Bitcoin ára még mindig az új szintet keresi az EBA jelentés után | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin ára még mindig az új szintet keresi az EBA jelentés után

Bitcoin ára még mindig az új szintet keresi az EBA jelentés után

Az Európai Bankfelügyeleti Hatóság, pénzügyi szabályozó intézmény az Európai Unióban, kiadta a 46 oldalas dolgozatot adott hangot véleményének a jogállását Bitcoinand kripto-valuta általában. A papír, melynek címe: „EBA vélemény" virtuális pénznemek,”vázol néhány dolog, hogy az Európai Bankfelügyeleti Hatóság úgy véli, a kockázat, hogy az egyének szembesülnek, amikor részt vesz a Bitcoin hálózatának.

A papír címzett az Európai Unió Tanácsa, az Európai Bizottság és az Európai Parlament, volt egy nagyon tanulságos és negatív megközelítés politikai ajánlásokat ezek az európai kormányzati intézmények. Egy ponton a jelentésben, az EBA azt javasolta, hogy a pénzügyi hatóságok az európai kormányzati csökkenne a „virtuális pénznemek”, ami azt jelenti, kripto-valuta, a legnépszerűbb közülük, hogy a Bitcoin. Más szóval, az EBA azt javasolja, hogy a kormányzati hatóságok megtiltják a használatát Bitcoin és a többi „virtuális valuta esetében.” Közben azt mondja az EBA, vizsgálatokat kell végezni, hogy meghatározzák, milyen típusú szabályozási infrastruktúrát kell körül emelt kripto-valuta monetáris rendszereket, hogy azok biztonságos európai polgárok használni. Ezenkívül szerint Coindesk az EBA mondta a különböző európai pénzügyi intézmények nem vásárolni, eladni, vagy tartsa lenyomva a digitális valuták, amíg az új szabályozási infrastruktúra került bevezetésre.

Az Európai Bankfelügyeleti Hatóság kiemelte több mint 70 kockázatot rejt magában a digitális valuták szerte több különböző fogyasztói csoportok és a pénzügyi biztonság. De a lényeg az EBA tűnik aggódnak a decentralizált jellege kripto-valuták, mint például a Bitcoin. A peer-to-peer fizetési hálózat, valamint egy álnév fizetési ledger- amely rögzít minden kifizetés a Bitcoin hálózatának felfedése nélkül valódi kilétét az érintett felek a kereskedelemmel, és szinte lehetetlen, hogy a kormányok lenyomozni a használó emberek Bitcoin vagy más blockchain alapú valuták. Ennek eredményeként, a kormányok nem lenne képes nyomon követni, és szabályozza a fajta csere folyik ezekben a decentralizált monetáris rendszerek. Ezért az EBA azt javasolta, hogy egy teljesen új testet a szabályozás végrehajtása, jogszabályok, és végre mindazokra kripto-pénznemek:

„Az értékelés alapján az EBA azon a véleményen van, hogy a szabályozási megközelítés e kockázatok kezelésére lenne szükség jelentős része a szabályozás egyes elemei, amelyek kell kidolgozni részletesebben. Különösen szabályozási megközelítést kellene fedeznie irányítási követelményeket több piaci szereplők, a szegregáció ügyfélfiókjainak tőkekövetelmények és ami a legfontosabb, a teremtés "program irányító hatóságok felelősek a integritását egy adott virtuális valuta rendszer és annak kulcseleme, beleértve a jegyzőkönyvet és a tranzakció főkönyvi.”

Válaszul az EBA jelentése, a Bitcoin Foundation kiadott egy nyilatkozatot a nap folyamán később a saját hivatalos honlapján. Ebben választ, az Alapítvány azt mondta, hogy az EBA nem is felnőni a célja a szabályozó ügynökségek, hogy ők maguk kifejezve a papírt, amely a „felismerés eredő kockázatokat a pénzügyi tevékenység, fontossági sorrendbe őket, és figyelembe enyhítő intézkedések, ha szükséges.”inkább a Bitcoin Foundation mondta, az EBA úgy döntött, hogy nem tesz kísérletet, hogy megoldja a problémákat, amelyek kiemelték, de ösztönözte az európai pénzügyi intézmények, hogy tiltsák Bitcoin helyett.

