Bitcoin alapítvány Választás: Jim Harper, Olivier Janssens, vagy akár még ez is? | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin alapítvány Választás: Jim Harper, Olivier Janssens, vagy akár még ez is?

Bitcoin alapítvány Választás: Jim Harper, Olivier Janssens, vagy akár még ez is?

A Bitcoin Foundationis jelenleg gazdaság lefolyás választások két belőle fórumon helyet. Az egyik a két ülés jelenleg birtokában Gavin Andresen

De a kifejezés lejár, a másik tartotta Jon Matonis, amíg lemondását októberben 2014 az elsődleges választás valójában között történt február 13 és február 19, de a jelöltek egyike sem kapott az 50% + jóváhagyása minősítés szükséges állítják egy ülés. A felső 4 jelöltjei voltak Olivier Janssens, Jim Harper, Bruce Fenton, és Michael Perklin, fogadó jóváhagyása alapján 46,7%, 41,2%, 30,9%, illetve 30% volt.

Ennek köszönhetően, a lefolyás választást tartanak kezdve kedd, február 24, 2015-ig tartó és péntek, február 27, 2015.

A Bitcoin Foundation Board szerepe

A cél a Bitcoin Foundation, aszerint, hogy azok alapszabály az, hogy "előmozdítsa és védje mind a decentralizált, elosztott és saját természete Bitcoin elosztott digitális valuta és tranzakciós rendszer, valamint az egyéni választás, a részvétel és a pénzügyi magánélet, ha az ilyen rendszereket.” Míg e nemes cél, és az alapítvány ben alakult egy jó cél érdekében, hogy hatékony elérésének ez kitűzött cél az volt, meglehetősen fakó. Sőt, időnként, az alapítvány, illetve tagjai azt a fórumon, úgy tűnik, hogy mozog az ellenkező irányba.

Azon túl, hogy a Bitcoin Foundation már lobbizó a „nevében” Bitcoin, de nem igazán tesz sokat, hogy befolyásolja a módon szabályozó struktúrák, mint például a New York-i Bitlicense, fejlesztenek. A nagyon cselekmény folytató ez a fajta tevékenység ellentmondani látszik a saját belső szabályzatainak.

Ahelyett, hogy formálja szabályozás, amely olyan terület, hogy a szervezet kevés hatóság kellett volna összpontosított fontos szempont a fejlődő Bitcoin mag protokoll. Igaz, mivel a visszafújás kapcsolatos előbb említett intézkedések, úgy tűnik, hogy a szervezet hátrébb egy kicsit ezekben a kérdésekben, és lehet összpontosítás fejlesztésére Bitcoin (kivéve a Mr. Pierce, aki még mindig támogató Tether).

Tehát mi a tanács szerepe? Nehéz megmondani, ezen a ponton, de azt feltételezik, hogy ezek kell döntéseket, hogy milyen szempontok a Bitcoin protokollt kell dolgozott. Természetesen bárki technikailag dolgozni Bitcoin protokolljának és bármilyen változás kell „jóváhagyott” konszenzussal a hálózat. Így túl adva Gavin Andresen, és egy maroknyi más fejlesztők, hogy aktívan fejlődő Bitcoin, egy kicsit irányt, valóban úgy tűnik, hogy nagyon kevés, hogy a Bitcoin Alapítvány kuratóriumának kell tennie.

Persze, ez jó, hogy ők fizetnek Gavin fejleszteni Bitcoin. Véleményem az összes időt és forrásokat, hogy az Alapítvány kell összpontosítani felé megállapítás több illetékes fejlesztők számára, hogy segítsenek neki, mivel ez sokkal nagyobb hatása van, mint bármi, valószínű, hogy elérni.

A szavazás a Bitcoin Foundation Választási

A Bitcoin subreddithas 150.000 előfizetője van. A Bitcoin communityas összességében sokszor ennél nagyobb, és áll a magánszemélyek minden elképzelhető az élet.

Tehát, aki jogosult szavazni a választásokon Bitcoin Foundation Board ülések? Nos, a Bitcoin Alapítvány mintegy 1500 tagja van, és e tagok, csak azok, akik „aktivált” tagsági jogosultak szavazni. Az aktiválási követelmény volt egy új eljárás, amely sok tagja nem is tudom, volt szükség, ami csak 323 számú szavazó a választásokon. Regisztráció, vagy az „aktiválás”, újra engedélyezve a kezdeti szavazás, és végül ma, így ez a szám nagyobb legyen a lefolyás választás... De akkor is, ha minden tagja a Bitcoin Alapítvány aktív a tagság, és szavazatok a lefolyás, hogy még mindig csak töredéke 1% az egész közösség.

A Bitcoin Alapítvány nem képviseli Bitcoin egyáltalán. Az alapító tagok minden bizonnyal szélsőséges Bitcoin támogatói... De még az alapító tagok egyedül volt kérdés.

