Bitcoin és az átmenet a pénzért | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin és az átmenet a pénzért

Bitcoin és az átmenet a pénzért

Pénz jött létre, mint a jelenség egy halad piacgazdaság. A piac nem igényel kormány vagy bármilyen állami szerv, hogy erővel elő pénz után az alattvalók. Fog megszületni a tiszta szükségszerűség, mint a pénz elengedhetetlen a fejlődés a társadalmi munkamegosztás. Ebben a cikkben fogjuk vizsgálni az eredetét pénzt annak érdekében, hogy megmagyarázza, miért éppen értékének mérése Bitcoinin szempontjából Fiat valuta árak, és hogy a piac hogyan fog fejlődni, hogy a Bitcoin fogja érni a saját árrendszer független Fiat valuta.

Az eredete a pénz és a Rise of Bitcoin

A pénz egy társadalmi konstrukció, ami annak az eredménye, a piaci dolgozik, hogy bővíteni magát annak érdekében, hogy megkönnyítsék a munkamegosztás. Ez így növeli a termelékenységet, és javítja az életszínvonalat a lakosság körében. Azonban ez nem mindig létezik. A sok emberi történelem, a piacok nélkül működött a „pénz”.

Mielőtt Bitcoin, Cryptocurrencies, Fiat, vagy arany volt Barter

Egy előre pénzt társadalom, az áruk és szolgáltatások váltottak egy olyan rendszerben, amely a „közvetlen csere.” Azt is nevezzük ezt a rendszert cseregazdaságban. Ebben a rendszerben, hanem vásárolni egy lovat egy bizonyos mennyiségű dollár, font, stb mi vásárol egy lovat egy bizonyos mennyiségű csirke, vagy bármilyen más fogyasztói vagy termelői jó. A nagy hibája ez a rendszer hiánya az előfordulása kétszeres egybeesését kívánja. Más szóval, ez nagyon nehéz lenne egy barter rendszert találni egy személy, aki azt akarja, amit van, és van valami, amit szeretne. Van azonban általában egy vagy akár több árut, hogy értékelik mindenki a társadalomban. Ezeket az árukat változhat közösség közösség, attól függően, hogy a földrajzi elhelyezkedés, a kultúra, és egyéb feltételeket. Egy gyakran értékes jó lehet egy tehén vagy egyéb állattenyésztés, arany és ezüst, vagy akárhány áruk. Ismét, ez teljes mértékben függ az adott társadalom. Szereplők megszerezni egy ilyen „objektív” értékes árucikkek, hogy jelenleg nem akar fogyasztásra, majd a kereskedelem adott áru, ahelyett fogyasszák, a jó, hogy azok jelenleg a vágy, hogy fogyasztani. Ezt a jelenséget nevezik közvetett csere. Veszünk valamit nem akarunk fogyasztani ahhoz, hogy cserélném el valamit, amit nem fogyasztunk. A vegetáriánus kereskedhetnek el valamit egy tehén, még ha ő nem kívánta eszik a tehén, mert ő tudja majd a kereskedelem a tehenet egy kosár zöldség, hogy nem akar enni. Egy árucikk, tárgyává válik a közvetett csere lehet nevezni csereeszköz.

A csereeszköz fejlődik pénz

Ezt követően a rendszer a közvetett csere jött létre, a pénz általában jönnek létre. A pénz lesz a csereeszköz, amely a legértékesebb csere értéke a kérdéses társadalom. Nevezhetjük közös értéke az objektív csere value.The pénz kell a csereeszköz a legmagasabb forgalmi értékére, mert általánosan elfogadottnak kell lennie ahhoz, hogy megfelelően működjön, mint a pénz. Egyszerűen fogalmazva, a csereeszköz, hogy lesz pénz lesz a legnagyobb eladható jó:

„Még ha a fegyverkovács már kellően ellátva szarvasmarha az ő közvetlen követelményeket, ő is jár igen gazdaságtalanul, ha nem adja a páncél számos további szarvasmarha. Ezáltal ő persze nem cserél az árucikkek fogyasztási cikkek... De csak az áruk, amelyek szintén áru karakteres neki. De a kevésbé kelendő árucikkek ő megszerzése mások nagyobb piacképességét. Birtokolja ezeket több eladható termékek egyértelműen megsokszorozza az esélyei személyek a piacon, aki felajánlja, hogy eladja neki az árut, hogy szüksége van.”

