A Bitcoin kereskedői szolgáltatások, és a pénzszolgáltatók vállalkozásai rugalmasak | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin kereskedői szolgáltatások, és a pénzszolgáltatók vállalkozásai rugalmasak

A Bitcoin kereskedői szolgáltatások, és a pénzszolgáltatók vállalkozásai rugalmasak

Bitcoin kereskedő serviceshelp a Bitcoin communitya sokat. A fizetési processzorok átviteli USD BTC vagy BTC USD, és néhány jutalékot, de a fontos az, hogy létrehozza a szükséges infrastruktúrát, hogy növekszik a Bitcoin ökoszisztémát.

Hogyan csinálják ezt? Nos, sok kiskereskedők és üzletek is elfogadja bitcoinokat fizetési, de sokan nem hajlandó vállalni a kockázatot, hogy a volatilitás Bitcoinitself hozza. Ehelyett használja a fizetési processzorok, hogy a Bitcoin-alapú vásárlások alakítjuk USD, vagy más Fiat valuta. Bár ez hozza lefelé irányuló nyomást gyakorol a Bitcoin ára, mert a BTC elfogadott értékesíteni kell, ez is ad legitimitást Bitcoin egészének, és kiteszi a több ember a valuta.

BitPay és Coinbase vesznek Bitcoin Mainstream

A vezetők a Bitcoin kereskedelmi szolgáltatások szektor kétségtelenül BitPay:

És Coinbase:

Mindkét vállalat biztosította hatalmas beruházások, és Coinbase leszállás összesen $ 106 millió eddig, és BitPay biztosítása $ 32 millió rajta befektetési fordulóban. Nemrégiben BitPay partnereként Ayden globális fizetési feldolgozási szolgáltatások magas profil ügyfelek, mint a Facebook, a Spotify, Uber stb és Coinbase indított csere futni mellett a fizetési feldolgozás szolgáltatók. Mi több, az, hogy Ayden feldolgozta $ 25 milliárd értékű tranzakciók az elmúlt évben, és a cég is érdemes egy hatalmas 1,5 milliárd $, ami azt mutatja, hogy neves és dicséretes.

Mindkét BitPay és Coinbase sikerült építeni ezt a nagy ügyfélkörrel keresztül töltés 0% díjat a kereskedők. Coinbase korlátozza ezt az első $ 1 millió vásárlások, majd hátba 1% díj után, és BitPay kínál 0% díjat „örökre” miközben fizetett prémium szolgáltatások után szokásos fizetési feldolgozás.

Új Bitcoin Fizetésfeldolgozók és kapcsolt vállalatok

Míg Coinbase és BitPay van vezet az út, sok más cégek jönnek létre, vagy kezdenek jön össze év után a fejlődés, hogy a versenyt a két valamilyen módon.

ChainPay: Európa-központú Bitcoin fizetési processzor

Egy új fizetési processzor, ChainPay, már elindított egy nevű cég AltXE, de a célkitűzéssel Europen ügyfelek. Mi különbözteti meg őket a többi fizetési processzorok szerint a társ-alapítója, James Carter, hogy amikor egy kereskedő jelek fel őket, majd folyamatosan részt a kereskedő, és megpróbálnak segíteni nekik. Ahelyett, hogy külső befektetők, ChainPay teljesen bootstrap és finanszírozott Carter.

Coinkite: A "Bitcoin platform multi-Signature Bank szintű biztonság, Hardcore adatvédelem, valamint a továbbfejlesztett fejlesztői API"

Coinkitewas képest BitPay egy korábbi cikkben: „Mi a legjobb Bitcoin Fizetésfeldolgozó?

# 8221; Bár a cég minden bizonnyal nem a finanszírozás BitPay, és nem is egy bevezetett név, hogy létrehozott egy lenyűgöző platform. Ez API robusztus, ez biztosítja a point-of-sale terminál, támogatást biztosít litecoin, és úgy tűnik, hogy elsősorban a könnyű használat. Coinkite válhat komoly versenytársa, ha folyamatosan halad előre a jelenlegi ütemben.

Snapcard: „A legegyszerűbb módja, hogy elfogadja a digitális valuta esetében.”

Snapcardclaims, hogy a legegyszerűbb módja annak, hogy fogadja a digitális valuták, és támogatja a több mint Bitcoin és litecoin

Mivel is Dogecoinand Rippleon a listán. Mint Coinkite, Snapcard úgy tűnik, hogy megy a könnyű használat módjától, és egy könnyen hozzáférhető API, beépített visszatérítés funkciót, és azt állítja, hogy támogassa több mint 20 helyi valuták.