Egy alapító tagja, aki már elhagyta az Alapítvány, Mark Karpeles. Mivel a legtöbben tudjátok, ő volt a tulajdonosa Mt. Gox, és elveszett, vagy ellopta, több mint fél millió bitcoin.

Emellett van Charlie Shrem, korábban a vezérigazgató BitInstant, aki nemrég bűnösnek vallja magát a „bűnrészesség engedély nélküli pénzátutalási”. Úgy ítélték két év börtönre.

Természetesen, Mr. Shrem bűnözés úgy tűnik, nem illik az ő büntetése. Nem árt, sem lopni, senkinek. Egyszerűen árult bitcoin az egyén, hogy használják őket a Selyemúton. Sajnos, vádalkut valószínűleg a megfelelő választás. Vajon nem volt hajlandó, ő is elítéltek „bűnök” sokkal keményebb mondatokat.

Másrészt, Gavin Andresen és Satoshi, az alkotó a blockchain, maga volt a két másik alapító tagja, és ők a két ember, akik hozzájárultak a legtöbbet létre Bitcoin mint tudjuk, ez ma. A kezdeti elképzelés a Bitcoin Foundation lehetett egy pozitív, a támogatást a közösség, hanem valami elveszett az elmúlt néhány évben.

A Bitcoin Foundations a végzetes hiba van a fórumon is

Bitcoin hozták létre, hogy a decentralizált, elosztott megoldást egy törött, központosított pénzügyi rendszer. Bitcoin potenciálisan meghaladni a pénzügy, és hozzon létre a decentralizált hálózatok és rendszerek kezelésére széles körű ipari és igényeit... Még ha ez megtörtént keresztül oldalláncok vagy nyúlványai származó Bitcoin törzshálózati.

A Bitcoin Alapítvány egy központosított létrehozott csoport védelme és előmozdítása Bitcoin. A „központi” a probléma. A decentralizált rendszer nem kell egy központi csoportot képviselnek... És ez különösen igaz, ha figyelembe vesszük, hogy a Bitcoin Alapítvány tábla másik réteg központosítás tetején a központosított szervezet. A Bitcoin protokoll kézzelfogható bizonyítéka, hogy a decentralizált rendszer több efficientthan egy centralizált. Ugyanez mondható el a többi decentralizált, peer-to-peer hálózatok és szoftverek, mint például a BitTorrent protokoll. A Bitcoin Alapítvány hoztak létre hasonló módon, esetleg kihasználva Bitcoin maga hozzon létre egy decentralizált szervezet döntéseket a hogyan kell védeni, támogatására és fejlesztésére Bitcoin.

Bár ez tűnhet kissé felesleges, mivel a szükségességét közötti konszenzus Bitcoin minerswithin a hálózat maga, nem nehéz képet mennyivel jobb decentralizált Bitcoin Foundation lenne. Az all-inclusive szervezet, a tagság csak igénylő, aki szeretne tagja lenni, és decentralizált szavazás kisebb problémák, és minden „kiadások” döntenek meg, aki hajlandó adományozni az alapok, hogy elvégezhessük mindazt a célok is. Tény, hogy a nemrégiben megjelent Lighthouseprovides egyik puzzle darab szükséges megépíteni egy ilyen rendszer. Nem lennék meglepve, ha néhány fejlesztő, illetve csoport fejlesztők úgy döntött, hogy ezt a projektet, vagy valami hasonló, végül.

Addig is a Bitcoin Alapítvány még mindig itt van, de csak egy árnyék, amit sokan számítottak, hogy legyen. Ez a választás valóban úgy tűnik, nem számít, és ha a csoport dolgozik egy ismeretlen, nagy projekt, az alapítvány maga is úgy tűnik nagyrészt irreleváns.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC EFG-jei

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 21-27

Post Bitcoin

Bitcoin most Bloomberg és Yelp!

Post Bitcoin

Hogyan működik az afrikai Bitcoin induló jelenet?

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: BitPay partnerek a Demandware-szal, a SpectroCoin kényelmes megoldásokat kínál az európaiaknak és még sok másnak

Post Bitcoin

Érme rövid hetente Bitcoin Árjelentés: 2014. augusztus 31-szeptember 6. között

Post Bitcoin

Bitcoin ára még mindig az új szintet keresi az EBA jelentés után

Post Bitcoin

Bitcoin nem szabályozható, mint az internet

Post Bitcoin

5 Ways to Buy Bitcoin a Paypal - csalások és legit módon

Post Bitcoin

A Bitcoin 3:30 perc alatt magyarázható

Post Bitcoin

Az első Setcoin ATM-ek Los Angelesben a héten

Post Bitcoin

Bitcoin és az átmenet a pénzért