                                                       -Carl Menger, Principles of Economics

Amikor a pénz jött létre ebben a társadalomban a munkamegosztás már képes lesz még több speciális, ezáltal növelve a termelékenységet és növelve az életszínvonalat mindenki számára a közösség. Bitcoin nőtte ki ezt a folyamatot a következő lépés a pénz, hiszen ez a hatékonyság messze meghaladja hogy elődeik. Azonban, az értéke ez a sok vita tárgyát képezi.

Bitcoin használati érték és a regressziós tétel

Sok vita van-e vagy sem a Bitcoin válhat pénz miatt Misesian regressziós tétel és a Bitcoin látszólagos hiánya nem monetáris, használati érték. Azonban nincs hely, hogy a vita ebben a cikkben. Minden, ami elmondható az, hogy három lehetőség van, hogy tudott válaszolni a regresszió tétel kérdést:

  1. A regresszió tétel rossz, és a Bitcoin valuearose valamilyen más módon
  2. Bitcoin már csereeszköz, és egyre szélesebb körben elfogadott minden nap. Ezért Bitcoin kellett lennie a használati érték egy bizonyos ponton a korai történetében.
  3. Amint a pénz fogalmának hoztak létre egy olyan társadalomban, a használati érték nem feltétlenül szükséges, hogy egy objektum lesz a pénz.

Hogyan Bitcoin lett csereeszköz

Ezen a ponton az időben, Bitcoin tartják a legtöbb, hogy egy csereeszköz, hanem a pénz. A különbség a pénz és csereeszköz csupán a mennyiségi. A csereeszköz válik a pénz, ha azt „általánosan elfogadott” a lakosság. Itt a probléma nyilvánvalóvá válik. Mi pont nem Bitcoin egy másik digitális valuta, vagy bármely más csereeszköz válik „általánosan elfogadott?” Ez a kérdés rendkívül nehéz, ha nem lehetetlen, hogy válaszoljon. Mivel nem tudjuk megállapítani konkrét számot, hogy megkülönböztessék a mennyiségi különbség a pénz és csereeszköz fogjuk használni a két szót szinonimaként a cikk hátralévő részében, az egyszerűség kedvéért. Ahhoz, hogy meghatározzuk a pont, ahol a Bitcoin lett csereeszköz, meg kell nézni a valuta történelmi idővonalon. Ezzel, meg tudjuk állapítani, hogy a Bitcoin lett csereeszköz után az első tranzakció, ami történt a blokk 170. Azonban ezt a cikket, akkor meg fogja vizsgálni a Bitcoin kezdetektől csereeszköz a híres pizza ügylet esetében, ahol László vásárolt $ 25 értékű pizza 10.000 BTC. Fogjuk használni ezt az eseményt, mint a kiindulási pont Bitcoin csere értéke, hanem a legelső tranzakció, mert ez jelzi azt a pontot, ahol a Bitcoin vált elválaszthatatlanok fiat pénzt használják, hogy megvásárol egy jelentős fogyasztói jó egy helyen, hogy csak akkor fogadják el beválthatatlan papírpénz. Ekkor Bitcoin lett az eladható, mint a fiat pénz. Ez eladhatóságát nem teszi a pénzt, azonban, Emlékeznünk kell arra, hogy a pénz kell az általánosan elfogadott. Ez az esemény csak készült Bitcoin eladható a valós világban. Még ez után az első jelentősebb tranzakció pénzneme nem fogadta el sok fizikai kereskedők. Novemberben 2010 után hónapokkal pizza ügylet Bitcoin ára elérte a $ 0.50. Februárban 2011 Bitcoin elérte paritás az amerikai dollár. Miután ezen a ponton, nem csak volt Bitcoin lesz csereeszköz a fizikai világban, de ez is éppen olyan értékes, mint a dollár, akkor is, ha nem olyan széles körben elfogadott.