Az Alapítvány válasza az EBA jelentése:

„Sajnos, ez nem az, amit az EBA jelentése csinál. Ehelyett a jelentés azt javasolja, hogy az uniós szabályozás „kedvét hitelintézetek, pénzforgalmi intézmények és az elektronikuspénz-kibocsátó intézmények vásárlás, gazdaság vagy eladási VC...”

Ez nem mérséklése, ami tekintettel lenne előnyeit digitális valuta, miközben a költségeket. A jelentés és a kísérő sajtóközlemény hangsúlyozzák megállás az integráció a digitális valuta az európai pénzügyi szolgáltatási rendszert. Ha ezt a megközelítést fogadták el, akkor jön egy jelentős költséggel az európai emberek, akik várni még tovább, hogy élvezik a digitális valuta, mint a Bitcoin.”

EBA jelentése okozott egy rövid eladási hullám, ami csökkenti a Bitcoin Ár

Coindesk beszámolt az EBA jelentést reggel július 4, 2014, és a Bitcoin ára úgy tűnt, hogy volt egy enyhén negatív reakciót a híreket. Mielőtt hírek az EBA készült papír végig a Bitcoin közösség, a Bitcoin ára körül mozgott $ 640, le a korábbi magassága között ingadozott $ 650 és $ 660. Azonban, ha az emberek a Bitcoin közösség tudomást az EBA jelentés félelem európai Bitcoin tilalmat terjedése, amely kiváltotta egy kis sell-off. Ez a rövid időszak eladási nyomott a Bitcoin ára mintegy 10 $ leveledd ki $ 630. Amióta a pánik eladási megállt, a Bitcoin ára maradt a magas $ 620s és a közép $ 630S (bár ez lehet változtatni, mire ez a cikk megjelenik).

 Posta Selyemút árveréseken mindig keresi az új Bitcoin Ár emelet.

A 10 $ csökkenése Bitcoin ára okozta az EBA által kiváltott félelem, nem túl jelentős, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy az ár még mindig keresi az új padló követően a Selyemút aukción. A Bitcoin ára áttörte a korábban megállapított 600 $ ár fal napján a Selyemút árverés; amikor a bejelentést, hogy Tim Draper nyert mind a 30 ezer a Selyemút Bitcoin jött ki, a Bitcoin ára emelkedett $ 650 és rövid ideig kacérkodott $ 660. Miután az izgalom, ami a bejelentést alábbhagyott, de az ár esett le a $ 640. Az utolsó elemzés azt jelezte, hogy az ár valószínűleg tovább csökken kissé, amíg talált egy új szót. Úgy vélem, hogy ez az új ár emeleten lehet bárhol között $ 600 és $ 650. Ha ez az új padló jön létre, úgy vélem, a fokozatos növekvő tendencia a Bitcoin ára, hogy jött létre a tavaszi folytatódni fog, tekintve, hogy nincs nagyobb, negatív hírek megtöri a trend, és beállít egy új, lefelé Bitcoin ára pályáját.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Az Arnhem-alapú Spar az első holland szupermarket, amely elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

Legjobb Ethereum Bányászati Hardver (2018 Frissítve)

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Búcsú a részleges tartalékokra

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Millionaires

Post Bitcoin

Rugalmas Bitcoin-ellátás nem stabilizálja a Bitcoin árát

Post Bitcoin

Hogyan fogadhatjuk el Bitcoin adományait a blogodon?

Post Bitcoin

Elemzés: A Bitcoin ára 600 dollárra csökken

Post Bitcoin

Hogyan dobhatod ki a Bitcoin csupasz nyereséged egy lépéssel?

Post Bitcoin

Bitcoin 2014-ben: az évek felsők és lefelé

Post Bitcoin

Az Európai Bizottság a Bitcoin-rendelet folytatásához

Post Bitcoin

Coin rövid napi jelentés: Blockstream, Cozy Games, Bitcoin rendelet és Florida peres ügyek

Post Bitcoin

Bitcon a Geld Azt akarja, hogy a Bitcoin legyen pénz