Bitcoin most Bloomberg és Yelp! | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin most Bloomberg és Yelp!

Bitcoin most Bloomberg és Yelp!

Mindent, ami a közelmúltban folyik a Bitcoinworld, különösen Kínában, akkor egyszerűen figyelmen kívül hagyja a fejlődést, amit van szó, és a pozitív fejlemények nem szabadulnak fel. Azonban két legutóbbi fejlemények nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Yelp azonosítja Bitcoin Elfogadó Üzletek

Yelp, a legaktívabb, és legnagyobb, online üzleti kereső, és felülvizsgálja a honlapon, most azonosítja a vállalkozások, amelyek elfogadják a Bitcoin. Ez egy hatalmas áldás az ilyen vállalkozások, mint elfogadó Bitcoin már össze, hogy jelentősen nőtt az értékesítés, és még nagyobb nyereséget. A felhasználók a Bitcoin most már a képessége, hogy könnyen rendezni a helyi vállalkozásokat, amelyek elfogadják az érméket, és ez segít, hogy megmutassa a világnak a valódi erejét Bitcoin. Ha más Bitcoin felhasználó, mint én, és tudom, hogy sokan vannak, lesznek szándékosan szedés ki Bitcoin elfogadó környékbeli vállalkozásokat támogatni.

Ez a lépés a Yelp valószínűleg növekedni fog a felhasználói bázis Yelp maga is, mint egyének a Bitcoin közösség, amely korábban nem volt oka, hogy használják a szolgáltatást váltak érdekel. Ezután az összes ilyen pont egyesítjük, az az előnye, hogy a Bitcoin kínál a vállalkozások közeledik az a pont a játék változó versenyelőny. Korlátozásával profit miatti chargebacks és fizetési feldolgozási díjak, a vállalkozások működnek épülő iparágak nagy mennyiség, de nagyon kis haszonkulccsal, nyerhetnek a képesség, hogy az alacsonyabb árak addig a pontig, hogy veszteséget okozna a versenytársak, hogy nem fogadja el a Bitcoin. Egyszer, hogy kezdődik, meg kell jelezni bővülés elfogadása Bitcoin ütemben túl semmit tapasztalt.

Bloomberg fedi Bitcoin

Április 30-án bejelentette, hogy a Bloomberg „Bloomberg Professional szolgáltatás” tartalmazni fogja a Bitcoin árképzési adatok és grafikonok, amely kiválóan alkalmas nap kereskedők is kínálunk képes követni a legfrissebb híreket és a szociális média üzenetét. Annak ellenére, Bloomberg kijelentette, hogy „nem támogató vagy garantálása Bitcoin,” ez még mindig egy hatalmas bizalmi szavazást az ötlet digitális valuta. Bloomberg egy hihetetlenül fontos tényezője a pénzügyi és kereskedelmi világ. Ez a lépés, és hatékony, amely kimondja, hogy egy elég nagy része a felhasználói bázis, amely magában foglalja szinte minden befektető, tőzsdeügynök, profi a pénzügyi szektorban, és a többség az üzleti világ egészét, érdekelt Bitcoin, és ez mintha integrálva Bloomberg szolgáltatásokat.

A legitimitás ez hozza a Bitcoin nem lehet szavakkal kifejezni. Egy hihetetlen számú befektető már a kerítésen Bitcoin egy nagyon hosszú idő, és a Bloomberg is nagyon jól lehet a push szükséges ahhoz, hogy ezek a személyek a piacon, valamint egy hatalmas injekció alapok bővíteni a piacot. Bloomberg elfogadása is lehet pozitív hatása a választott tisztségviselők, a szabályozók és más közalkalmazott, amelyek befolyásolhatják a szabályokat vezetett be, hogy szabályozását illetően digitális valuta esetében. Utóhatásait ez a lépés nem lehet azonnal nyilvánvaló, de a hosszú távú hatása a képen Bitcoin gondosan meg kell figyelni.

Mi a következő lépés a Bitcoin?

Ezek után két bejelentés ilyen rövid idő alatt, van egy jó esély arra, hogy lássuk több nagyvállalat ugrás a fedélzeten hamarosan. Milyen hamar ismeretlen, de garantálom, hogy sok vállalkozás tulajdonosai, Andor vezetők, most dolgoznak ki a matematika, és hamarosan láthatjuk, hogy a potenciális nyereség, elfogadja Bitcoin, annyira hihetetlen, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin bányászat: kezdő útmutató

Post Bitcoin

A megfelelő Bitcoin árelemzés 1. rész: Módszertan

Post Bitcoin

Hogyan működik az afrikai Bitcoin induló jelenet?

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs és Robocoin: Blunders a Bitcoin üzletben

Post Bitcoin

Bitcoin domain neve BTC.com eladva 1 millió dollár USD!

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitív, de kockázatos a kormányok számára

Post Bitcoin

Bitcoin alapítvány Választás: Jim Harper, Olivier Janssens, vagy akár még ez is?

Post Bitcoin

Az argentin központi bank fél a bitcointól

Post Bitcoin

Defláció 2. rész: A bitcoin ár defláció jó vagy rossz?

Post Bitcoin

A Bitcoin egy piramisrendszer, figyelmeztet a korábbi Wells Fargo vezérigazgatója, Dick Kovacevich - CNBC

Post Bitcoin

Hogyan lehet a Bitcoin felgyorsítani vagy korlátozni a Fiat inflációt?

Post Bitcoin

Bitcoin, mint áru: adózási engedély?