a ugrásszerű és digitális pénzügyi integráció. A siker a mobil pénztárca törte meg a lélektani határt járó tárolására és továbbítására digitális érték felett virtuális hálózatok. Ez óriási váltás jövőt jósol Bitcoin sikerének Kelet-Afrikában.

* Mobil pénz, mint Mpesa, egyfajta digitális valuta, amely központilag kiadott alapuló bizalmi hálózat és 100% mögött fiat készpénzt egy 1: 1 arányban.

BitPesa

Egy kenyai alapú startup, hogy fut egy Bitcoin átutalási szolgáltatás mellett az Egyesült Királyság-Kenya folyosón. Valamivel több mint egy hónappal ezelőtt, BitPesa'sservices indított. Charlene Chen, Bitpesa COO nyilatkozott: „Nagyon elégedettek vagyunk a felvételt láttunk elindítása óta a béta oldalon. Tesszük tervezik kiterjeszteni a szolgáltatások egész Kelet-Afrika (Uganda, Tanzánia, Ruanda és).”

BitPesa kínál 7% kedvezményt nyújt a nemzetközi pénzátutalás; hagyományos szereplői a régióban - Western Union, a bankok és MoneyGram díjak tól 10% olyan magas, mint 24%! Egy lapos 3% díjat, BitPesa reméli, hogy kínál versenyképes megoldást afrikai migráns munkavállalók külföldön. Mi több, ezek elküldi a pénzt közvetlenül a kedvezményezett mobil pénztárca így azonnal használatba! Az egész folyamat 20 percen belül!

* Letesztelem a szolgáltatást később ezen a héten egy barátja az Egyesült Királyságban. Majd dokumentálni azokat a folyamatokat -Nézd ki egy bejegyzést rajta, ha érdekel.

TagPesa

TagPesais tervezett átutalási szolgáltatást és crypto valuta kereskedési platform a dél-szudáni

Amp; Kenya. Finanszírozta tisztán bitcoin által Seedcoin, a Bitcoin startup inkubátor székhelyű Hongkong.

Az alapító, Nhial Majok egy bennszülött dél-szudáni élő és dolgozó Asutralia. Nhial idézte: „A fő hangsúly az átutalási a működés első évében indul a dél-szudáni közösség Ausztráliában - aki 2012-ben küldött összesen AUD24.6Million dollár fizetett AUD2.4Million megközelítőleg díjakat.”

Így írja le a tapasztalatokat küld haza pénzt a családjának a Western Union-Dahabshiil, mint egy hatalmas motivációt a Bitcoin, hogy versenyképes díjakat ebben a térben

A csapat a TagPesa mondják, hogy állítsa megkezdje működését augusztus-szeptember.

GHANAis is otthont ad a mobil pénztárca újítások. Mobile pénzszolgáltató óta mély siker Ghána, szinte emulálni sikerét Kelet-Afrikában. Ghan, hasonlóan a többi határ afrikai gazdaságok amely kihasználja a mobil pénz szolgáltatásokat kínál pénzügyi hozzáférést és szolgáltatásokat a bankszámlával.

Kitiwais indítási Ghána, hogy „segít a hétköznapi afrikaiak pénz küldésére és fogadására, olcsón és azonnal a Bitcoin technológia”. Keresztül a szolgáltatás és a weboldal Ghanaiansare képes átalakítani Ghána Cedis a bitcoin. Nagy pénz átadása és a pénzügyi szolgáltató cégek, mint a PayPal és a Visa is feketelistára több nyugat-afrikai országokban; akadályozó átlagos afrikaiak lebonyolítása törvényes üzleti online. Csak egy pár hétig nem PayPal kiterjeszteni a fizetési szolgáltatások közé tartozik például a nigériai.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics és Gavin Andressen

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs és Robocoin: Blunders a Bitcoin üzletben

Post Bitcoin

Bitcoin IRA felülvizsgálata - Adómentes Crypto?

Post Bitcoin

Bitcoin újságírók # 2: A szándék hatása a bitcoin tulajdonjog etikájára

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson befekteti Bitcoin fizetési processzor BitPay

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 21-27

Post Bitcoin

Nyereséges Bitcoin Cloud Bányászat: Bitcoin bányászat a zűrzavar nélkül

Post Bitcoin

Defláció 1. rész: Bitcoin árának deflációs természete

Post Bitcoin

A Bitcoin Exchange OKCoin 104% -os tartalékot tartalmaz

Post Bitcoin

A Bitcoin 2.0 előrehaladása a decentralizációt a valóság felé hozza

Post Bitcoin

Legjobb Ethereum Bányászati Hardver (2018 Frissítve)

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Time Inc. elfogadja a Bitcoint, az Overstock Falls Short-et a Bitcoin Sales-en és még sok másat