Bitcon a Geld Azt akarja, hogy a Bitcoin legyen pénz | Hungarian.lamareschale.org

Bitcon a Geld Azt akarja, hogy a Bitcoin legyen pénz

Bitcon a Geld Azt akarja, hogy a Bitcoin legyen pénz

Egy holland kampány, amely saját magát hívja „Bitcoin Geld” (pénz), célja, hogy lobbizni a holland kormányt, hogy fogadja Bitcoinas tényleges pénz. A kampány által vezetett Bitonic-együttműködésével SOLV, a holland ügyvédi iroda szakosodott a technológia, és a holland Bitcoin Foundation megkezdte alap emelő a ügyvédeket, amely segít a kampány lobbizás a kormány. A kampány hivatalos honlapján azt mondja, hogy meg kell emelni legalább 15 ezer euró, annak érdekében, hogy sikeresen meggyőzni a kormányt, hogy a Bitcoin valóban valódi pénzt.

A Bitcoin Geld kampány kezdődött válaszul a bírósági tárgyalásra Hollandiában, ahol a bíró kimondta, hogy a Bitcoin nem tekinthető „valódi” pénz. A kampány célja annak bizonyítása, hogy a bíró rossz és kap Bitcoin jogilag definiált pénzt a holland jog szerint.

Miután az első Bitcoin kapcsolatos ítéletet Hollandiában, a bíró megállapította, hogy a Bitcoin nem tekinthető „valódi” pénz. A Bitcoin közösség által vezetett Bitonic (együttműködve a SOLV és a holland Bitcoin Foundation) vesz a bíró nyilatkozatát magasabb fokú bíróság által megindokolva, hogy miért Bitcoin kell meghatározni, mint pénzt.

Következményei definiálása Bitcoin, mint pénzt Hollandiában

Sokan úgy vélik, a vita különbség a pénz és csereeszköz, hogy pedáns természetű. Bitcoin Geld azonban úgy érvel, hogy ez a különbség, amely úgy tűnik, gyakorlatilag értelmetlen, hordoz egy csomó súly szempontjából a holland jog. Jogilag meghatározó Bitcoin, mint „valódi” pénz Hollandiában, azt mondja, a kampány, a kérelmet a polgári, büntető-, és az adójog a digitális valuta lesz sokkal könnyebb és ésszerű.

Ezzel a kampány Bitonic és a közösség azt a kérdést vizsgálja, hogy mi várható, ha a Bitcoin, a törvény, úgy kezelik ugyanaz, mint a pénz. Ezúton konkrét területeken fognak kerülni, hogy válaszoljon erre a kérdésre, mint például: „Az igazi tulajdon, a bizalom és a birtok jog”, „Adók” és a „pénzmosás megelőzéséről és a terrorizmus finanszírozása”.

A cél az, hogy rámutasson a következtetésre, hogy a polgári jog hatékonyabbá válik és a szervezett amikor Bitcoin és pénzt egyenlővé. Annak érdekében, hogy továbbra is ezt a kampányt vonzerejüket kell finanszírozni, integrálásával tömeg finanszírozás abban a reményben, hogy ezt a célt.

Nincs konszenzus a Bitcoin Geld holland Bitcoin közösségi

CoinDesk foglalkozott a storyearlier a napi 8 szeptember 2014, és rávilágított arra a tényre, hogy a Bitcoin Geld kampányban nincs 100% -os támogatást a holland Bitcoin közösség. A cikket CoinDesk elemzi Paul Buitink holland Bitcoin szószólója, mint az egyik kritikus a kampány. Buitik majd felvette a kapcsolatot CoinDesk, és azt mondta, hogy ő valójában támogatják kezelésére Bitcoin mint fiat pénz és deviza, hanem, hogy „lazább” Bitcoin szabályozás segítené a digitális valuta javítása, bővítése és virágzik; ő nem bízik, gondolta, hogy a Bitcoin Geld kampány a jobb módja annak, hogy e cél elérése érdekében.

