Bitcoin árelemzés: Sideways akció folytatódik | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin árelemzés: Sideways akció folytatódik

Bitcoin árelemzés: Sideways akció folytatódik

Ez biztos, hogy azt mondják, hogy a utóhatásaként a Selyemút aukció nincsenek már hatással van a Bitcoin ára, legyen pozitív vagy negatív. Mióta lastprice elemzése, a Bitcoinprice már tapasztalható oldalirányú mozgatással. Tartózkodó között $ 610 és a magas $ 630S, úgy tűnik, hogy az ár valószínűleg nem megy alatt $ 600, amíg a piacok ingyenesen tartózkodhat a negatív hírek, továbbá megerősíti a megérzésem, hogy a Selyemút árverés segített létrehozni egy új, rövid távú trend az alacsony $ 600s. Ettől a ponttól kezdve, úgy vélem, a Bitcoin ára is meglehetősen stabil, az egyének a piacokon gazdaság a beruházások várva jó hír.

Hiánya Major News eszközök Flat Bitcoin Ár Activity.

Amióta a ricsaj a Bitcoin közösség az Selyemút aukció elült, a hír már viszonylag nyugodt, amennyire Bitcoin illeti. Nem nagy, nem Bitcoin foglalkozó cégek bejelentette szándékát, hogy elfogadja a digitális valuta, mint egy életképes fizetőeszköz. Ott is volt semmiféle további jelentések kormányok vagy kormányzati szervek tekintetében e vagy sem Bitcoin kell fogadni, vagy tiltani. Mindent egybevetve, az elmúlt 2 hétben, vagy úgy már nagyon nyugodt a Bitcoin közösség.

Természetesen a közösség pozitivista Bitcoin ára elemzők folyamatosan jön vad előrejelzést adni a jövőbeli ár pályákat. Egy egyedi különösen a bitcoinmarkets subreddit nemrégiben rámutatott kis dudorok az ár, hogy megelőzik nagy Bitcoin „buborékok”, és rámutatott egy kis dudor, amely folyamatban volt abban az időben, 9 nappal ezelőtt. Ítélve kizárólag ennek alapján meglehetősen jelentéktelen dudorok a Bitcoin ára, ez a személy gondolták, hogy mi lehetett látni egy hatalmas áremelkedés az elkövetkező hetekben. Nagyon valószínűtlen, hacsak valami nagy hír eléri a közösség, hogy az üzemanyag vásárlási muri. Ez a grafikon típus figyeli és forma-összehasonlításával pontosan érkezik tapadt pozitivista módszertan amikor megpróbálja elemezni a Bitcoin ára. Csak kezelésével árváltozása következtében az emberi cselekvés leszünk képesek azonosítani az oka ezeknek a változásoknak és a kivitelezést pontos portré, amit a jövőben Bitcoin ára fog kinézni. Az elemzők meg kell nézni az ár grafikonok, majd ezután a hír, hogy megértsék, ahol az ár megy, nem nézi ár grafikonok majd összehasonlítjuk azt a grafikonok az elmúlt évben.

A sokkal valószínűbb, pályáját a Bitcoin ára fog hasonlítani a fokozatos növekedése, amelyek óta folyik május elején. Ezért az ár grafikonok megy késő 2014 néz ki, mint egy fokozatos lejtő helyett rakéta a Holdra. A bullish előrejelzése ellenére, de kissé kiábrándító számunkra kemény Bitcoin rajongóknak. Ugyanakkor nem szabad kizárni annak lehetőségét, hogy valamilyen nagy hír, hogy az utat a közösség. Ebben az esetben, a Bitcoin ára leghatározottabban egekbe, de attól, hogy a magasban értük el, hogy az ár ugrás is megmaradnának bizonytalan. Például a Selyemút aukció okozott jelentős növekedés a Bitcoin ára, de az izgalom lecsillapodott ára csökkenni kezdett, és telepedett le a jelenlegi szinten.

Ennek ellenére, úgy tűnik, mintha a Bitcoin ára marad a $ 600- $ 640 tartományban, amíg ez a szünet a jelentős hír is fennáll. Azért mondom ezt, mert a kereskedési volumen folyamatosan csökkenő tendenciát mutatott, amióta a július elején. Ez a csökkenés azt jelenti növekedését összegének bitcoin tartják, ami megmagyarázza a oldalirányú mozgatással voltunk látva vége óta a Selyemút aukción. Mivel az emberek kezében le mindkét adásvétel, valószínűnek tűnik, hogy a piac felkészülés néhány nagy hír, pozitív vagy negatív. Ezek tartózkodva ezzel jelentős mennyiségű kereskedelmi elvesztésétől való félelem arra sem eladásával mielőtt a hullám jó hír, vagy a vásárlás előtt egy hullám negatív híreket.

Mi lehet a hír, hogy? Reméljük, hogy ez lesz a pozitív híreket természetesen, és egy újabb érme rövid interjú Josh Garza, a vezérigazgató GAW Miners utalt néhány nagyon-nagyon jó hír a horizonton. A vezérigazgató megemlítette, hogy a cég már dolgozik valamit hatalmas, melynek részleteit bizalmasan. Project Prime szerint Josh Garza, forradalmasítani fogja az utat az emberek nézni kripto-valuta. Tehát, ha ez a projekt nyilvánosságra kerülne, remélhetőleg látni fogjuk a hatalmas nyereség a Bitcoin ára.

„Ami ahol GAW megy a jövőben, azt tudom majd mondani, tartsa a szemét a kilátás a Project Prime. Az ajkam lezárjuk eltérő, mondván, hogy ez meg fog forradalmasítja az emberek gondolnak cryptocurrencies.”

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentése: Románia Bitcoin alapítványa, Dominikai lakosság, bitcoin és így tovább

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Búcsú a részleges tartalékokra

Post Bitcoin

Mi a legjobb Bitcoin fizetési processzor? Coinkite vagy BitPay?

Post Bitcoin

Kezdõ Útmutató a Bányászati Bitcoinokhoz

Post Bitcoin

A kifinomult Bitcoin Ransomware kibontakozik, a Critroni és a TOR

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentése: a Canabis Road Hacked, a Korbit 3 millió dollárt, a Bitcoin Spending PAC-ot, stb

Post Bitcoin

A BetChain első Bitcoin kaszinójává válik, hogy ingyenes pörgetést kínáljon a legújabb szabad pörgetésekben

Post Bitcoin

2018 Előrejelzések: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: A Fractional Reserve Banking veszélyei

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Brazília azt mondja, hogy túl korai a Bitcoin-rendeletben, Charlie Shrem két évig börtönben volt ítélve

Post Bitcoin

A nagy kormányok összetörik a bitcoint, de nem fogják megölni - Forbes

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Millionaires