CoinX és Trucoin: Engedélyezett, szabályozott, és összpontosított Bitcoin szolgáltatások

CoinXand Trucoinare különböző cégek, különböző fókuszok, aki úgy tűnik, hogy partneri együtt kezelni sajátos szempontjai Bitcoin fizetési feldolgozó, beszerzés, stb CoinX kapott pénzt adó engedélyeket

MTLS) több államban, mint bármely más Bitcoin kapcsolatos cég, és rendelkezik a fizetési feldolgozó rendszer hasonló a fent említett, valamint a Bitcoin csere. A vállalat azonban nem hirdetett magukat jelentős módon, és úgy tűnik, hogy a munka felé teljes engedélyezési, valamint együttműködve más cégek kiegészítő szolgáltatások nyújtására.

Trucoinis az egyik vállalat, hiszen a MTLS hogy CoinX szerzett, hogy az egyének vásárolni bitcoin azonnal egy hitel- vagy bankkártyát, és beállítása Bitcoin ATM. Coinbase, és más cégek, amelyek ezt az képességét a múltban, de a szűk korlátozza az összeget a BTC lehet megvásárolni hetente. Trucoin úgy döntött, hogy összpontosítson tökéletesítése a rendszert, oly módon, hogy csökkenti a chargebacks és a csalás, hogy a felhasználók megvásárolhatják akár $ 1000 BTC minden nap, és megkapja az érméket azonnal.

BitPay, CoinX és Trucoin?

Tekintettel arra, hogy BitPay beragadt a többnyire pénzforgalmi feldolgozás, a prémium szolgáltatásokat és a nyílt forráskódú technológiák előre digitális valuta elmozdítása nélkül közvetlen Bitcoin vásárlásokat vagy létre egy csere, valamint CoinX összpontosít egy igazán megfelelő Bitcoin-alapú arány szolgáltatás üzleti és Trucoin fejlődése az instant BTC beszerzési rendszer és ATM-ek, mind a 3 úgy tűnik, hogy vesz a különböző aspektusait ugyanaz a probléma.

Úgy történik, hogy, hogy a Trucoin partnerségének CoinX, valamint a korábbi partnerség BitPay hogy ATM-ek a Bitcoin Bowl, és a közvetlen földrajzi közelség a 3 vállalat, lehet, hogy szorosabb kapcsolat a jövőben.

All Inclusive Bitcoin pénzt szolgáltató vállalkozások vagy speciális, egyéni cégek? Vagy egyik sem?

A Coinbasemoving minden irányban, és próbál nyújtani: a fizetési feldolgozás, csere egy internetes pénztárca, instant BTC vásárlások, és több, valamint a Winklevoss ikrek »Gemini« az úton, amely úgy tűnik, hogy lesz csere először, majd beköltözik más szempontból az ipar, a kisebb cégek a munkájuk kivágott nekik.

Ugyanakkor a kisebb, szakosodott cégek, mint a legtöbb fent felsorolt, megvan az az előnye, hogy képes összpontosítani, és tökéletes a termék. A partnerség és az együttműködés, ez a fajta téma lehetne egy óriási előnye.

Aztán megint, ezek mind elavulttá tette decentralizált projektek. Bitsquareis létre decentralizált cseréje; Openbazaarhas kifejlesztett egy decentralizált eCommerce platform; Partner, Ethereum, Blockstream és más vállalatok a fejlődő, illetve fejlesztettek, decentralizált rendszerek létrehozása összetett szerződések és programok; és sok más kezdeményezés is folyamatban van, de még meg kell kiderült.

Mivel a legtöbb ember érintett a Bitcoin tudom, decentralizált rendszerek általában hatékonyabb, mint a központosított rendszer esetleg. A megfelelő kombinációja fejlesztések, a nagy nevek digitális valuta ma nem feltétlenül szükséges, vagy teljesen ki kell megváltoztatni irányát, a jövőben.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin fizetési processzor BitPay Napi 1 millió dollárt tartalmaz a tranzakciókban!

Post Bitcoin

Az első Setcoin ATM-ek Los Angelesben a héten

Post Bitcoin

Bitcoin most Bloomberg és Yelp!

Post Bitcoin

5 Ways to Buy Bitcoin a Paypal - csalások és legit módon

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentése: Bitcoin kifizetések a Newegg.ca, az Apriva Partners és a GoCoin számára

Post Bitcoin

A megfelelő Bitcoin árelemzés 1. rész: Módszertan

Post Bitcoin

Bitcoin arbitrázs - Hogyan értek el egy 12,12% -os ROI-t 1 óra alatt?

Post Bitcoin

Bitcoin Margin kereskedési lehetőségek kezdőknek

Post Bitcoin

Bitcoin bányászat 2015-ben: ASIC, Cloud Mining és nehézség

Post Bitcoin

A Bitcoin ára felfelé fordul az európai bankok negatív érdeklődésével

Post Bitcoin

Bitcoin elfogadás: A Progresszió a Top 100 weboldalak között

Post Bitcoin

Bitcoin csaptelepek és blokkolók