Bitcoin ára dollárban kifejezve

Jelenleg vásárlások során a Bitcoin, meg kell számítani a Bitcoin ára jó, mert az elem ára szempontjából a dollár, vagy más fiat valuta esetében. Látjuk ezt történik leginkább azért, mert Fiat valuta sokkal szélesebb körben elfogadott, mint a Bitcoin, és ezáltal sokkal kényelmesebb a listához árak tekintetében fiat pénz. Bárki vásárol Bitcoin csak azt, hogy az átalakítás magukat. Olyan ez, mint elszámoló árak szempontjából deviza. Japánban például egy amerikai nincs fogalma, hogy mi egy Yen is megvásárolható. Amikor az amerikai lát termék szempontjából a jen, ő kell alakítani a jen ára a dollár ára annak érdekében, hogy van értelme az érték a jó szó. A szóban forgó személytől nem fogadja Yen, mint a pénz, az egyes értékek a dollár, mint pénzt. Emiatt van egy lélektani határt elválasztó egyén értékelése a jó szempontjából dollár és a jen. Ugyanez igaz a Bitcoin.

Bitcoin jövője: Hogyan Bitcoin Transcend Fiat árak

Bitcoin futurerelies rajta elfogadja egyre rendkívül elterjedt. Bitcoin széles körben elfogadottá vált egy két oka van:

  1. A Fiat monetáris rendszer összeomlik
  2. Az emberek egyszerűen úgy dönt, hogy meg akarják használni Bitcoin, mint a pénz helyett Fiat valuta

Mindkét esetben egy átmenet a kormányzati fiat pénzt Bitcoin fog bekövetkezni. Ez az átmenet hozza a denotációt az árak szempontjából Bitcoin helyett fiat valuta.

Bitcoin az árért közvetlenül? Hogyan?

Ez tényleg egy nagyon egyszerű átmenet. Mivel a Bitcoin egyre szélesebb körben elfogadott, az emberek elkezdenek megszűnik elfogadásáról fiat pénz, vagy legalábbis nem értékeli át Bitcoin. Mivel ez az átmenet előrehaladtával egyre nehezebbé válik, hogy megértse a értéke egy jó szempontjából dollár, font stb egyszerűen azért, mert az emberek már nem értékeljük azokat valuta esetében. Ezen okból, a kereskedők meg kell jelölni az árak a tételeket tekintve Bitcoin.

Mi Bitcoin ára lesz rendelve Áruk? Hogyan fog Merchants úgy, hogy?

Mi az árfolyamot, mint mi lenne most, ha beszerzési tételek, kivéve fordított. Például, ha 1 BTC = $ 1, akkor minden, hogy a használt ára $ 1 lesz most költség 1 BTC. Ezt követően a kezdeti létrehozása Bitcoin árak történt, a piac átveszi, és az árak ingadozni fog együtt a vásárlóerő Bitcoin, ami ingadozni fog különböző okok miatt. Ezen a ponton, Bitcoin váltak pénzt, mint a dollár. Ez a magyarázat csak egy elméleti. Ez az ár az átmenet természetesen függ Bitcoin valóban cseréje Fiat valuta, mint pénzt. Közgazdasági semmiképpen sem megjósolni, függetlenül attól, hogy ez a csere fog bekövetkezni. Csak remélni tudjuk, hogy ez lesz, mert Bitcoin biztosítja számunkra sokkal hatékonyabb fizetési eszközökkel és bejelent egy új korszak gazdasági szabadság.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Time Inc. elfogadja a Bitcoint, az Overstock Falls Short-et a Bitcoin Sales-en és még sok másat

Post Bitcoin

A Bitcoin ára felfelé fordul az európai bankok negatív érdeklődésével

Post Bitcoin

Coinbase a Btc-e ellen a BitStamp ellen - A legjobb hely Bitcoins vásárlásához

Post Bitcoin

Defláció 1. rész: Bitcoin árának deflációs természete

Post Bitcoin

A Bitcoin Faucets-ről

Post Bitcoin

Bitcoin átverés riasztás! Az aktuális Bitcoin csalások és csalók listája

Post Bitcoin

A megfelelő Bitcoin árelemzés: Bevezetés a dollárba a BTC értékbecsléshez

Post Bitcoin

A Bitcoin és a Fear

Post Bitcoin

Bitcoin ország! A legjobb 10 nemzet, aki szeret BTC-t

Post Bitcoin

A Bitcoin a libertáriak mindent tudnak a közgazdaságtanról - a Washington Post

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 21-27

Post Bitcoin

Bitcoin bányászat 2015-ben: ASIC, Cloud Mining és nehézség