Buitinik megjegyzése a CoinDesk:

Ami a kezdeményezés, azt hiszem Bitonic kell megállítását és az első jó és őszinte beszélgetés a holland Bitcoin közösség, amely egyértelműen nem támogatja ezt, amennyiben azt remélték. A holland Bitcoin Foundation, Stichting Bitcoin Nederland kellene, hogy legyen átláthatóbb és hogyan ők finanszírozzák és részt ebben.

Lobbizás kormány, hogy megváltoztassák jogi definíciója Bitcoin szükségtelen

Jelenleg számos országban Bitcoin vagy nem vették figyelembe a kormány, illetve azt mislabeled az ingatlanok, amikor is az kamatadó helyett jövedelemadó. Néhány országban azonban helyesen besorolni a digitális valuta, mint pénzt. De miért, ha ő egy olyan országban, amely címkével ellátott vagy nem kezelt Bitcoin egyáltalán, akkor az egyén, hogy tényleges erőfeszítést Bitcoin ellenőrzése alatt a kormány? Tudjuk, hogy Satoshi Nakamoto létrehozta ezt a forradalmian új pénznem megkerülni korlátozó határain a hagyományos banki struktúrákat nevezetesen a központi bankok. Megy együtt ez az érzés, Bitcoin lehetővé teszi a felhasználók, hogy kb sok a korlátozás fektetni a gazdaság általában. Ha Bitcoin immunis jegybanki, decentralizált jellege, fix szűkössége, és a relatív nehéz szabályozók nyomon követni a felhasználók, akkor miért Bitcoin felhasználó nem alkalmaznak pénzneme kiindulási tilos a vállalkozások, amelyek nem fizetnek adót, vagy bérel munkavállalók kevesebb, mint a minimálbér?

Függetlenül attól, hogy a Bitcoin kell, vagy nem kell használni a dolgokat, amelyek jogilag rossz miközben ösztönzi a gazdasági növekedést és az egyéni szabadság-az a tény, a kérdés az, hogy a jogi problémáira Bitcoin csak existas amíg a digitális valuta nem általánosan elfogadott a lakosság nagy. Ha a Bitcoin rajongó úgy véli, hogy a valuta valóban lesz egy globális valuta, akkor ő ne zavarja őt, vagy magát a lobbizás kormányok egy bonyolult, politikai és bürokratikus megoldást egy jelentéktelen és átmeneti probléma. Mi értelme van annak süllyedő nagy mennyiségű tőkét, hogy fel lehetne használni arra, hogy ösztönözze a fejlesztése és elfogadása Bitcoin egy politikai gép, ami valószínűleg soha hallgatni minket? Próbálok minősítette Bitcoin, mint egy bizonyos dolgot úgy, hogy nem fér bele bizonyos, elavult pénzügyi vagy adójogszabályok a kidobott idő és pénz, a Bitcoin végső potenciál rejlik, hogy képes alapvetően újra a teljes társadalom gazdasági szerkezete.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage Lehetőségek: Rövid útmutató

Post Bitcoin

Bitcoin, mint áru: adózási engedély?

Post Bitcoin

Bitcoin Paper Wallet bemutató - A Wallet Online létrehozása

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Millionaires

Post Bitcoin

Argentína Bitcoin Exchange Lost Bank számlák

Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC MNO-ja

Post Bitcoin

Bitcoin 2014-ben: az évek felsők és lefelé

Post Bitcoin

Nem kellene próbálnunk a bitcoint illeszteni a meglévő jogi struktúrákba

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatizált Bitcoin Kereskedelmi Szoftver Bot felülvizsgálata

Post Bitcoin

3 Biztonságos módja a Bitcoins biztonságos tárolására

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Brazília azt mondja, hogy túl korai a Bitcoin-rendeletben, Charlie Shrem két évig börtönben volt ítélve

Post Bitcoin

Bitcoin Valutaátalakító - Hogyan kell konvertálni Bitcoin dollárba